• Finlan­ds tjejen
    Äldre 2 Apr 06:32
    42471 visningar
    222 svar
    222
    42471

    pampas brudar se hit

    Hej, jag har märkt att vi är många från pampas på den finska tråden nu lagar jag en egen för bara oss pampas bor. Välkommen in!

  • Svar på tråden pampas brudar se hit
  • Fru070­7
    Äldre 20 Jun 19:54
    #0

    jag är sjuk!!! :( Bättre nu än om två veckor.. men e däckad..midsommar i morron, har bihåleinflammation, luftrörsinflammtion, hemsk hosta.. ville bara gnälla lite..

  • ohmygo­odness
    Äldre 20 Jun 20:06
    #0

    Stackarn. Ta in c-vitamin, burana, drick varm svartvinbärssaft, spruta nasolin i båda näsborrarna...och tyck mycke synd om dig själv å ha din gubbe att springa efter alla saker som du behöver som näsdukar och sånt ;)

  • kiija
    Äldre 20 Jun 20:11
    #0

    Det tröstar ju knappast , MEN vi e flera som e sjuka.... här sitter "lilla jag" totalt slut och trött med feber och snuva och jag hördea att blir_fru_0707 lider av samma åkomma :( kanske en förbannelse över oss juli brudar......

  • ohmygo­odness
    Äldre 21 Jun 07:23
    #0

    Kiija...tycker synd om dig också. :) Förkylning brukar räcka 2 veckor och om man kurerar sig så gör det över på 14 dagar ;) Hade sjläv en monster förkylning för fem veckor sen som bara malde på och malde på. Låg fem(!!?) dagar i feber och snor hade jag i fyra(!?!) veckor. Som tur fick jag det oxo innan the big happening! ;) Bara 16 dagar kvar tjejer! ;)

  • Fru070­7
    Äldre 21 Jun 09:38
    #0

    bRA I´DE att min kille skulle sörva mej.. men tyvärr e jag i Åbo och han i pampas.. men ska köra dig idag..usch va tungt de kommer å bli att köra själv 4 timmar.. men TUR att man har 2 veckor på sig att tillfriskna.. men ja vill ju slippa å träna!! De e de som stör mest..

  • Willem­o
    Äldre 21 Jun 21:48
    #0

    Idag fick jag vigselringen från affären och den e så fin. Sku vilja använda den redan...

    Jag har lite funderingar kring program/fest häftet. Hur kan man göra dem så enkla som möjligt? Är inte särskilt duktig på datorer men tänkte nog försöka. Har ni några tips?

    Krya på er ni som är sjuka och trevlig midsommar till er alla!

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 24 Jun 20:34
    #0

    Om två veckor är jag fru!! :)

    Det börjar dra ihop sig. Midsommarfirandet är över och vi är tillbaka i Åbo efter att ha firat midsommar i österbotten. Har återhämtat mig från flunssan o hoppas att jag inte blir sjuk under de här sista två veckorna. Om 5 dagar far vi upp till österbotten för att tillbringa hela juli där. Nedräkningen har börjat... :) Då har vi ännu en vecka på oss att förbereda oss. Vad spännande det kommer att vara! Få se om jag alls kan sova natten innan...

    Innan midsommar panikhandlade jag ännu några saker till bröllopet: köpte en vit sjal att ha över axlarna i kyrkan, en liten vit väska (vet ännu inte allt vad jag ska ha i den, vad behöver man?), en bröllopsalbum, engångschampagneglas.

    Kommer att fara till frissan o fixa slingor o klippa håret på onsdag. Måste ännu fixa placeringskorten...och beställa tårtor och brudbukett... (ska försöka göra det imorgon)

  • Blir_F­ru_070­7
    Äldre 25 Jun 08:08
    #0

    Jag ringde till bageriet i morse. Jag hade tänkt att vi skulle ha princesstårta, men det här bageriet (som är enda på orten) så har tydligen problem med att göra princesstårta, så det skulle de inte kunna göra. :( Nå, jag fråga vad de gör o de gör endast gräddtårta! Inte ens jordgubbar ovanpå! De sa att de vet inte om det finns jordgubbar 7 juli! Alltså, vad är det för bageri egentligen?! Jag har själv sommarjobbat på bageri flera somrar o det är inget problem att göra ens jordgubbstårta till jul! Och inga probelm att göra tårtor med marsipan i juli heller! O min blivandes syster hade princesstårta ifjol då de gifte sig. Så, jag bestämde att jag ska ringa till ett bageri i Malax i stället... Jag är inte så förtjust i grädde, så jag hade tänkt princesstårta o om det inte går så blir det en tårta täckt med jordgubbar o endast grädde på sidorna. Nog ska det väl ordna sig. :)

  • mius_
    Äldre 25 Jun 09:23
    #0

    ååå, tänka sej, mindre än 2 veckor tills man blir fru! :) kan knappt vänta! hoppas vädret bara svänger tills dess, här i jakobstad har de lova mulet några dar framåt i vart fall. månne man börjar ha allt på klart nu!? bör checka listan än, o hoppas på att vi har kommit ihåg allt som skall göras!

  • mius_
    Äldre 25 Jun 12:38
    #0

    äntligen har jag hittat mina favvo-skor!! bättre sent än aldrig. ;) gäller bara att börja gå in dem nudå.. har inte gått på klackar på..jaa..vem vet när! med en liten tös så är det sååå opraktiskt med klackar så. men men, har ju knappa 2 veckor att gå in dem. har ni börjat gå in era skor någo än?

Svar på tråden pampas brudar se hit