• GME76

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Såg i en augusti-tråd att det är fler än jag som vill gå ner i vikt innan bröllop i augusti. Ska vi försöka motivera varann tillsammans. E ni me...ett två ett två .

  • Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??
  • Anja 19 juli 2008

    oh ja Ellos är större än nånsin. de är numer ihopslagna med josefssons om jag inte fattat fel. De har allt numer, inte bara kläder utan elektriska saker som tv, video, dataspel, digitalkameror, inredning, möbler etc...



    Ellos lär nog alltid finnas *asg*

  • Godisråttan

    anja
    ja kanske också borde införskaffa en sådan våg.Du tycker den verkar funka allafall?man kan ju alltid önska i julklapp

  • Anja 19 juli 2008

    Ja alltså den funkar helt perfekt! men man ska inte använda den om man är gravid eller ammar stod det... Den scannar ju kroppen lixom.

  • Anja 19 juli 2008

    Jag ska anmäla mig till gi-viktkoll ikväll och på måndag börjar jag och en tjejkompis med GI. Jag har ALDRIG testat. ska anmäla mig på tre månader och få tillgång til deras tjänster.

    Vi får väl se om det funkar. har hört så mkt om GI men faktiskt inte velat ta det till mig för jag fattar inte hur jag ska klara en diet utan kolhydrater men nu har jag bestämt mig. Det är åtminstone värt att testas i tre månader, eller hur

    Så from måndag så är det stenhårt i två veckor. Inga kolhydrater!!!

  • tobiasochlinda

    jag provade gi förut med positivt resultat förutom att jag efter 2 v inte klarade mig utan godis. men jag försöker tänka lite gi överlag. har också funderat på gi viktkoll.

  • Anja 19 juli 2008

    spännande det här...



    Stod och förberedde middagen till familjen, potatis och kasslergratäng...

    Fick ett flipp coh insåg hur jä..la lätt jag kan fixa detta till en GI-gratäng så jag sprang upp t affären och nu har jag gjort en egen liten gratäng vid sidan om till mig i en liten form.

    Istället för potatis tog jag blomkål och morötter (som jag älskar) och så kassler, lök och iMat (ni vet vegetabilisk grädde med låg fetthalt men som är sååååå lik grädde i smaken).

    Känner mig skitnöjd... En stor härlig sallad till det!!!

    Nöjd... Nu SKA jag klara att hålla mig till detta så att jag faktiskt går ner mina jä..la 10 kg så att jag kan börja tänka på brudklänning sen

  • Anja 19 juli 2008

    Shit vilken underbar måltid det blev. Mums...

    Hade även palsternacka och riven vitlök i och det smakade så jä..la underbart!!!

    Rekommenderas oavsett om man vill äta GI-mat eller inte

    Morötter, lök, palsternacka, blomkål och kassler med mellangrädde/iMat (blandade lite för det blir väl rinnigt m bara iMat) och så lite riven vitlök och salt och peppar.

    med en riktigt god grönsallad till.

    Slurp... jag åt hur mkt som helst *asg* vilket kanske inte var så bra

  • Samos07

    Ojojoj... har varit sjukare än jag varit på många många år. Vaknade vid 02 måndag "morgon" av en gurglande mage. Därefter var jag och toan nära vänner under resten av natten och morgonen. Mådde lite bättre under dagen (förutom feber), men under kvällen var det dags igen. Det har INTE varit roligt, men jag hoppas på en liten skjuts i rätt riktning då det gäller vikten iaf I förmiddags lyckades jag kräla upp på vågen och då vägde jag 70.2 så under-70-strecket närmar sig. Sen får jag hoppas att det inte gör något att jag börjar äta så smått igen.

    Anja: låter som en spännande våg du köpt! Jag har en som mäter vikt och fett%, men skulle jättegärna även vilja veta muskelmassa och vatten. Kanske kan komma hem till dig och väga mig

    GME76: Du jobbar på flitigt. Du var väl också magsjuk för ett par veckor sedan och har hållt den vikten borta som du förlorade då, eller?

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??