• insideharmony

    Medeltidsbröllop

    Ja gör här en ny tråd för oss där vi kan slå ihop de två andra trådarna vi hade å vi blir fler i samma om vi slår i hop dem i stället ;)

    En tråd för oss som planerar ett medeltida bröllop

    Jag startar här nu en tråd för oss som vill planerar att ha ett medeltida bröllop. Tyvärr har jag hit tills ej sett någon som planerar för detta. Därför startar jag en egen tråd å hoppas att ni andra som oxå vill ha det så hittar mig. Så kan vi ha denna tråd att snacka lite med varandra å byta ideer å tipps till varan å även länkar bilder mm. Oxå kul å höra hur långt ni kommit på vägen å hur det går med planering å så. Vem vet vi kanske kan bli ett gott gäng som hänger på denna tråd för lite likasinnade är vi ju då :D
    Jätte kjamizzar på er alla!

    Tänkte göra egna inbj.kort till medeltids bröllop nån som har några tipps???

    Hej hej! Tänkte göra egne både inbjudningskort å tack kort osv till vårt medeltids bröllop. Men ja har idee torka...! Nån som har några bra förslag, vill ju att de ska passa in i temat.

  • Svar på tråden Medeltidsbröllop
  • Isabeau

    OK! Fortsätter här alltså! Måste erkänna att jag har gjort nada på medeltidsfronten på några dagar. Det har varit så mycket på jobbet och så har vi varit bortbjudna flera kvällar så jag har varit helt slut när vi kommit hem!

    Är sugen på att göra halsband, men det är en lång startsträcka

  • Kirsto

    Isabeau: Hur har du tänkt att halsbandet ska se ut? (Tycker fortfarande att en krans av metall vore fantastiskt fint. )

  • Isabeau

    Kirsto: det är halsbandet "Lady Emma" och "Ebba" från Sparkling Follies som är de som jag suktar mest efter just nu!

    Hur länge ligger gamla tråden kvar om man har länken till den? Bra för att kolla upp gamla länkar och sånt som vi har lagt in

  • Kirsto

    Jättelänge! Jag har hittat trådar via google från 1512. Eller... 2001 iaf.

  • insideharmony

    Nu e ja hemma igen från begravningen. Vi var för bi farmors lägenh en sväng oxå igår å de kändes som att hon va hemma. Så ja ropade hej till henne när vi kom å ja är säker på att hon var därhela tiden.

    Nu är de bara de sista röjet å städningen kvar i lägenheten men vi ha 1mån på oss. Så först efter de är de över. Vi har hittat massa fina teckningar hon har målat oxå så ja å min kusin kommer nog bli dem som delar upp dem för de andra är nog ej så intresserade. Men ja tycker de är kul å ha. ska rama in några å hänga upp.

    Så fick ja hennes koppar kitlar som hon hade blommor i å de passa r ju mig jätte bra fö krukor kan ja ju inte få för mkt av. Å krukor efter henne känns ju då lite speciella. Å ja som älskar koppar.

    Man kan ju inte spara sånt som ändå bara kommer att bli liggande de e ju ingen mening.

    Så nu få vi se framåt igen.

  • Kirsto

    Sol: Tycker det var lite gulligt att du ropade hej. Tycker du tänker helt rätt med både prylarna och att det är dags att se framåt igen. Är glad för de saker jag har efter min farmor (har en klocka som jag fick av henne när jag var 6 år på armen dagligen). Tycker om att bli påmind om henne.

  • insideharmony

    Kirsto
    ja man blir glad av de. Min dotter valde ett silver ur ett hängsmycke oxå jätte fint å gamalt som man kan öppna. Så den sa ja till henne att den tar ja först så får hon den när hon e stor nog att kunna ta vara på den. oxå en så där grej som är jätte kul att ha. Längtar till nästa helg då min kusin kommer hit å har me sig alla krukor. Ja vill ju få upp dem nu så ja känner att ja har lite av henne här.

Svar på tråden Medeltidsbröllop