• GME76

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Såg i en augusti-tråd att det är fler än jag som vill gå ner i vikt innan bröllop i augusti. Ska vi försöka motivera varann tillsammans. E ni me...ett två ett två .

  • Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??
  • dreams

    AJAJAJAJ!!!!
    Körd mitt först pass på F&S igår. Å då tänkte jag att jag går med alla stela pensionärer på bas gympan så man lär sig alla koordinationer osv... Åh herre gud vad jag trodde fel! Vilka hurtbullar. Det jag skämdes mest över var när vi skulle göra armhävningar, alla fixade det förutom jag. Så jag är riktigt impad av alla "gamla" som verkligen håller sig i form!!!!

    Men gud va stolt jag var över mig själv när jag gick hem.
    Tänkte att jag skulle dit imorse å köra löpbandet i ca 40 min men jag kom knappt ur sängen så det sket sig... Imorgon ska jag dit igen å köra, tror nästan att jag avvaktar med medelgympan ett tag till hahaha
    ha det gott

  • Godisråttan

    Hej tjejjer!
    Mitt problem är de jäkla helgerna..Det är då jag käkar huuur mycket godis som helst!Suck!Vad gör man åt detta stoooora problem?

  • Hedebris

    godisråttan: man köper aldrig hem något godis. + att man ber sin kille skälla på en om man närmar sig hyllorna

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    Så har jag gjort. Bett daniel skälla på mig. NÄr han sen gör det så blir jag såååå sårad och tycker att han inte är ett dugg förstående, rent av elak och stöttar mig INTE ALLS...

    Så det leder bara till bråk här hemma, haha... Han har nu sagt att han ALDRIG mer ska kommentera om jag så köper hem två kilo choklad och trycker i mig alltihop

  • Anja 19 juli 2008

    Vet exakt vad du menar Godisråttan. Det enda som funkar för mig är att köra en STENHÅRD variant av diet, typ som nu med GI där jag inte tillåter mig NÅGOT socker alls (iallafall nu i början).

    Sedan kommer jag att sätta upp superstrikta gränser. Tex, du får äta 50 gram choklad på lördagen och äta 1 dl smågodis eller nåt... och sen ska jag banne mig se till att hålla det fö rjag är hopplös.

    Köper jag godis så köper jag hem tre kilo lixom... Kan inte sålla, blir som ett barn på julafton i en godisaffär.

    Att INTE handla hem funkar inte heller för det är en överjordisk kraft som ser till att man tar sig till affären och skaffar det man vill ha. Helsjukt faktiskt!!! Har du oxå märkt det. Tänk om det är utomjordingar som tagit över våra hjärnor????

  • Godisråttan

    jo känner lite som du anja..Om min m2b skulle säga nåt skulle jag bli förbannad Töntigt hihi Får nog trycka i mig krom som tar bort sötsug under helgerna

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag förresten ätit min lunch idag. Den bestod utav 300 g ryggbiff (pepparbiff), stekta champinjoner (massor), stekta tomatskivor och en klick RIKTIG bearnaissås (restaurangbearnaise).

    Inga kolhydrater alls och jag kan unna mig lite fett. Jag höll mig igår inom mina staplar men fick i mig lite för lite protein. Så nu såg jag till att slå på stort med riktigt mkt rött kött, haha. Ska föra in det i tabellerna nu och se hur mkt protein det blir

    detta är banne mig den bästa diet jag nånsin gått på! Jag som alltid varit anit GI. Jag måste äta upp det nu, ibland är jag så rigid att jag inte ens kollar upp vad jag pratar om, haha. Var bara anti för att jag trodde man aldrig fick äta några kolhydrater alls.

    Låter ju så självklart när man läser om det! Shit så spännande det ska bli att ställa sig på vågen på måndag. Jag ska inte väga mig alls emellan.

    Vägde mig igår och stod då på 85,7 så vi får se som sagt...
    Spänningen är OLIDLIG

  • Anja 19 juli 2008

    Förresten...

    idag har vi varit på slutbesiktning av vårt radhus. Bara 12 dagar till flytten...

    Om någon vill se på bilder så finns det här, har precis lagt in dem

    www.anjasvillha.blogg.se

  • Godisråttan

    Tränade ben och rumpa igår och sprang 10 min på löpbandet och avslutade med att sola(man ser smalare och fräschare ut om man har lite färg har jag fått för mig)

  • Anja 19 juli 2008

    Godisråttan

    ja precis... så tycker jag oxå... Ser MYCKET snyggare ut i kroppen när den har färg. Inbillar mig att valkar och celluliter och allt sånt där ser slätare ut oxå när man är lite brun, fniss

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??