Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Madlin: Jag minns inte riktigt. Vad var anledningen att han drog sig ur? Vad spännande att det närmar sig... Vad har ni kvar att ordna? Är bukett osv klart?

  • stjärngudinnan

    Madlin: Vilken otur med cateringen!! FY!

    Pumpkin: Alla lillys klänningar är så fina, enkla och stilrena!!

  • stjärngudinnan

    Äntligen semester för oss!! Jippie!

    Vi satt och tittade på gästlistan idag och helt plötsligt krympte den till mellan 50-60 gäster. Innan var vi nervösa för hur det dyrt det skulle bli om vi skulle bjuda all vi ville, nu känner vi oss nervösa för att vi är för få för att det ska bli en riktigt kul fest. Alltid ska man oroa sig för ngt Tur att det är ett tag kvar så att man kan dra ifrån och lägga till på gästlistan. LAGOM är alltid bäst

    Pumpkin: Oj, jobbigt att det blir lite gruff mellan dig och Lasse på grund av svärföräldrarna men det är bra att du står för dina åsikter.. Man behöver inte alltid vara svärisarna till lags!

    snitte: Hur skall ni dekorera kyrkan??

  • stjärngudinnan

    Snitte: Oj, vad mycket blommor, blir nog fint. Jag tror inte att vi kommer dekorera vår kyrka alls faktiskt.. Lägger krutet på bordsdekorationerna till festen istället!

    Pumpkin: Vi kommer att ta det ganska lugnt på semestern. Vi får en hel del besök från vänner runt om i Sverige! Imorgon börjar vi semestern med att gå på bröllopsfest, ett par som gifte sig i smyg och har fest i efterhand.

  • stjärngudinnan

    Snitte: Så var det nog även i detta fall

  • stjärngudinnan

    Hejsan!! Har inte varit inne på ett par dagar, då jag dels har varit bortrest och dels haft besök av en kompis.. Fick en chock när jag såg hur mycket ni har skrivit! Har dock skummat igenom det mesta nu.

    Kommer inte ihåg vem som frågade om tärnklänningar men vi ska betala tärnornas klänningar (min mamma ska sy dem)men hårupssättningarna får de själva betala.

    Ina: Vad säger du om göteborgsvädret då?

    Pumpkin: Kul med bredare säng!

    Madlin: Inget kul med en massa operationer. Vet hur det är att opereras ofta även om mina operationer inte är alls så omfattande som dina.Mina har dessutom gjorts polikliniskt

    Brud 080524: Välkommen hit!

    Vårbrud: Vilken duktig son du har!

    Har säkert glömt att kommentera en hela massa! Men jag återkommer Vet någon hur det går för Lucy förresten? Närmar sig ju snart för henne också!

  • stjärngudinnan

    Madlin: Jag har fått cystor i ett gammalt operationsärr(från en större operation), vilka envisas med att komma tillbaka hela tiden. Under de senaste två åren har jag opererat bort cystan 5-6 gånger

  • stjärngudinnan

    Hejsan!! Nyss hemkommen från en minicampingsemester . Vi har varit och hälsat på min syster med familj i helgen som campar i Varberg, jättemysigt! Första doppet i havet..

    Kan rapportera en viktnedgång på 1,5kg också

    Vad har ni för er idag då tjejer?

    Madlin: Nej, det är inte vanligt att de kommer tillbaka så ofta, så det håler på att utredas nu, ska bl.a. röntgas

  • stjärngudinnan

    sajber.pillan: Ja, det känns bra! Det går så segt.. Varför är de där sista kilona så svåra att gå ner? Ibland undrar man om det är värt att ta fajten liksom!?

    madlin: Tack!

    Pumpkin: tråkigt med din pappa!

    Skall ni åka på bröllopsresa tjejer? och i så fall vart? Vi velar fram och tillbaka kring lämpligt resmål. Förslag??

  • stjärngudinnan

    Det vi funderar mest på nu är att ev. resa runt lite i Thailand men det är ju lite lurigt med vädret där i sommartider och vi vill gärna åka direkt efter bröllopet.. eller ska man satsa på Europa, Karibien?? Som sagt, vi VELAR rejält.

    Madlin: Brasilien låter toppen, dit hade jag gärna åkt

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7