• Carolina1979

    Göteborgsbrudar 2009

    Hej!

    Visst måste det finnas flera blivande Göteborgsbrudar som gifter sig under 2009?!

    Tänkte det vore kul med en tråd där vi kan samlas, diskutera planering, hjälpa varann med tips och tricks och kanske även träffas!

    Min blivande friade nu i lördags (12/4) och vi gifter oss i slutet av Maj 2009!

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009
  • Danielaa

    Næ men hej Angelica! Grattis så ni planerar oxå brøllop? Va kul! Kommer ju bli sååå kul å scrappa brøllopsgrejjer! Vi håller på hær i Norge nu før fullt, pappsen gifter ju sig om 2 månader så de e lite sista sekunden nu me inbjudningar å de!

    Har inte kikat in på ett tag igen, vi eju iNorge nu å de e en hel del annat på "schemat" såklart...

    Visste førresten inte att st Birgittas kapell va SÅ poppis! Va stressande att inte kunna boka så att man VET vilket datum man får då! Vi kunde ju boka å kunde ju tom bestæmma vilken TID vi ville ha!

    Kikar in nær jag får tillfælle igen! Lycka till me planeringarna sålænge!

  • Vendel och Angelica

    Hej hej

    Danielaa ja det är mega frustrerande, hade velat ngn annan stans men sambon har typ bara den önskan så vad ska jag göra, inte ens mina präst kontakter hjälper *muttrar*

    Kul att sitta och greja, ser oxå fram emot allt pysslande så härligt o kul! Vill börja nu men får hålla mig lite till
    Ska i väg o prova klänningar i helgen med en vän som gifter sig nästa vår, så vi vet om vi passar i det vi har fallit för på bild kan ju bli knas annars!

    Njut av Norge och ledigheten!

  • Danielaa

    Vendel och Angelica skrev 2008-06-01 22:17:26 följande:


    Hej hejDanielaa ja det är mega frustrerande, hade velat ngn annan stans men sambon har typ bara den önskan så vad ska jag göra, inte ens mina präst kontakter hjälper *muttrar* Kul att sitta och greja, ser oxå fram emot allt pysslande så härligt o kul! Vill börja nu men får hålla mig lite till Ska i väg o prova klänningar i helgen med en vän som gifter sig nästa vår, så vi vet om vi passar i det vi har fallit för på bild kan ju bli knas annars!Njut av Norge och ledigheten!
    Aaa, e oxå såå sugen på att børja pyssla mn håller mig liiiite till iaf, har en del id\eer på inbjudningar, ganska enkla faktist, men fina! De e ju några som ska gøras så før avancerat blir inte så kul i længden...

    Kul å kolla klænningar! Nåt speciellt du hittat på bild?

    Njuter sååå av semestern i Norge!
  • Vendel och Angelica

    Jag har oxå planer för korten, program mm... oxå enkelt ska det göras ca 35-40 st så tar det ju sin tid och programmen är ju det dubbla!

    klänningen är en prinsess drömm utan blommor och rosetter
    Det är ett tight liv som slutar strx under midjan, sen så är hela kjolen vitt tyll... Stor kjol mkt med vidd och lager.. lite glitter i kjolen och lite på livet. Enkel men endå mkt hoppas att jag är lika fin i den modellen som jag tycker att den är

    kram


    Danielaa skrev 2008-06-01 23:13:06 följande:
    Vendel och Angelica skrev 2008-06-01 22:17:26 följande:
    Aaa, e oxå såå sugen på att børja pyssla mn håller mig liiiite till iaf, har en del id\eer på inbjudningar, ganska enkla faktist, men fina! De e ju några som ska gøras så før avancerat blir inte så kul i længden... Kul å kolla klænningar! Nåt speciellt du hittat på bild?Njuter sååå av semestern i Norge!
  • Danielaa

    Låter som en riktigt fin klænning! vart ska ni gå å kolla nånstans? På Remanns på Linnégatan har dom rætt mycke, duktig personal dær oxå... Sen har jag hittat en i Kba, "Svahns brøllop" tror jag den heter, liten mysig affær me massa fina klænningar...

