Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Pumpkin: Oj, är semestern redan slut?! och jag som tyckte att jag hade lite för lite sammanhämngande semester i år, tre veckor Skönt att det blev en mjukstart i alla fall och att du har lite sparade dagar. Jag sprarar också dagar till nästa sommar. Jag hoppas kunna vara ledig i fem veckor i samband med bröllopet.

    Vad gäller musik har vi tänkt att ha någon trubadur som sjunger till färdiginpspelad bakgrundsmusik. Vi har varit på flera bröllop när de har haft detta och det är lite roligare än DJ men inte lika dyrt som ett helt liveband. Kan vara värt att kolla upp!

    Madlin: Hittar ni inga trubadurer som kan eller vill ställa upp? Varför inte? Upptagna eller?

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Lät ju kanon! Vilket bra pris! Jag gav min M2B ett spapaket i 30 års present, så vi ska också iväg en sväng senare i höst. Perfekt att ha något härligt att se fram emot när det börjar bli lite trist och ruggigt ute.

    Madlin: Aha, då förstår jag!

  • stjärngudinnan

    Godmorgon på er!

    Anja74: Vad kul att du är tillbaka

    Ina: Var rädd om dig och följ läkarnas råd!

    Vårbrud: Här är allt bra. Vi har nyss sprungit igenom Ikea snabbt och köpt lite småsaker till läghenheten, b.la. lite ramar och tidskriftsamlare till alla bröllopstidningar . Vi trodde att det skulle bli fint väder idag så att vi kunde åka ut till havet men nu är det alldeles mulet!

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer! Har varit bortrest i några dagar, varit och hälsat på lite kompisar i Västerås. Jättekul, för jag hade inte träffat dem på nästan ett år! Vad har hänt här då? Har inte hunnit läsa igenom allt ännu?

    Jag har börjat fundera litegrand på tärnklänningar. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att de ska se ut och min mamma ska sy dem men har ni tips på vart man kan hitta mönster på nätet?

  • stjärngudinnan

    Hallå! Vet ni vad jag gjort idag? Jag har PYSSLAT! Jag har varit och shoppat lite grejer till ett provkort, så nu vet jag hur jag vill ha dem. Tyvärr blev det inte så bra att stämpla på den papperssort jag hade valt, ville inte torka, så jag får nog välja ett annat papper. Lite trist för jag älskade pappret.Jag hoppas det har torkat till bättre tillimorgon, för då kanske det går att använda en ändå :_)

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Västerås var sig likt! När bodde du där? Jag bodde där under 2003-2004, kanske bodde där samtidigt : Nej, jag har inget kort på mina alster ännu... men ska försöka hinna ordna det framöver

    Vad gäller klänningen tycker jag absolut du ska köpa den. Jag kände ju likadant för 08- 3004 men beyhöver inte köpa den ännu eftersom den ska finnas kvar i sortimentet nästa år.

    Brud080524: Ja, det var kul, för jag är verkligen inte pysslig av mig. Har aldrig gillat att pyssla, så det blir enkla stilrena kort här!

    Ina: Ta det försiktigt! Tänker på dig!

    Madlin, Lucy, blivandefruandersson och Vårbrud: Nu smäller det snart, vad roligt!

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Var tvungen att skriva en kommentar! Du var så FIN! Jättevacker! Jag flyttade också till Västerås för kärlekens skull Ett ex bodde där..

    Blivandefruandersson: Varför känner du så? Är det ngt du inte är riktigt nöjd med?

    Idag har jag varit och köpt tre fyra nya sorters papper till inbjudningskorten, för färgen torkade inte på det pappret jag köpte igår. Så nu sitter jag och gör fyra nya kort med olika papper, så ska min M2B och min mamma få tycka till om vilket kort som är snyggast sen.. Det är ju jättekul, jag som inte gillar och pyssla annars (mkt enkla kort iofs)

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Ok, då missförstod jag dig!

    Blivandefruandersson: Din klänning var ju jättefin! Jag gillade också broderierna på den!

  • stjärngudinnan

    LUCY: Jag är bortrest i helgen och hade inte tillgång till någon dator igår, så jag kunde inte önska dig lycka till men jag höll tummarna hårt för dig!! Här öste regnet ner igår men jag hoppas att ni hade bättre tur med vädret i norr. NU är du gift.. STORT GRATTIS!!!

    Nu, ska jag fortsätta att umgås lite med mina föräldrar, återkommer ikväll när vi har åkt tillbaka hem till Götet

  • stjärngudinnan

    Jag kunde inte hålla mig! Var tvungen att skumma igenom och se vad jag har missat här under helgen. Är nog banne mig beroende av BT

    Vårbrud: Stort GRATTIS!!!! Vad roligt. Jag ska hålla tummrna tills de blir blå

    Glömde berätta att vi var och träffade den fotograf som vi har preliminärbokat till bröllopsfotograferingen. Vi fick titta på lite bilder, olika album osv.. Hon verkade jätteduktig. Så nu är det inte längre bara preliminärbokat utan en definitiv bokning. Lika bra att göra det eftersom vi nu har bestämt oss. Dessutom finns det ju bara två fotografer i stan där vi har tänkt gifta oss och hon hade redan fått lite bokningar nästa sommar! Hemska tanke om någon annan hann före oss

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7