• GME76

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Såg i en augusti-tråd att det är fler än jag som vill gå ner i vikt innan bröllop i augusti. Ska vi försöka motivera varann tillsammans. E ni me...ett två ett två .

  • Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??
  • GME76   080802

    Jajemänsan Samos07 din stackare, så jag håller tummarna för att du gör det du med . Fast typ ett halvt kilo gick jag upp efteråt men jag kom under 70-strecket i a f.
    Ikväll blir det promenad med kompis tro det eller ej. Har lyckats få upp ngn ur soffan.

  • Hedebris

    själv så fick jag en hel låda med färska räkor av min gamla granne idag. så jag ska mumsa ikväll.

    gjorde en röra på
    räkor
    lätt cremefraige
    vitlök
    citron
    dill
    svartpeppar
    salt.

    ska bre det på en rostad macka sen

    *längtar*

  • Hedebris

    det var supergott... snäll granne.

    iof brukar vi ge henne saker med. Pojkvännen jobbar på mejeriet. så ibland får vi hela lådor med grädde, chokladmjölk, provivadryck osv. så vi bjukar donera till grannarna så vi inte föräter oss eller överfyller kylen

  • tobiasochlinda

    idag åt jag 4 godisar fast jag inte ska.... men jag har iallafall bakat nyttigt bröd med dinkel istället för vete och inget socker... så lite duktig har jag varit också, ska försöka hinna med en kvällspromenad också.

  • Samos07

    *Yyeeeaaahhh* Magsjuka är ett underverk! Ställde mig på vågen imorse och var nu nere på 69,1! Sen är det ju så att jag lätt kan gå upp en massa igen om jag inte passar mig, men nu har jag fått lite hjälp och är jag ganska strikt nu borde jag inte gå upp för mycket.
    En liten del av mig har nästan lust att fortsätta med icke-ätandet. Man blir ju så glad över att äntligen gått ner lite mer i vikt. Men oroa er inte... jag kommer inte sluta äta. Tanken är ju att göra detta på rätt sätt. Men jag ska iaf inte slappna av och "unna" mig ngt extra! Visserligen vågar jag fortfarande inte äta för mkt av rädsla att kräkas igen, men jag håller på att börja så smått

  • Anja 19 juli 2008

    Wow Samos07

    Drömmer om att väga under 70, men för mig är det bara en dröm... haha

    16 kilo kvar lixom... (till din vikt)

    Magsjuka kan alltså ha nåt positivt med sig

  • Samos07

    Jaaa, verkligen! När man väl ligger där och spyr galla önskar man bara att det ska vara över, men någonstans i bakhuvudet klingade tanken "Håll ut! Det KOMMER att gå över så småningom. Tänk vad det här kan göra för vikten! Detta borde kunna bli en push under 70 strecket"
    Är man sjuk i huvudet eller?!! *asg*

    Jag har förresten lagt ut bättre bilder på mina klänning... med mig däri

  • Anja 19 juli 2008

    Samos07

    säger bara WOW WOW WOW, vilken jä..la pingla. Du är ju skitsnygg. behöver ju inte gå ner ett gram till coh vilken solbränna du ligger inne med!!!

    Suckar...



    Verklgien svinigt snygg är du!!!

    Nu MÅSTE jag fråga (för vi verkar ha samma smak *asg*), vad är det för klänning, jättefin!!! och vad är det för skor och vad är det för tiara, den var sååååå fin, precis nåt liknande som jag skulle vilja ha!!!

    Menar inte att "härma" dig alltså men de ställen där du hittat dina saker kanske har MER grejor som skulle falla mig på läppen Jag har letat o letat efter snygga tiaror tex men hittar bara såna som enligt mig är lite halvt smaklösa ;)

    Snäääälla berätta

  • J A G

    Hur missvisande är egentligen vanliga vågar? Den jag har hemma visar alltid samma men den i simhallen visar också alltid samma. Dock skiljer det tre-nästan fyra kilo mellan dom?

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??