• GME76

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Såg i en augusti-tråd att det är fler än jag som vill gå ner i vikt innan bröllop i augusti. Ska vi försöka motivera varann tillsammans. E ni me...ett två ett två .

  • Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??
  • Samos07

    *rodnar* Nämen Anja då... Ääääässscchhhh. Får tacka så hemskt mycket för de otroligt vänliga orden. Men vi får inte glömma att det är inbygd korsett i klänningen så den ger mig ju lite hjälp med att hålla in "allt".

    *S* Och självklart får du fråga om klänningen, skorna och tiaran. Jag är bara rädd att jag inte ska kunna hjälpa dig så mycket. Klänningen ska vara en W1, som står för White One. Jag har själv försökt googla på det, men inte hittat så mkt om det. De i affären sa att W1 inte lägger ut bilder på sina klänningar av rädsla för att bli kopierade, men det behöver ju inte stämma. Tiaran och skorna har jag inte i huvudet... ska genaste asa mig uppför trappan och kolla... straxt tillbaks...

    Sådärja.. skorna är av märket Rainbow club och designen/modellen verkar heta Laura. Jag kan verkligen rekommendera dem! De är sååå stadiga iom att klacken är så bred och dessutom lite vadderade så väääldigt sköna och säkerligen inget problem att ha dem på sig en hel dag.
    Tyvärr står det ingenting på tiaran alls

    Både klänningen, tiaran och skorna köpte jag på Johans högtidskläder i Göteborg. Vet att du inte bor här, men du kan ju kanske dra med dig en kompis och komma upp över en dag. Kan en endagsutflykt bli trevligare ?

  • Anja 19 juli 2008

    Men jaaaa vet du, vi är en grupp här på BT som heter sommarbröllop 2008 eller nåt (haha jag har noll koll) och vi ska faktiskt träffas just i GTBG till våren.

    Gött... jag antecknar alltså nu... JOhans högtidskläder

    Du får gärna tala om adressen oxå

    Tror faktiskt att din sko isåfall är den jag har kollat på!!! För jag vill oxå ha en bred, inte så jättehög klack... Sambon är bara 5 cm längre än jag + att jag är sämst i världen på att gå i högklackat *asg*

    Jag vill verkligen oxå ha en brudklänning m inbyggd korsett. Får jag fråga om det är en korsett m stålskenor i klänningen...???

    Vet någon om lilly har inbyggd korsett i sina klänningar?

    Jag har ju annars tänkt beställa en riktig, måttbeställd korsett med stålskenor för att VERKLIGEN hålla in allt, men det blir ju över 2000 kr (minst) coh det känns så onödigt om det nu finns klänningar med RIKTIG korsett i (med riktig menar jag en sån m stålskenor, plastskenor skulle aldrig kunna hålla in min mage).

  • Samos07

    Jamen dååå så Adressen är Linneg. 51-53. Det är inte mitt i de centrala delarna, men det går hyfsat lätt att ta sig dit med buss och spårvagn.

    Det kanske finns fler bekväma bröllopsskor med stadig och ej för hög klack. Men jag kändes mig tursam som hittade dessa. Prova dem! Tror inte du kan motstå *S* Och om sambon bara är 5cm längre än du så borde inte dessa skorna göra att du blir "för" lång.

    Hmm... så klart du får fråga om vilken typ av skenor det är i klänningen. Damen i affären pratade om det där och min första gissning var stålskenor, men klänningen är hyfsat följbar. Kan det vara stålskenor då? Blir lite osäker....

  • GME76   080802

    Samos07, du är verkligen jättefin i klänningen. Gud va härligt att kunna prova den när du vill hihi.
    Najsigt att magsjukekuren gav lite resultat och haha.

  • Samos07

    GME76: *S* Jag går ibland in i garderoben och "klappar" på den! Tur att folk inte kan se mig. Man är nog bra konstig ibland. Ja, magsjukan har ju inte varit rolig, men jag är (så klart) ändå glad att den kom. Har inte kunnat äta så mkt idag heller så ställer mig säkerligen på vågen imorgon för att se om det hänt ngt mer
    TACK förresten!!

  • 73an

    Samos07
    Jättefin klänning! Jag kan mycket väl tänka mig något liknande. Och va roligt att få prova sin klänning också, just nu känns det som om jag aldrig kommer hitta någon klänning, snyft.

  • GME76   080802

    J A G: jättesvårt att säga. Jag kollade Råd o Rön innan jag köpte vår för att vara säker på att få en som visar rätt. Och den visar samma som hos doktorn så jag räknar med att den är rätt .
    Däremot är det fascinerande att det finns vågar som mäter så många grejer som Anjas. Hur fasen går det till??? I´m impressed och det måste ju bli en sån nästa gång vi byter.

  • tobiasochlinda

    jag har bakat lussebullar med dinkel mjöl istället för vete och utan socker! vart helt ok!

  • GME76   080802

    Är så glad, när jag vägde mig igår kväll så vägde jag 69,8. Vilket betyder att jag får (enligt mitt delmål) lämna tyget till sömmerskan nu. Tjihooo!!! Äntligen på väg!!

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??