• Finlands tjejen

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • Finlandssvensk

    Fru0707...
    Jag har också kompisar från K*tnäs.(Tihi.. ;))Hur gammal är du? Jag och mina kompisar är födda -78.

  • matildas

    oj, denhär tråden tog visst fart... roligt å läsa om era planer!

  • Fru0707

    Finlandssvensk.. jo de jag känner e oxå födda -78 :) Själv e ja 79:a från Korsholm bosatt i Åbo.

  • kiija

    Nu skall jag igen engagera mig lite... Kommer ni ha ngt program på festen? typ lekar å att man "hamnar att skämma ut sig".... jag skulle vilja ha typ 3-4 stycken som skulle vara roliga o inte så utskämmande o inte skoleken..
    Funderar på "paketet".. ni vet det där till längsta håret..till kortaste klänningen.... ( o kanske man som brud inte ska planera sina lekar själv, men det kommer jag/vi ändå att gjöra

    men skulle behöva ngr fler!! förlag?!?!

    var annars till SUNDS idag och hittade bruna o vaniljfärgade värmeljust. vår tema färg o inte var de så värst dyra heller! så nu e jag riktit nöjd...

    Å i morgon skall jag boka frissa.. Min vanliga frissa e gravid å kommer att fara på mammaledigt innan vårt bröllop så jag kommer att fara till en helt ny som jag bara hört om.. men de säger hon e bra, hoppas nu bara att hon har tid........

  • SnartBrud?

    Vi skall ha only love som ingång eftersom min pappa kommer att leda in mig. Sen psalmerna...en finsk blir det ju och en svensk...i denna ljuva sommartid kanske. Men utgången...ingen aaaning. Min kusin hade bridge over troubled waters (skrivs det så ), den var jättefin och passade riktigt bra tyckte jag, men man vill ju inte ha samma!

  • Blir_Fru_0707

    Det finns ju sådan lek där bruden har förbundna ögon o ska försöka gissa vem som är brudgummen av en massa karlar står på rad... :)

  • Blir_Fru_0707

    Någon som har bestämt vad de ska ha som utgångsmusik? Känner inte till ngn annan än Mendelson o den tänkte vi ha som ingångsmusik.

  • malinnnnn

    Hallå alla!
    Kul med en "tråd" för oss pampasbor Själv ska jag då inte gifta mig än - ja, jag och min sambo har inte förlovat oss än.. men det är på G. Roligt ändå att läsa vad andra skriver här på Bröllopstorget.

    Fru0707 - Du skrev att du är från Korsholm och född -79. Jag är också från Korsoholm, född -80. Varifrån i Korsholm är du?

  • Blir_Fru_0707

    Nu har jag lyssnat igenom allt från kyrkomusiksidan och det blir kanske Brudkör ur "Lohengrin" av R Wagner som utgångsmusik. Måste höra med kantorn vad hon brukar spela.

    Det har varit så varmt och soligt väder de senaste dagarna, har varti ute och njutit. Men nu är det bara drygt en månad kvar, och en del som ska fixas ännu... Jag ska ännu ha skaffat halsband, örhängen (har inga fina som jag vill ha...), underkläder, fixa sminket o börja öva på sminkningen, bukett, tårtor, kläder till sambon, prata med präst o kantor och så är det säkert ngt jag har glömt...

Svar på tråden pampas brudar se hit