Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    *pust och stön* Första arbetsveckan efter semestern avklarad och det har inte varit lätt!! Hinner aldrig titta in här så mycket som jag vill

    Skummade igenom det jag har missat lite snabbt och såg att det tillkommit flera nya. Välkomna!

    FRUandersson: Grattis! Vad fina ni var!

    Minns inte vem som frågade om namn men jag gjorde ett namnbyte alldeles nyligen (ett gammalt släktnamn) och min M2B ska ta det namnet, vilket känns kul då det är väldigt ovanligt namn med lokal anknytning. Om ni funderar på att ta ett nytt gemensamt namn som funnits i släkten är det bra om den av er som är släkt med namnet byter lite innan, så gifter den andra sig till namnet gratis Hängde ni med?? Så gjorde vi! Sparade 1500:- på det sättet..

    Idag har jag och sambon bokat in oss på en nybörjarkurs för vals, bugg och foxtrot. Ska bli jättekul och se hur det går för honom för han kan verkligen inte dansa, men förhoppningsvis så lär han sig det nu Dags att börja inför bröllopsvalsen..

  • stjärngudinnan

    Dags att börja öva inför bröllopsvalsen skulle det stå

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer! Jag är SÅ seg idag.. Har sovit till och från hela dagen. Jag har nog fått någon liten infektion i kroppen eller något. Nu har jag och sambon börjat städa... BLÄ! Vad händre här då? Ganska lugnt?

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Ja, utöver att jagkänne rmig hängig så känner jag mig så FÖRBANNAD på allt! Det måste vara pms

  • stjärngudinnan

    FruAndersson: Vilken toppendag ni verkar ha haft! Grattis!

    Välkomna alla nya!

    Prinsessdröm: Klänningen var jättefin!

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer! Smiter in en sväng på kafferasten..

    Å slänger mig raskt in i vicknings diskussionen. Vi ska troligtvis inte ha vickning, utan kommer att ha tre rätters med kaffe och tårta lite senare. Vi skall träffa cateringfirman på lördag och få en offert, ska bli spännande! Sedan har vi bokat rum för hotellnatten. Det enda hotellet som finns i den stan har ingen svit men de bokade det största och nyrenoverade rummet med badkar. Sedan ska de göra det lite mysigt med blommor, frukt, choklad och mousserande. Det får duga..

    Madeelende; GRATTIS! Vad roligt! Jag är också väldigt bebeissugen nu. ALLA runt omkring mig är gravida.. ja, i alla fall tre av mina vänner

    Anettan 73: Välkommen hit! Du kanske kan börja kika på fotograf och frisör? Sådana saker som snabbt blir uppbokade.

    Vad står på tur i er andras planering?

    Madlin: Snart dags! Spännande...

    Lucy: Det går snabbare att lära sig att svara i telefon med sitt nya namn men handen minns det gamla namnet mycket längre när man ska ska ge en underskrift osv. Skriver fortfarande fel i bland efter 2 månader Ska bli kul att läsa er berättlese!

  • stjärngudinnan

    Anettan73: Då är vi två som kan bocka av den punkten på listan (bröllopsnatten)

    pumpkin: Vilka hotell väljer du mellan då?

    drömbrud: Indien skulle jag gärna vilja besöka men av någon anledning är min M2B inte alls så sugen på det...

    Jag har just fått mail av en kompis som har hjälpt oss och preliminärboka flygbiljetter till Thailand efter bröllopet.. Härligt! Får bara hoppas att min sambo kan vara ledig så länge då. Annars får vi nog tyvärr ställa in den resan och bara ta en vecka någon annanstans. Vi får hålla tummarna!

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!
    Är det någon mer än jag som har tänkt rimma lite om varje gäst i festprogrammet? Har börjat lite smått men är riktigt svårt.. Vi kanske kan hjälpa varandra med en liten rimstuga

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Nej, jag kanske får ge upp halvvägs men ska verkligen försöka

    Madlin: Nu är det verkligen nedräkning! Passar på att säga lycka till nu, för vi åker iväg i helgen, ska på trettioårs kalas. Jag ska tänka på er på lördag!

  • stjärngudinnan

    Madlin: Grattis, nu är du FRU!!

    Vi har nyss kommit tillbaka till Götet igen efter att sambon har haft en gemensam 30 års fest med en kompis.. Det var jättekul men n u är man SEG! Sov fyra timmar inatt

    Nu sitter jag och rimmar lite om gästerna, riktigt kul när man får till det!

    Vad har ni andra för er?

  • stjärngudinnan

    Anetten73: Aj då, inte kul... hoppas John Blund snart kommer på besök till er

    Pumpkin: Oj, fyller du år imorgon? Grattis i förskott!!

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Grattis på födelsedagen!

    Princessdröm: Grattis till ditt lyckade frieri, så härligt!

    Är det någon mer än jag som funderar på att ha brunch för gästerna dagen efter bröllopet? Vi har ju en del långväga gäster och det vore trevligt att träffa dem lite mer dagen efter, innan de åker hemåt igen. Vi tänkte skriva i inbjudan, att de kan anmäla intresse vid OSA och skriva att det är till självkostnadspris. Kan man göra så? Eller ska man bjuda även på brunchen?

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!! Nu har jag inte varit inne på länge igen, får aldrig tiden till att räcka till allt jag vill

    Hur är det med er? Har det hänt ngt särskilt? Vi ska snart ta oss fram till stan och fika med ett par kompisar till oss..

  • stjärngudinnan

    Lucy: Läste din berättelse, låter helt underbart!

    Pumpkin: Vilken härlig överaskning!!! Så kul när herrarna visar oanade talanger

    MrsB: Vad kul att du fick en hippa, lät jättekul! Gjorde du ngt fint smycke??

    Anja: Vad skönt att ni är vänner igen!

    Just nu sitter jag och tittar på lite olika brudbuketter på nätet. Har helt plötsligt börjat tveka på om jag vill ha en sådan bukett jag tänkt.. Vad har ni tänkt ha för något i era? Det jag vet är att jag vill ha vita kallor i den men det finns ju så mycket olika former att välja på

  • stjärngudinnan

    Godmorgn!

    Idag är det tv på förmiddagen som gäller. NI håller väl tummarna för Kajsa och Magnus? HEJA! Sen ska jag och en kompis till Ikea, känns som om jag kan den affären utantill nu efter vår flytt

    Princessdröm: Hur mycket skall du gå ner? Jag vill tappa sju kilo totalt och har än så länge gått ner tre kilo. Vi kanske kan peppa varandra lite Vet att sajberpillan också kämpar på..

    Sajberpillan: Hur har det gått för dig med kilona?

    Anja74: Vad härligt med spa. Vi ska också iväg på spa i höst. Min M2B fick det av mig i 30 års present. Hans kompisar trackar honom lite för det. Så löjligt! Men han älskar sånt, massage och behandlingar Vilket jag naturligtvis uppskattar!

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7