• Carolina1979

    Göteborgsbrudar 2009

    Hej!

    Visst måste det finnas flera blivande Göteborgsbrudar som gifter sig under 2009?!

    Tänkte det vore kul med en tråd där vi kan samlas, diskutera planering, hjälpa varann med tips och tricks och kanske även träffas!

    Min blivande friade nu i lördags (12/4) och vi gifter oss i slutet av Maj 2009!

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009
  • Tx2

    Har kollat lite på nätet på klänningar, men känns som om jag hinner byta stil ett antal gånger innan det är dags. Lättare att komma underfund med vad man definitivt inte vill ha.

  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-05-21 16:50:47 följande:
    Har kollat lite på nätet på klänningar, men känns som om jag hinner byta stil ett antal gånger innan det är dags. Lättare att komma underfund med vad man definitivt inte vill ha.
    Haha, ja de finns en hel del som jag kommit fram till att jag ALDRIG skulle ha...
    Sen finns de massor me tänkbara alternativ för mig oxå, finns ju massa klänningar som e SUPERFINA! Vill ju ha en riktig prinsessklänning "barnslig" som man e!
  • Tx2

    Nu tror jag att det börjar luta åt bröllop i sverige igen. M2b uttryckte att jag brukar ju få min vilja igenom...
    Men nu så har jag/vi ändrat oss om när vi vill gifta oss, har preliminärbokningar i augusti. Måste ringa och kolla om dem andra tänkbara datumen är tillgängliga. Dessvärre har vi fortfarande inte hittat någon bra lokal, som inte är för dyr el trång.
    M2b har lagt in önskemål om färgtema, vitt och svart. Nog så långt han kommer att planera detaljer Jag kommer nog att klämma in en extra färg.

    Hur går det för er andra?

  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-05-25 11:28:39 följande:
    Nu tror jag att det börjar luta åt bröllop i sverige igen. M2b uttryckte att jag brukar ju få min vilja igenom... Men nu så har jag/vi ändrat oss om när vi vill gifta oss, har preliminärbokningar i augusti. Måste ringa och kolla om dem andra tänkbara datumen är tillgängliga. Dessvärre har vi fortfarande inte hittat någon bra lokal, som inte är för dyr el trång. M2b har lagt in önskemål om färgtema, vitt och svart. Nog så långt han kommer att planera detaljer Jag kommer nog att klämma in en extra färg.Hur går det för er andra?
    Härligt att få sin vilja igenom! Hoppas bara ni hittar nån bra lokal oxå, inte alltid så lätt!
    Så din M2b har önskemål? Haha, min har inte framfört något än, han bara håller me (om de flesta iaf) av mina förslag hittils! Svart och vitt kan va riktigt snyggt, speciellt om du som du säger lägger till nån mer färg. Finns ju ursnygga brudklänningar me svarta broderier (typ blomsterrankor osv har jag sett)!

    Hur går de för er andra nu då?

    Haha, jag "förvarnade" min M2b idag att "nu har planeringen börjat på allvar!"
  • Vendel och Angelica

    Hej hej

    ännu en som ska t altaret under 2009! Känner TS sen en annan tråd på Fl och vi hhar en del gemensamma intressen! Nu har vi denna planeringen med

    Tja vem e jag... Angelica bor med sambo och son snart 2år o 4 månader.
    Vi planerar att gifta oss i början på augusti nästa sommar, om det passar med bräst och kyrka!

    Det hela bestämdes redan förra sommaren, jag ville bara att vi skulle gifta oss och tyckte att vi tar det med så små medel som möjligt o börjar man min 1 år innan så har man ju större chans att få det man vill istf att behöva ta ngt dyrt som man inte vill ha... men M2b han ville att vi ska inte behöva välja o ta det billigaste som finns utan vi gör detta 1 gång i livet o då ska det vara!
    Kommer inte bli värsta mega bröllopet men med möjligheter!
    Så här är det mannen som vill ha prinsess bröllop inte bruden

    Önskan för vigsel datum är 090807 men det är en fredag och vi vet inte hur det är med att boka lokal o så då!

    Tja vad kan ni vilja veta??
    Fråga på

    Tema färger verkar gå åt vinrött och creme alt grått..
    Kommer fixa inbjudningar, program, namnlappar, gästbok, tack kort ja allt sådant själv... är en riktig pappers pysslare...
    Skulle väl vilja hitta ngn som är toppen på att göra monogram... för det får jag inte till, så vet ni ngn så hojta gäääärna!!

    tjingeling

    ps vinkar t Daaniela med höll på att glömma )

  • Tx2

    Kan tipsa om GladaEmma. Hon gör monogram.

    Själv så väntar jag på att få besked om min ändring av datum fungerar. Vill ju veta datum så att man har något att jobba mot.

  • Vendel och Angelica

    hej

    GladaEmma finns hon här inne?
    Ja datum är viktigt!!
    Man utgår ju ifrån det när man gör det mesta!!
    Vi vet ju inte än på ett tag om vi kan få det datummet vi vill ha... så är det när man ska boga Gbg´s populäraste vigsel kyrka suck... det är sambons val och typ det enda han har en stor önskan om *muttrar* hihi


    Tx2 skrev 2008-05-29 14:24:51 följande:
    Kan tipsa om GladaEmma. Hon gör monogram.Själv så väntar jag på att få besked om min ändring av datum fungerar. Vill ju veta datum så att man har något att jobba mot.
  • Carolina1979

    Vendel och Angelica skrev 2008-05-29 15:00:45 följande:


    hejGladaEmma finns hon här inne?Ja datum är viktigt!!Man utgår ju ifrån det när man gör det mesta!!Vi vet ju inte än på ett tag om vi kan få det datummet vi vill ha... så är det när man ska boga Gbg´s populäraste vigsel kyrka suck... det är sambons val och typ det enda han har en stor önskan om *muttrar* hihi
    Här har du en tråd där man kan be just GladaEmma om monogram
    www.brollopstorget.se/Forum-1-32/m2761144.html
  • Tx2

    Länk till GladaEmma tråd där hon hjälper till med monogram.
    www.brollopstorget.se/Forum-1-32/m2761144.html

    Det är seget att vänta. När får ni besked? Vi har en preliminärbokning för augusti men blev sugen på majbröllop. Men han var inte på kontoret när jag pratade med honom så han visste inte om det var ledigt. Hoppas hoppas.

  • Vendel och Angelica

    Tack för länkarna tjejer!

    Tx2 vi vill gifta oss 090807 i St Birgittas kapell...
    alt 090808 el helgen innan. så vi kan ringa och boka först i augusti tidigast 12 månader innan och när jag pratade med dem så sa hon at ring o ring o ring o ring... starta kl 08 dagen 12 månader innan helt galet...
    men vi ska spana på lokaler så vi vet vad vi är intresserade av och om man kan få ha festen på en fredag och endå ha lokalen fr em dagen innan och för ev städning dagen efter..

    Så det är bara att hoppas att tiden går fort och att vi får det vi vill...
    men Maj bara försvann o nu kommer sommaren så det går väl fort

    Hoppas verkligen att ni kan få ändra till Maj, vart vill ni vigas o ha festen?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009