    Hur går de før er andra då?

    Vendel och Angelica skrev 2008-06-02 09:35:43 följande:


    Jag har oxå planer för korten, program mm... oxå enkelt ska det göras ca 35-40 st så tar det ju sin tid och programmen är ju det dubbla!klänningen är en prinsess drömm utan blommor och rosetter Det är ett tight liv som slutar strx under midjan, sen så är hela kjolen vitt tyll... Stor kjol mkt med vidd och lager.. lite glitter i kjolen och lite på livet. Enkel men endå mkt hoppas att jag är lika fin i den modellen som jag tycker att den är kram
  • Tx2

    Nu har vi ändrat datum till den 2 maj.Vigseln blir på bohus fästning. Inte hittat lokal för fest än, men det ordnar sig nog.

    Har börjat drömma lite om klänningar, men det blir nog inte aktuellt att titta på det förrens till hösten. Är lite sugen på att skicka efter från kina. Men trillar jag på någon här hemma så är funkar det nog med. Pysslet får jag oxå avvakta med tills det blir tråkigt höstväder.

  • sokkerstruten

    Hej alla! Jag skriver inte här så mycket, men jag läser vad ni skriver!

    Någon mer som köpt sin klänning än? Ush jag har provat och provat, trodde aldrig jag skulle hitta någon, men i helgen så gjorde jag ett nytt försök, hittade ingen i första affären,blev grinig och irriterad, det kändes som om jag provade bikini, ni vet det där jobba som man *måste* ha bara! Men jag gick till en till, och jag provade ca 4 klänningar varav det bara blev bättre och bättre den sista jag provade kändes wow, that´s the one!! Antar att det var så det skulle kännas! :)

    Jag mått beställde den i helgen!!! Får den om 5 månader!

    Finns bilder i mitt galleri om nån vill se! Vill bara höra snälla saker om min klänning tack! ;)

  • Carolina1979
    sokkerstruten skrev 2008-06-03 12:20:16 följande:
    Hej alla! Jag skriver inte här så mycket, men jag läser vad ni skriver!Någon mer som köpt sin klänning än? Ush jag har provat och provat, trodde aldrig jag skulle hitta någon, men i helgen så gjorde jag ett nytt försök, hittade ingen i första affären,blev grinig och irriterad, det kändes som om jag provade bikini, ni vet det där jobba som man *måste* ha bara! Men jag gick till en till, och jag provade ca 4 klänningar varav det bara blev bättre och bättre den sista jag provade kändes wow, that´s the one!! Antar att det var så det skulle kännas! :)Jag mått beställde den i helgen!!! Får den om 5 månader! Finns bilder i mitt galleri om nån vill se! Vill bara höra snälla saker om min klänning tack! ;)
    Jag var just inne o kikade - jättevacker klänning!
    Vart var du någonstans och hittade den?
  • sokkerstruten

    Jag ska gifta mig i gbg, och bor där annars, men just nu befinner jag mig i usa, så jag köpte den där!...

  • Vendel och Angelica

    sokkerstruten! otroligt fin klänning!! Avundas de som kan ha så helt figur sytt!!
    Skulle aldrig känna mig bekväm i det tyvärr

    vilka stenar i ringer, vågar jag fråga hur många karat det är

    Tror att jag har sett ringen jag vill ha men vi har inte spanat på priser och så ännu!
    Men den lär väl bli dyyyyr

    Danielaa ska nog spana på lördag, Reemans bla. tänkte ta en tur ner t Kungsb. med min vän och blivande tärna Jossan, Martina har ju även tipsat om en guldsmed/juvelerare som tydligen är billigare än snittet, ska snacka lite ringar med honom oxå!

    kram flickor

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009