• Carolina1979

    Göteborgsbrudar 2009

    Hej!

    Visst måste det finnas flera blivande Göteborgsbrudar som gifter sig under 2009?!

    Tänkte det vore kul med en tråd där vi kan samlas, diskutera planering, hjälpa varann med tips och tricks och kanske även träffas!

    Min blivande friade nu i lördags (12/4) och vi gifter oss i slutet av Maj 2009!

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009
  • Danielaa

    Tx2: Jasså, rabatt på akademibokhandeln? De har jag missat, där kan man ju spara några kronor som sagt! Kan inte riktigt bestämma mig för hur inbjudningar osv ska se ut bara... Har ni bestämt er?

    Verkar mest va vi som skriver nåt i denna tåden just nu.. Undrar va dom andra har för sig?

  • Tx2

    Inte heller bestämt mig. Men sambon vill ha svarta kort o kuvert så det kan jag köpa. Och så får jag fundera på pyntet på dem längre fram.
    Fick reda på att om man hade medmera-kort (lånar av en kompis) så fick man 20% rabatt. Kan bli några kronor att spara.

    Tagit semester?

    Något nytt på klänningsfronten?

  • Danielaa

    20%, va bra då! Blir ju ändå rättt många kort osv som ska göras...

    Jag e hemma mammaledig fortfarande, vi börjar skola in sonen på förskola i början på augusti (han fyller 2 år 31 augusti) så jag har "semester" hela sommaren! Blir nog konstigt att jobba heltid sen som vanligt igen å inte ha nån mammaledighet kvar... Å massa planeringstid som jag har nu!

    Hur har ni de me semester då?

    Inget nytt om klänningarna än, de hade skickat nån bild till henne då de precis hade börjat me dom men sen har de inte hörts mycke mer... Hoppas dom kommer snart!!

  • Tx2

    Idag är det 10 månader kvar!

    Aha, skönt med "semester". Ut i solen o njut! Kommer nog bli lite annorlunda sen när du går tillbaka till jobbet. Planeringstid har man alltid. Undrar hur många minuter per dygn som jag inte tänker bröllop
    I sommar blir det inte många lediga veckor, sparar lite för att kunna ta lite extra nästa år. Hade tänkt att ta några runt bröllopet o sedan får vi se när bröllopsresan blir av. Fast jag satsar på korta dagar nu istället.

  • Danielaa

    Ja visst ja! 10 månader kvar idag! *Spännande!!*

    Haha, jag tänker bröllop typ dygnet runt varje dag! Kommer på lite småidéer nu å då som e bra å ha me!

    Kan nog va skönt som du säger å ha lite extra sparad semester till nästa år, vill ju hellre ha ledigt lite runt bröllopet å såklart till bröllopsresan! Har tänkt å ta några dagar både före å efter bröllopet ledigt...

  • Tx2

    Skönt att höra att det inte bara är jag

    Precis som vi då. Tips är att åka på spa el något på söndagen o kanske någon dag till o vila upp sig lite innan man landar i vardagen. Om ni inte skall iväg på resa på en gång.

  • Danielaa

    Spa har jag oxå funderat på, de e ju verkligen att få slappna av å vara bara vi som nygifta å få uppmärksamma varandra första tiden... *Drömmer* Plus att de e nog mycke stå hej just kring bröllopet så den avslappningen skulle nog sitta fint!

    Vi har tänkt ta bröllopsresan lite senare. Vill först se fram emot och njuta av bröllopet å sen har man dessutom bröllopsresan att se fram emot! De "drar ut" på lyckan lite extra då!

    Vi har börjat fundera på att ha typ "brunch" dagen efter för de gäster som vill, å även öppna presenter då. Oxå lite mysigt som "extra-firande"

  • Tx2

    Hm, när det är dax att öppna en ny tråd kanske vi skall kalla den för Danielaa och Tx2 - tråden...

    Tipset för bröllopsresan är att ha den bestämd när ni gifter er. Många som kommer att fråga och då kan det nog vara skönt att säga vi skall åka dit och då.

    Får se hur vi gör med dagen efter. Vi vet inte än vart vi kommer att ha festen

  • Danielaa

    Börjar nästan verka så som du säger, alla andra vekar ha droppat av... Synd...

    Kan nog va bra som du säger å veta var man ska åka på bröllopsresan, speciellt som vi antagligen kommer önska oss "bidrag" till resan i bröllopspresent! Å alla kommer ju såklart va nyfikna!

    Vad har ni tänkt er för festen då? Vill ni ha de på nån typ festvåning/resturang eller vill ni ordna själva? Vi ska ju ha en supermysig å såå fin typ bygdegård som vi hittat. Jag vill ju så gärna ordna me allt själv...

  • Carolina1979

    Jag är här o läser - händer inte så mycket i vår planering just nu bara o så mår jag lite sisådär - förkyld o andra krämpor

    Kan tänka mig att det är stiltje för många just nu iom semestrar och så, säkert därför tråden är så lugn

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009