• insideharmony

    Medeltidsbröllop

    Ja gör här en ny tråd för oss där vi kan slå ihop de två andra trådarna vi hade å vi blir fler i samma om vi slår i hop dem i stället ;)

    En tråd för oss som planerar ett medeltida bröllop

    Jag startar här nu en tråd för oss som vill planerar att ha ett medeltida bröllop. Tyvärr har jag hit tills ej sett någon som planerar för detta. Därför startar jag en egen tråd å hoppas att ni andra som oxå vill ha det så hittar mig. Så kan vi ha denna tråd att snacka lite med varandra å byta ideer å tipps till varan å även länkar bilder mm. Oxå kul å höra hur långt ni kommit på vägen å hur det går med planering å så. Vem vet vi kanske kan bli ett gott gäng som hänger på denna tråd för lite likasinnade är vi ju då :D
    Jätte kjamizzar på er alla!

    Tänkte göra egna inbj.kort till medeltids bröllop nån som har några tipps???

    Hej hej! Tänkte göra egne både inbjudningskort å tack kort osv till vårt medeltids bröllop. Men ja har idee torka...! Nån som har några bra förslag, vill ju att de ska passa in i temat.

  • Svar på tråden Medeltidsbröllop
  • Isabeau

    Hej tjejer! Är lite hängig så jag ligger lite lågt ett tag, hörs snart! (Nuss nuss? Lät väldigt gulligt )

  • Kirsto

    Sol: Jag bara jobbar hela tiden tycker jag! Väldigt lite pyssel. Blä för lite pyssel.

    ibbe: Stackare dig! Må bättre snart! *kram*

  • insideharmony

    Å ja bara pluggar å pluggar. Ska lägga teoriprovet i morgon bitti. Men ja väntar me att lägga till Mc frågorna fö om vintern bli lång nästa år oxå hinner aj inte övningsköra nåt innan ja måste köra up för de ska gälla. Å de handlar ju bara om 180:- Men ja tänkte ja ska lägga de provet i höst i stället fö då ha ja hela nästa sommar på mig :D så kan ja använda denna sommaren till bara å gå in för bilen nu. Men ja testade på nåtet att se hu de skulle gå me teoriprovet fö MC ba på skoj å då var de 20frågor å ja fick 17rätt å ble godkänd å ha ej läst på en enda fråga fö MC. Tyckte de va jätte kul. På bil fick ja 18 av 20 frågor oxå godkänt ;)

  • insideharmony

    Ja e lite deppig idag :(
    Ja fick bara 5 poäng över godkänt å ja som skulle ha alla rätt 8)

  • insideharmony

    Kirsto
    Tack ;) Men ja gick å tröstade mig med att gå in på perlehuse å bli nästan 300:- spän fattigare :D

  • insideharmony

    mmm. är de nån som ha testat å virka me arbetshanskar på??????
    De a ja idag. Ja virkar nu i ståltråd å tar in lite pärlor här å där. Men tråden e nog något fö grov så ja få ta å köpa en lite tunnare fö de är jätte svårt ja kommer å ha träningsvärk i fingrarna i morgon garanterat. Så vill de hela tiden dra i hop sig i ena sidan så ha ska testa en tunnare å se om de gå bättre. Ska bli ett armband nu å ett halsband sen oxå. :D

  • Kirsto

    SoL: Med ARBETSHANDSKAR? *garvar* Oj, vad svårt det låter... Måste vara grov tråd du har. Har bara provat med riktigt tunn tråd, den ville nästan gå av hela tiden så jag hamnade väl i andra diket kan man säga. Hoppas det blir fint det du gör!

Svar på tråden Medeltidsbröllop