• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • bröstkaramellen

    God morgon! Känner mig MYCKET lugnare när ni berättat om era sövningar och uppvaknanden. Tack!!!!

    5 veckor kvar.... nedräkningen har börjat.
    Det är väl nu man börjar syna sina egna boobs i sömmarna och alla tvivel kommer. Tror det är helt naturligt.

    Kram!

  • Jengirl

    linslusen

    Tack tack

    Oj vad kul! Längesen man hörde något från dig! Hoppas allt är fin fint

  • Rat

    Famousfairy

    Tycker det blir bättre för varje dag. med brösten i alla fall. med mannen är jag verkligen i valet och kvalet. Vi ska iväg på påsklunch och "hålla färgen". Men bra är det inte. Du förstår säkert som själv haft ett jobbigt förhållande. Nog om det.

    Ang storleken kära Famousfairy så är det bara att fortsätta fundera med oss här. Vi vet ju alla hur det är
    Jag kan i efterhand säga att jag är nöjd med min storlek 245MM men skulle varit ännu nöjdare om jag tagit 195MM som jag först tänkte. Blev så påverkad av att de flesta väljer större implantat än mig och att Charles precis innan jag skulle operera mig sa att "det blir bra med båda storlekarna, men jag tror det blir bäst med 245". Jag var ju fortf tveksam ända in i det sista så han ville väl hjälpa mig att ta ett beslut. Vad jag menar är att det är viktigt att du går på DIN magkänsla i första hand. Jag tänkte också på det här med att en del av volymen "försvinner" när man lägger bakom muskeln. Måste säga att jag inte märker av det. DE är STORA!!!!!!!!

  • bröstkaramellen

    "Mamma till 3" och "Rat":

    Undrar fortfarande vilken den där "andra sajten är". Skulle gärna vilja kika där men behöver adressen.

  • Glam

    Jengirl:
    Jadå allt e fin fint med mig,, är numera Fru hansson :) hihi...Själv då allt bra med dig?

  • Rat

    Jengirl

    Minns du hur länge hade du den där "glapp-känslan" i brösten, som om de inte satt fast riktigt? Tycker det känns obehagligt. Vet du om det finns fler här beskrivit den känslan. Försvinner det helt eller kommer man alltid känna av sina implantat?
    Jag är jätte tacksam för svar.

    Kram

  • Rat

    EnYsterSyster HJÄLP!

    De är fortf. STENHÅRDA! fina att titta på men blir de inte mjukare snart? tycker de är lika hårda som dag 1. Sen är det den här "glappa" känslan, svårt att beskriva, som om de inte sitter fast.
    Och hur länge kan det vara "normalt" att ha ont egentligen? Nu har det gått 11 dagar sen operationen. Mindre ont har jag men i går när jag besökte vänner klarade jag nästan inte av att sitta upprätt. skyllde på mensvärk(som också är sant)Hade en stor poncho som gömde mina behag. Tror ingen märkte nåt.
    Men jag har faktiskt berättat för min uppmärksamma arbetskamrat, som jag nämde förut och hon var mest förvånad, sa inget fördömande. Skönt

  • bröstkaramellen

    Vioola:
    Tack

    Rat:
    Kan ju inte hjälpa dig men jag hoppas så att det ska "vända" snart så att det bara känns bättre och bättre. Mjukare, mindre ont.... Kram!

  • bröstkaramellen

    Vaknade i morse och kollade för tusende gången in de trogna följeslagarna och blev nästan glad. Varför? Jo irriterande nog har de varit svullna och större i säkert en månad och då har jag ju nästan backat på mitt beslut. Men - nu var de "som vanligt" och kälkbackstendensen fanns åter där. Bra, tänkte jag, då kör vi!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)