• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42868 visningar
    222 svar
    222
    42868

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • Fru070­7
    Äldre 15 Jun 21:23
    #0

    min kille har svensexa i morron å jag har just fått veta att dom ska på strippklubb!!!

    Hur skall jag förhålla mej till det?

    jag vet att de int på det sättet betyder nåt för honom..men endå...han kommer att se andra tjejer nakna!! det stör mej otroligt..suck..

  • mius_
    Äldre 16 Jun 07:44
    #0

    min m2b ska på svensexa idag oxå, vill helst ha honom hel tillbaka! ;)

  • kiija
    Äldre 16 Jun 16:45
    #0

    Strippklubb e inte så farligt.... vet att det är många som är "oroliga", men tjejerna där fånar ju sig bara o inte visar de ju allt heller......

  • kiija
    Äldre 16 Jun 16:47
    #0

    Oj vad jag skulle var glad om jag hade min gubbe här i landet o inte i england.....men nu är det bara 2 veckor kvar, men nu börjar de sä'ga från hans jobb att han skulle behöva bara längre ...... så nu får vi se om jag alls hinner få ngn möhippa för jag behöver ju någon som sköter....

  • mius_
    Äldre 16 Jun 22:25
    #0

    nu e m2b på svensexa, och mitt hälsosamma liv framtill bröllopet går inte så bra idag haha hyrd film,godis och hamburgare..tösen slockade som ett ljus halv 8 sååå här sitter man då å frossar! men de verkade ha skoj lät det som när han ringde. jag är av samma åsikt,att strippklubb inte är så farligt, alltså jag skulle inte ha nåt emot ifall de hade ordnat strippklubb till svensexan. men man ser ju så olika på saker o ting.

  • mius_
    Äldre 16 Jun 22:28
    #0

    kiija: hoppas det fixar sej me din m2b:s jobb så han inte behöver va längre, eller att du får nån skötare du litar på!

  • SnartB­rud?
    Äldre 17 Jun 19:24
    #0

    Huh huh vad det är aktivt här nu. Jag skall alltså gifta mig i Klippan vid Storsand och sen ha fest vid lillöns paviljong.

    Jag har ingen aning om vad vår fotografering kostar...hur sjuk e jag..bara bokar och kollar inte ens pris. Jag borde gå in någon dag och kolla. Har jobbat på detta ställe för 100 år sen men de har nog ändrat priserna. Vi skall bara fotas utomhus, jag vill absolut inte ha studiobilder. Jag sa till fotografen att om det regnar så vill jag vara utomhus iallafall. Hon verkade inte så glad!!!

  • kiija
    Äldre 17 Jun 20:13
    #0

    Snartbrud? Klippan o lillön, oj vad det låter mysigt! hoppas att du får bra väder! eller hoppas att vi alla får bra väder!!

    har just haft en bröllopsdiskussion med min kära far.....Det är kul då föräldrarna engagerar sig, men de skulle inte få engagera sig för mycket....
    men nog kom vi "överens " till sist...

    ska ni andra ha många lekar/program? vi vill inte ha så mycket ,men har försökt med många allsånger o snapsvisor. för det blir efter månag om o men snaps till maten för oss......

  • SnartB­rud?
    Äldre 19 Jun 11:09
    #0

    Vi skall nog ha lite program, vet inte riktigt vad ännu, min syrra sköter det mesta av det. För vår del blir det ett tvåspråkigt bröllop så det har sina små (måånga) problem. Men vissa program är på svenska och vissa på finska, man kan inte börja översätta allt. Så inte så mycket sång för vår del. Skoleken vill jag ha har jag sagt...men det är nog bara så att senast i det skedet får alla se mina skor, som verkligen inte är traditionella. Vi satsar mest på maten och inte så mycket på program,det får inte vara fööör mycket heller.

  • tindra star
    Äldre 19 Jun 19:47
    #0

    kiija:

    Vi kommer att ha program. Men jag har ingen aning om hur mycket. Har två programledare som har fått i princip fria händer och enda vi sa åt dem att vi vill slippa undan de allra pinsammaste lekarna.

Svar på tråden pampas brudar se hit