Bröllopskläder för barn: utvalda favoriter från säsongens trender

Ska du ta med barnen på bröllop? Bröllopstorgets redaktion djupdök ner i årets trender och fann några underbara kläder för barnen till bröllopet. Enjoy!

Bröllopskläder till barnen – här är säsongens trender!

Är ni bjudna på bröllop? Då är det dags att hitta riktigt fina bröllopskläder även till barnen! Bröllopstorgets redaktion har djupdykt i årets trender och ser ett riktigt mönster – skira material, poppande färger och spännande snitt. Både för pojkar och flickor!

Bröllopskläder för barnen – utvalda favoriter

Bland årets trender när det kommer till bröllopskläder för barn hittar du söta klänningar, snygga skjortor med mönster och ekologiska, hållbara plagg för barn till festen.

  • Lin
  • Manchester
  • Ekologiskt bomull

Randig skjorta utan krage för barn

Den här fina "Emil i Lönneberga"-tröjan är perfekt som bröllopskläder för barnen!

De kraglösa skjortorna fortsätter toppa trenderna när det kommer till barnmodet. Den här skjortan gör sig perfekt för det där bröllopet på landet – men funkar lika fint för ett mer urbant bröllop också.

Finns att köpa här!

Mörkblå manchesterbyxor

Fina manchesterbyxor att komplettera looken med!

Ett par mörkblå manchesterbyxor att komplettera en fin skjorta med är både bekvämt och stilstäkert för barnet som ska vara gäst på bröllopet!

Finns att köpa här!

Randig klockformad klänning

Men hur söt är inte den här klänningen som bröllpsklädsel för barn?!

Stilren, klassisk och lite "gammaldags" klänning i fint klocksnitt. En klänning som går att matcha med skjortan och manchesterbyxorna ovanför!

Finns att köpa här!

Fin krinklad skjorta för bröllop i färgen "White Swan"

Fin somrig skjorta för barnet som ska gästa på bröllop!

Stilren skjorta i ekologisk bomull som enkelt går att matcha med ett par snygga kostymbyxor – varför inte i en liknande gräddvit färg? Det blir en drömmig bröllopsklädsel för barnet. Speciellt på sommarbröllopet!

Gullig klänning med retroblommigt mönster

Söt lite "vintage"-aktig klänning!

Bröllopskläder för barn – vad kan vara bra att tänka på?

Trenderna för årets bröllopssäsong går absolut i naturmaterial – lite vintage och allmoge till och med. Men vad kan vara bra att tänka på när du väljer ut bröllopskläder för barnet? Här kommer några användbara tips på saker du kan tänka på!

1. Prova kläderna i god tid innan

Det är viktigt att vara ute i god tid när du beställer hem bröllopskläder för barnen – speciellt eftersom du vill ha tid att prova kläderna. Var alltså ute i god tid så du kan beställa hem rätt storlek innan den stora dagen beger sig.

2. Se om du kan syskonmatcha

Det blir extra gulligt på alla fotona om eventuella syskonen matchar med varandra! De flesta etablerade märkena brukar lägga ut ett par mönster per säsong som genomsyrar hela kollektionen.

3. Tänk på klädkoden på bröllopet

Om bröllopet har en strikt klädkod är det bra att se till att dina kläder till barnen faktiskt är okej att ha.

4. Se till att de sitter bekvämt

Som alltid med barnkläder är det bra att det sitter bekvämt – speciellt efter en lång ceremoni är tristare att "genomlida" om allt sitter åt och är obekvämt.

5. Ha back-up

Ja, med barn ska man förstås alltid komma ihåg back up. Man vet aldrig vad som spills på barnkläder!

Powered by Labrador CMS