• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42788 visningar
    222 svar
    222
    42788

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • Fru070­7
    Äldre 25 Jun 13:38
    #0

    Ööö va stressad jag känner mej!! Har varit sjuk en vecka..börjar bli frisk nu. Varit i österbotten och firat midsommar, tibax i Åbo nu sitter på jobbet, har telefondejour hela veckan så måste va på jobbet ti kl 16 varje dag.. suck.. men på lörda åker vi upp till ÖB igen, då börjar semestern! Men gud va mycke saker de finns att göra ännu..håller på att printa programblad nu.. 90 st a 20 sidor me text på båda sidorna alltså 40 sidor text.. utnyttja jobbet lite så att säga.. :)

    Skorna har ja gått in tror jag..
    ska ännu köpa å fixa en massa saker
    musiken håller vi på med
    övar vår special dans
    provsminkas denna vecka
    penna ti gästbok
    göra bordsplaceringsskylt
    hämta bibel
    köpa nya underkläder
    osv osv

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 25 Jun 14:05
    #0

    Jag har inte börjat gå in skorna, har inte hunnit...borde börja nu...

  • kiija
    Äldre 26 Jun 17:26
    #0

    Dagens rapport :
    Idag har vi handlat sprit så nu är det bara martinei eler vin som är kvar till bålen... ölet shoppade vi före midsommar så nu har vi 10 korgar o 4 lådor, det får lov att räcka (plus att min syster kommer att handla hem sekt och öl från tyskland :)
    pratade med fotografen ida så vi tar både inomhus o utomhus bilder! o 2 korgar e fulla med "rispaket"...snart börjar det kännas som om jag har det under kontroll igen SKÖNT

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 26 Jun 18:49
    #0

    Idag har jag äntligen beställt tårtorna. Bättre sent än aldrig... Jag beställde från ett bageri i Malax o de hade jättebra urval! Man kunde få vit, naturvit, rosa, grön o gul marsipan på princesstårtan. :) Jag valde vit, blir snyggt. :)

  • Fru070­7
    Äldre 27 Jun 08:18
    #0

    Nu har vi snart gjort klar 90 st festprogram + 6 st till barnen samt köpt pennor till dom så dom får rita.. Musiken håller vi på att ladda ner, bordsplaceringskartan är fixad, gästboken klar, nu ska jag bara vira ihop 96 servetter, har fixat pärlor på ståltråd som jag ska ha som servettring, sen ska vi laga 96 st chokladhjärtan, men annars börjar de mesta vara under kontroll, känns skönt! Skall prova klänningen en sista gång idag då borde den sitta me tanke på att vi åker upp till ÖB på lördag :)
    Där ska vi köpa lemonad å sånt på LIDL, pappertallrikar å muggar, kaffeservetter å servetter till nattmaten ska ännu fixas. Annars börjar de mesta vara inhandlat..

    Ja vi måst hämta bibeln här i Åbo oxå, får man ju inte glömma.

  • ohmygo­odness
    Äldre 27 Jun 14:07
    #0

    Var just efter min klänning!! Iiiii!! :) Den är sååå fin! Har virat in den i ett lakan så att int han får se den. :)

  • Fru070­7
    Äldre 28 Jun 10:20
    #0

    Var å testa min klänning igår, satt nästan perfekt, de skulle ta in den 1 cm i midjan ännu..så på lördag morrons ka jag prova den och sen tar vi me den upp till ÖB samtidigt, smiter bara in och provar den lite snabbt först :)
    Programbladen är nästan klara..
    Fast igår var de 3 som meddela att de int kommer, ska på ett annat bröllop, fast de anmält sej till vårt..så de e ju med i bordsplaceringen som e tryckt i häftena samt att vi skrivit kort om alla gäster.. så nu blev de att göra om den lite..men man kan ju inte trycka 90 st nya häften..så de kommer att va fel där men rätt på bordsplaceringskartan på väggen..*störd*
    Hämtade bibeln igår.
    Nu ska ja bara handla lite smågrejer i ÅBo ännu sen blir resten till ÖB, handla dricka på LIDL å göra chokladhjärtan och sånt smått. VIka servetter osv.
    Läger börjar vara under kontroll tror jag.. :)

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 28 Jun 12:25
    #0

    Jag handlade material till placeringskorten igår, började göra dem i natt...zzzz... Jag borde definitivt ha startat med dem tidigare!
    Var till frissan o klippte o slingade håret igår.
    Så köpte jag en parfym till bröllopet, Noa perle.
    Jag beställde brudbuketten idag, det blir 7 vita rosor, ljus lavendellila prärieklocka, ljuslila freesia o daggkåpa. :) Blir kul att se den sen om drygt en vecka.
    Alltså, det är bara en vecka kvar! Tiden bara rinner iväg.

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 28 Jun 12:26
    #0

    Listan:

    070707:
    Blir_Fru_0707: Korsnäs
    Fru0707: Nykarleby (dock bosatta i Åbo)
    mius_: jakobstad

    280707:
    kiija: Oravais

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 28 Jun 12:35
    #0

    Imorgon far vi till österbotten. :) Vi är borta från Åbo hela juli o jag hade tänkt ta det lugnt o hålla mig från internet under hela juli, så idag är troligtvis sista gången jag skriver här.

    Jag vill önska er alla lycka till med bröllopsplaneringen, det som ännu återstår av planeringen, och sen ska ni alla ha så jätteroligt på era bröllop och efter bröllopet som gifta! :)

Svar på tråden pampas brudar se hit