Du är här Startsida / Festen / Härliga bröllopspresenter – under 500 kronor
Foto: Julia Sudnitskaya/Shutterstock.com

Härliga bröllopspresenter – under 500 kronor

Publicerad den april 13, 2021

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Bröllopspresent kan ibland ge en enorm stress när de kommer till att hitta den perfekta presenten som inte är för dyr och inte för tråkig. Spana in dessa tips på riktigt fina bröllopspresenter under 500 kronor!

Bröllopspresent: Omaggio vas

Den här fina och trendiga vasen finns även i svarta och grå ränder! Jättebra bröllopspresent under 500 kronor. Klicka hem här!

Bröllopspresent: Champagneglas

Riktigt snygga champagneglas med en lite annorlunda touch! Glas får man aldrig för mycket av och är perfekt att ge bort. Köp här!

Bröllopspresent: Doftljus Norden

Doftljus i all ära! Ett måste att ha hemma. Ge bort dessa populära från märket “Norden”. Köp här från designtorget

Bröllopspresent: Boken Vi,

Det är inte att underskatta att ge bort en bok. Den här kan vara en fin betydande present i framtiden och säkerligen ingenting bröllopsparet skulle köpa själva. Köp den här för 199 kronor.

Bröllopspresent: Karaff från Sagaform

Det här är faktiskt superfint att servera alla olika typer av drycker ifrån. Sagaform har även en mängd fina saker till hemmet. Köp den här för bara 349 kronor.

Bröllopspresent: Matt vas

Vad är inte trendigare just nu är matta vaser? Superfint och stilrent att ha i hemmet. Köp här till de kommande bröllopet.

Bröllopspresent: Mugg Astrid Lindgren

De här muggarna med Astrid Lindgren citat är verkligen jättefina att ge bort. Står fina och roliga citat från Astrid Lindgrens olika böcker. Köp här för bara 225 kronor.

Bröllopspresent: Kruka

Man tackar aldrig nej till en fin växt eller blomma. Det ger hemmet det där lilla extra. Köp den här favoriten från designtorget, perfekt att ge till ett par som glömmer bort att vattna.. Köp den här!

Bröllopspresent: Skål Kosta Boda

Riktigt fin skål från Kosta Boda. Skålar kommer alltid till användning och är perfekt att ge bort. Finns även i en fin blå färg. Köp den här för 499 kronor.

Bröllopspresenter: Ljusstake

Köp den här trendiga ljusstaken! Stilren och väldigt fint där du kan köpa med ett par passande ljus. Köp här den redan nu!

 

Mer:

Bröllopsklänningar för gästen: Inspiration, tips och idéer

Kopiera dukningen – 6 trendiga bröllopsdukningar 2021

Bildkälla: Julia Sudnitskaya/Shutterstock.com