• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42867 visningar
    222 svar
    222
    42867

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • kiija
    Äldre 28 May 11:39
    #0

    Finns det någon här som känner någonm som e bra att sjunga???
    vi har inte ännu någon solist till kyrkan... freågade av församlingen men de visste inte om ngn.... TIPS mottages med tacksamhet!!!!!!

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 28 May 11:42
    #0

    kiija: Jag känner inte alls Oravaisprästen, han är ju så ny. Korsnäsprästen har konfirmerat min sambo och så har jag sett honom då han vigde ett brudpar.
    Har du skaffat brudklänning o hur ser den i så fall ut?

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 28 May 13:14
    #0

    kiija: Oravaiskantorn brukar ju sjunga tillsammans med några flickor från Oravais, i alla fall förr för länge sen (de gjorde väl en CD också), men jag vet inte om de är i trakten mera. Sen finns det en flicka i Jeppo, Nina (tror nog att hon har spelat in ngn CD, har jag för mig). Kanske du har hört eller läst om Nina, jag tror hon var på Vbl el ngn annan tidning nyligen. Jag vet nog hennes efternamn också om du vill veta, men vet inte om jag kan sätta ut det här....

  • Finlan­dssven­sk
    Äldre 28 May 19:39
    #0

    En pampas-tråd! Kul! Är från Närpes men bor i Stockholm. Ska gifta mig i Närpes nästa sommar... :)

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 29 May 10:50
    #0

    Igår var jag och skaffade en underkjol till brudklänningen. Jag hade med klänning och skor och expediten fixade så att det blev passlig längd.

  • Fru070­7
    Äldre 29 May 11:07
    #0

    Finlandssvensk

    Känner några från NÄrpes som bor i sthlm men kan inte komma på att nån av dom ska gifta sig..nu blev ja ju nyfiken vem du är :)

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 29 May 14:13
    #0

    Ska era gäster kasta ris på er då ni kommer ut ur kyrkan? Först funderade vi att vi inte skulle ha, kanske inte är så kul att får ris på sig, men nu började jag fundera om det ändå skulle vara trevligt...

  • Fru070­7
    Äldre 29 May 14:26
    #0

    Hör de liksom inte till att folk ska kasta ris.. tror de i alla fall, vi tänkte ha en liten korg med ris som någon får gå runt med bland gästerna innan vi kommer ut så lite ris får man väl stå ut med :)

  • kiija
    Äldre 29 May 16:59
    #0

    Idag for min sambo o jobba utomlands så nu sitter jag här hemma ensam med min lilla dotter..... hoppas verklingen att inte sambon hamnar att vara så länge borta, men störst troligt kommer han hem i början på juli... så här läggs hela bröllopet på is en månad....och koncentrationen läggs till 100% på tösen.... (förrutom nu då hon sover

    klänninen är fixad o ringen är fixat skall fara ti vasa efter ringarna i början på nästa vecka...(sambon kommer också att ha en smal ring ihop med förlovningsringen).

  • kiija
    Äldre 29 May 17:02
    #0

    ris kommr vi att ha...
    har fixat små askar som delas ut då gästerna går ut från kyrkan.....

    jo, jäg känner också till en nina, men tror att hon skulle fara utomlands nu.... funderade med församlingen så de sa att det ofta har varit en som sjunger som bor i samma by som du är hem från....men jag har aldrig hört talas om ngt sådan...

Svar på tråden pampas brudar se hit