• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42476 visningar
    222 svar
    222
    42476

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • Atzale­a
    Äldre 17 May 19:49
    #0

    Jag är också från pampas men har flyttat till Åland och det är här vi ska gifta oss också 070707.

  • SnartB­rud?
    Äldre 18 May 17:19
    #0

    Finlands tjejen: jo jag gjorde en bok med en massa som jag ville att skall komma på min möhippa och klippte ut en massa ur tidningar så att hon skulle veta vad som förväntas av henne etc. Jag tror den var uppskattad. Nån lista på de som kommer hade jag inte tänkt ge åt henne...men det borde jag ju.. Det är ju så mycket att tänka på!!!
    Bussen är inget problem...eller lite, vi kan först boka den i början av augusti då vi vet hur många som kommer att åka med den, men de sa att det alltid finns lediga så det borde vara ok. Mammas en bekant kommer att köra den så det är Oukeijjj!
    Vi skall fotas utomhus nånstans av Studio Paschinsky (jag jobbade där en sommar för en massa år sen). Och sen skall vår en kompis fota i kyrkan och lite på festen.
    Njaa inte så nervös ännu...kanske lite för möhippan..., man vet aldrig vad de hittar på åt en. Men de vet ju det att det blir ju bara värre sen för dem när det är deras tur och hey om de riktigt torterar så då måste vi ju ge tillbaka på bröllopet och ha alla som varit med på möhippa eller svensexa att göra något förnedrande framför alla andra bröllopsgäster!!!

    Imorgon skall vi till Helsingfors och hämta min klänning! Hoppas att den passar!

  • ciiza
    Äldre 18 May 20:23
    #0

    ída skickade jag ut våra inbjudningskort... det betyder att från o med måndan kommer folk att börja anmäla sig..... blir kul att se ifall alla kommer eller inte!

    åså övade i faktiskt brudvalsen här om kvällen.... kan hända att man borde öva den några gånger till............

  • SnartB­rud?
    Äldre 20 May 12:44
    #0

    Jaa nu är min klänning här hemma. Den är såå fin. Jag provade den igår och den satt riktigt bra (måste bara skaffa lite fyllning till brösten ) Nu måste jag skaffa en underkjol med 3 ringar så att den blir riktigt stor och fin, och då behöver den inte tas in (typ en cm...känns lite onödigt). Sen var vi på IKEA igår oxå och köpte lite servetter till bröllopet, di vi nu ändå var i knutarna...

  • SnartB­rud?
    Äldre 21 May 18:41
    #0

    Ålright...jag var snabb...har idag skaffat korsett och hela faderullan. 152 euro, vilket är mer än jag tänkt från början, men korsetten i sig hade 150 euro som normalpris och den var nedsatt med hälften. Sen alla underbyxor, stayupz och sånt. Nåå det blir iallafall uppskattat. Och inbjudningarna slängde jag till posten idag, så nu är även det gjort!

    Det går ju framåt Hur är det med er andra?

  • Fru070­7
    Äldre 21 May 20:07
    #0

    Jaaa jag fick min möhippa på lördag!! Såååå kul hade vi.

    Kan läsa om de i denna tråd
    www.brollopstorget.se/Forum-1-11/m2297608.html

    Nästan alla har svarat på inbjudningarna under 10 st bara som ännu inte svarat så vi ser ut att bli runt 100 pers. De mesta börjar vara under kontroll, ska tillverka servettringar nu och laga choklad hjärtan att lägga i presentaskarna åt gästerna.

    Så får jag en till möhippa på onsda av jobbgänget, spännande.

  • Lotta-­W2B-
    Äldre 21 May 22:24
    #0

    EN brud till. Vi ska gifta oss 8 september och festen blir i Sverige. Skall bli så roligt och vi har så trevligt också då vi ska planera festen. Kommer att bli en skön sommar!

  • ciiza
    Äldre 22 May 10:03
    #0

    Va kul att du blev hippad

    min gubbe wskall åka utomlans o jobba och vara borta i juni så nu har vi PANIK om det är något som skulle behöva fixas......
    så i morgon ska vi fara o laga hindersprövningen.....
    Är det ngt annat som man måste ha gjort???

  • Fru_07­07
    Äldre 22 May 10:51
    #0

    Jag är också från pampas och vi ska gifta oss 070707.

  • Fru_07­07
    Äldre 22 May 10:53
    #0

    Såg först nu att någon hade nästan likadan signatur som mig...sorry. Registrerade mig först och hade så svårt att få någon signatur godkänd... kanske man kan byta?

Svar på tråden pampas brudar se hit