• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42854 visningar
    222 svar
    222
    42854

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • Fru070­7
    Äldre 6 Jun 11:46
    #0

    kiija: solrosfrön ska gästerna kasta på oss i stället för ris, vita solrosfrön alltså, kladdar inte lika mycke och är hälsosammare för fåglarna :)

    PEngalådan skall vi ha till baren, vi har bar till självkostnadspris..

    Blir_Fru_0707

    Bankkort och alla andra kort måste man nog söka skilt, körkortet måst man väl till polisen och söka och hämta ut. Tror det tar ca 3 veckor att få och kostar runt 40 euro. Sen ska man ju ha nytt pass oxå som kostar. Alla andra kort, bonuskort borde ju vara gratis. Kan nog ta nån vecka innan namnändringen träder i kraft..men prästen borde ju skicka in den till magistraten, men kanske man borde ha med vigselbeviset då man skaffar nytt körkort elr nåt?

  • mius_
    Äldre 6 Jun 12:22
    #0

    våran att göra lista är minst lika lång..men det är inte det jag oroar mej över, utan allt som jag har glömt och kommer på sen att jag borde ha fixat det. o vet ni va, jag har ingen klänning än!! och bröllopet är om en månad..huaaadå! vi kommer ju inte att ha nån traditionell bröllopsfest, men klänning ska jag ju nog ändå ha, inte en hellång, meeeen borde ta mej till kokkola o kolla. jag sparar nog allt till imorgon jag oxå, och sen då imorgon kommer så e det plötsligt en vecka innan bröllopet och så har vi massor att göra. måste ta o coola down lite nu ;) och gå å gräva i blombänkarna ute en stund.

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 6 Jun 13:22
    #0

    Fru0707: Var i Åbo skaffar ni vita solrosfrön? Funderar om vi skulle kunna ha det också, tänkte en gång på rosa rosenblad, vi har rosa och vitt som temafärger.
    Jag vet inte hur bra rosenblad "flyger iväg". Är det ngn som har erfarenhet av rosenblad?

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 6 Jun 13:23
    #0

    Vi ska också beställa eftersändning av posten från Åbo till österbotten i juli, så att vi inte missar ngn viktig post.

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 6 Jun 13:24
    #0

    Och gå in skorna...måste börja med det nu så att man inte får ont i fötterna...

  • Fru070­7
    Äldre 6 Jun 13:29
    #0

    Blir_Fru_0707

    har inte hittat nåt ställe ännu som säljer solrosfröna.. :) men månne int nån djuraffär har dem, har bara kolla i en hittills.

    Vi kommer att va 3 veckor i ÖB & sen ner igen så månne man inte klarar sig utan att öppna posten under den tiden tänkte jag..

    Varifrån har ni köpt servetter?
    Vet du nåt bra ställe att köpa just servetter, plastmuggar, engångs tallrikar å sånt, billigt.

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 6 Jun 13:42
    #0

    Fru0707: Jag kollade på engångschampagneglas på Tiimari o Anttila. Jag minns inte prisen, men Anttila har billigare, de säljer 12 st i en förpackning, Tiimari 6 st. Jag tyckte inte att Tiimari hade så bra urval på engångskärl o servetter, Anttila hade mer. Citymarket har plastglas, helt vanliga o billiga. Servetter och ljus finns det mycket av på citymarket. Jag har inte alls kollat prisma, men kanske de har hyfsade priser. Vapaa valinta, det borde man kolla, där har de ju priser i stil med Halpa-halli. Jag tror jag ska kolla upp det.

  • Willem­o
    Äldre 6 Jun 13:58
    #0

    Hej på er! Här är en till pampas brud. Ska gifta mig 11.8 - 07 i Korsholm. Får man va med här?

  • kiija
    Äldre 6 Jun 16:44
    #0

    Willemo Välkommen till vår hysteriska lilla bröllopsplanering

    är det någon som har erfarenhet av snaps på bröllopsfest..Har fått för mig att vi skall ha det ( mest för att jag hittade så br4a snapsvisor... ) undrar hur många snapsar man borde räkna per person, inte e det juj så många som tömmer i sig glaset på en gång...

    Våra engågnsgrejer har vi fått vi partihandeln Mynttis...Pappa har firma så därför har vi tillgång till de.. Men jag tyckte inte det var så värst billigt och vår kära bybutik SALE sålde nästan billigare engångstallrikar

    servetterna beställde vi från nowandforever.fi lite fånit med namn på servetterna men kunde inte låta bli...
    det finns också tessunet.fi (?) minns inte adressen ...men de var lite dyrare...

    o ifall man vill ha helt vanliga enfärgade servetter så tyckte jag att Dailys servetter verkade väldigt billiga..

    idag var jag till pastorskansli o hämta bibeln, så nu e det gjoprt åså fick jag låna en mängd med programblad av en vännina så dottern somnar i kväll ska jag vara väldigt kreativ.

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 6 Jun 17:35
    #0

    Nu har vi fått fixat ngr saker till. Köpte en skjorta från Sokos åt sambon och allt i underklädesväg åt mig från Figura shop bredvid Sokos. Var också o tittade på halsband, de hade inte kvar det som jag hade sett en gång förr, så jag måste springa runt ännu...

Svar på tråden pampas brudar se hit