• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42779 visningar
    222 svar
    222
    42779

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • mius_
    Äldre 9 Jun 09:20
    #0

    i eftermiddag o kväll blir jag hippad! hur kul som helst! varför jag vet det, är för att vi har en dotter på 11 månader, och jag hade som önskan åt min tärna att jag får veta när det blir så blivande kan ta hand om tösen. undras va dom har hittat på?!? ser sååå framemot kvällen, e helt pirrig! kul me nåt skoj så man kan lämna planeringen för en kväll! å strålande solsken!! ha en superfin helg alla pampas brudar!

  • kiija
    Äldre 9 Jun 09:30
    #0

    mius_ va kul! har lite samma vet att jag blir hippad 7 juli..efteresom sambon e bortrest o kommer hem runt 5:te juli o sambons svensexa är 14 juli.... å vi har en tös på snart 9 månader...o vi vill inte ha ngn hippa på jeppisdagarna så då e det ju inte så svårt att räkna ut

    hoppas du får en UNDERBAR kväll!!

  • Netta7­9
    Äldre 9 Jun 11:26
    #0

    Fru0707:
    du har mail!

  • mius_
    Äldre 9 Jun 13:34
    #0

    va ska man göra för att få tiden att gååå?? ;) tösen vilar, och håller på å ställer mej. gillar överraskningar, me vet int rikti va ja ska ta mej till haha. hoppas lilla tösen int e alltförjobbig åt blivande ikväll..annars inga som helst problem, kanshe me läggdags, eftersom jag brukar natta, men nog somnar hon väl förr eller senare. idag har vi bestämt våra ringar, så på onsda är dom färdit graverade! känns som att jag inte har fått gjort nåt angående bröllopet än, planerat nog men en massa som ska fixas än. nåååjaa, gifta blir vi ju, festen e en annan sak då! :)

  • kiija
    Äldre 9 Jun 17:24
    #0

    Mius_ känner igen de där känner att man inte har gjort ngt ännu... men satt o diskuterade med mina föräldrar ida, å allt vad de började fundera över så var redan klart! kanske man nog ordant ganska mycket ändå...

    Hur skall ni göra med tösen er på festen?? "moffa" har en husbil som han kommer att ha på parekeringen o arbetskaveri sa att hon kommer o sköter sen då det blir läggdags....
    Sen kommer faster att han henne under natten.. så jag skulle behöva börja vara vi faster jättemycket nu så de skulle bli vana med varandra....

    Skulle dock inte förvåna mig om tjejen börjar ropa "mammamamamamma" i kyrkan...

  • kiija
    Äldre 9 Jun 17:26
    #0

    ANNARS ngn som hart hört om att reglerna o lagarna har ändrat, så att de e fritt fram att beställa sprit via nätet o att man får hemtransport?! pappa sa ngt om det i dag o menade att man skulle kunna beställa öl för 6/per låda.....

    vet dock inte från vilken sida....

  • mius_
    Äldre 10 Jun 14:18
    #0

    oj va vi hade skoj igår på hippan!! vilka underbara vänner man har!! :) och tösen hade somnat bums då blivande lagt henne i säng, så allt gick på bästa vis!
    våran tös kommer att va me på bröllopet ända tills läggdags, sen ska sover hon inne i huset (vi har ju festen på mina föräldrars gård), babylarmet på,sen efter festen så går mina föräldrar o sova med henne, och vi far på vår bröllopsnatt. hon sover nätterna igenom sen många månader, så bore inte vara några problem.men ifall det blir det så tar vi det då.
    å så det där med beställ sprit, på aftonbladet sto det i vart fall hur det funkar i sverige,vet inte hur det är här. ska lägga mej o vila brevid tösen en stund nu, känns lite segt ida! ;)

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 10 Jun 17:55
    #0

    Soligt och fint väder, vi for till villan i Närpes i fredags o har varit där över helgen, kom tillbaka idag. Jag pratade med mina blivande svärföräldrar om bröllopet en del så nu har det gått lite framåt i planeringen. Vi har bestämt att vi skippar riset och vi går helt enkelt ut först ur kyrkan och de andra följer efter. Vi har ju inte så stort bröllop, vi blir totalt 29 personer, så det känns lite konstigt att arrangera ris åt sin familj + ngr släktingar och vänner. Sen så har jag frågat av svärmor om hon kan gå o prata med blomsteraffären om en ljusrosa enkel brudbukett o det ska hon göra.
    Har börjat fundera om man ska fråga om fotografen kan ta foton under vigsel också. Det kan ju hända att han inte har tid utan ska o fota ngn annan eftersom man kommer på det så sent, men man kan ju alltid fråga. Vi bestämde då vi bokade att han skulle fota oss ngr timmar före vigseln utanför kyrkan, men kanske han har tid att vara ca. en timme längre. Jag vill gärna har många foton fr bröllopet, det är en av de saker som jag tycker är viktigast, jag ser framför mig hur vi lånar ut våra kameror till familjen o sen då vi får fotona så är de så dåliga, halva huvudet är borta, halva kortet består av himmel, där finns en massa bakhuvuden med på bilden osv... mina erfarenheter är inte så bra....

    Hur ska ni göra med fotografering under vigsel o bröllopsfest?

  • kiija
    Äldre 10 Jun 20:16
    #0

    Mius: Va bra att du fick en bra hippa

    Blir-Fru: vi kommer att fota oss i nyykaabi kl 1-2 (vigsel i oravais kl 4). å under vigseln ska ja be min vänninan som e amatoörfotograf att fota massor. samma under festen, hon skall fota nonstop (samma väninna knäppte våra förlovningskort ocskå å hon e så bra att fota så egentligen skulle vi inte behövt fara till en fotograf, men ville ändå ha nfr ateljefoton.)

    kanske du instruera ngn av dina systran hur kameran funkar åså får hon fota nån stop. med dagens digitalkameror så e de ju ganska lätt att ta kort!

    eller så kan du ju videofilm vigseln! det skall vi göra! (har bara inte fixat ngn filmare ännu .......)

  • Fru070­7
    Äldre 10 Jun 20:19
    #0

    Vi har oxå fotografering innan vigsel å sen under vigsel å fest ska vår en kompis som e amatörfotograf fota. Hela kvällen ska han få gå runt å knäppa kort, sedan skall 2 av våra syskon filmao oxå kommer bli bra tror jag.

    Fick våra ringar i fredags men min ena är förstor så måst skick tibax den å låta dom förminska den.. att de kan va svårt att göra 2 ringar i samma storlek.. fattar inte hur svårt de kan va då. .nåja men ringarna va så härliga hur som helst :)

Svar på tråden pampas brudar se hit