Längtan 0808: Vi ska ha buffé och har då tänkt oss bl a pajer (kan frysas och värmas upp på plats), tjälknul (lätt att göra innan), potisgratänger (samma, och sen bara värma på plats), sill och strömming (förbereds innan och serveras kall), lammfärsspett och laxspett (görs lite innan och värms upp på plats) sen är det färskpotatis som får kokas på plats då. Som tur är ingår restaurangkök i lokalen vi hyr och vi får låna kylen dagen innan till förvaring, för det är vårt stora problem. Vi kommer gifta oss på midsommarafton och ska ha sillbuffé som förrätt och sen en huvudbuffé med det andra. Våra familjer gör maten, och vi tillbehören, förhoppningen är att man förbereder så mycket som möjligt innan och inte behöver stressa med allt på slutet. Vi har tänkt midsommartema på maten, men också tagit tillvara på sånt som vi kan få billigt, som älg- och fårkött, för oss är det också viktigt att köttet är fint och kommer från djur som mått bra. Laxen får vi kanske fynda när de säljer ut större partier billigt, tror att vi dessutom har grossistkontakter och då kan det ju bli riktigt bra priser får vi hoppas!