• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • famousfairy

    Hey Rat!!!
    Så du mår bättre nu eller!? Hur länge sen var det nu.. en vecka?det glädje mig att det går åt rätt håll, min kollega som gjorde sina för dryggt ett år sen sa till mig
    jobb var/är på teatern men tighter kläder, hon gjorde sina över sommaren. vissa pratade vissa inte en av killarna ville klämma på de. Jag tyckte de va lite stora, hon gick från 70a till en stor c, men det se väl normal ut när man är i vanliga kläder. Jag ta av hatten till henne, det är bara hon och en till av mina kollega (som inte jobba där nu, som jag) som vet om mig.
    Rat.. jag gillar dina nästan dagliga återhämntnings rapport.
    ps.J#&?!vla tandverk!!!

  • Rat

    Famourfairy

    Ja, nu är det en vecka sen. Det går sakta framåt. Fortf gnaska ont men jag har slutat med de starkare värktabletterna och går bara på Alvedon nu. Magen tar mycket stryk av alla tabletter. Så ett tips för alla med känslig mage är att köpa hem novalokol tabletter och nyponsopp(proviva) hjälper jättebra.
    Kul att du gillar mina "rapporter"
    Jag uppskattar jättemycket att läsa om hur det går för er också!
    Vad jobbigt att du skulle råka ut för tandbesvär precis innan. När har du fått tid för operation?

  • famousfairy

    AP75.. Grattis!! dit ska jag nästa torsdag!! -skulle ha varit den 3:a
    Var allt ok? vem gjorde det o vad fick du för råd nu? Tänkte jag skulle ligger lite förre eftersom jag ligger efter., om du förstår vad jag mener Kom igen.. storlek osv!!alltså, när du känner för det, f'låt ta det lungt nu Rat: jag tror min mage ha fått nog puh. Ha ätit anti-B i 10 dager, och ska fortsätta 10 dager till, orka inte med flera citadon, ska försöka få nåt annat efter min op. men ca en dl dofilus-finns vanlij nu, som jag blander med äppel jus hjälpa, o det är gott också!
    keep in touch. Kram

  • sposa

    Förlåt att jag lägger mig i, men jag är så nyfiken så jag måste bara fråga fråga:

    Vad gör man om trenden skulle vända i vårt samhälle, dvs att twiggyplankan kommer tillbaka och större bröst än en b-kupa plötsligt inte alls är "fint" längre? Opererar man bort implantaten då eller?

  • Swing

    sposa: Jag är nöjd med min kropp och bryr mig inte om trender, så det struntar jag i!!!

    Sen tycker jag att twiggyplankor ser fula, okvinnliga och osunda ut.

  • Rat

    Sposa

    Tror du verkligen det finns ett svar på din fråga? Kan väl inte vara möjligt

  • AP75

    Famousfairy

    Tack så mycket. Jo, jag opererades alltså igår på AK av Mats von Wachenfeldt. Jag kom in kl 10 och opererades ca kl 14.30. Alla var jättegulliga och trevliga, så jag kände mig verkligen väl omhändertagen. Jag la in anatomiska gelehallon MF420. Jag var lite orolig innan att det skulle bli för stort. Men än så länge känns det helt perfekt och när svullnaden går ner och de mjuknar till så blir det ju ännu bättre (jag hade knappt några bröst alls innan, och nu har jag nog en stor B kupa gissar jag).
    Råden jag fått så här efteråt är att använda sportbh:n dygnet runt i tre veckor, och sen på dagen i tre veckor till. Stretcha bröstmuskeln då och då, men i övrigt vara försiktig med hastiga rörelser och lyftande osv. Jag ska på återbesök på onsdag nästa vecka, och då får jag gå igenom lite mer i detalj vad jag ska tänka på. Jag var nog inte helt mottaglig för info igår, så det var tur att man fick informationspapper med sig hem . Fråga på om du vill veta något mer!

  • EnYsterSyster

    Jag jobbar inom vårdsektorn och skulle ALDRIG andas om vad jag gjort. När man ser så mycket sjukdom och vet alla medicinska risker ska man vara tacksam över att man lever och är frisk och inte utmana ödet, så känns det lite. Jag möter många tragiska livsöden så jag ÄR mycket tacksam över hur jag har det men har trots detta valt att skaffa silikonbröst (usch, så hemskt det låter !).

    Det känns som om det är mer jantelag inom skola/vård/omsorg. Jag resonerar mer att jag har ETT liv. Min erfarenhet är att jag ibland har ångrat saker jag inte gjort (men funderat över) men aldrig ångrat saker som jag gjort. Får man många komplikationer efter operationen tänker man nog annorlunda.

    Som vi sagt innan:
    MIN kropp
    MINA pengar
    MITT beslut

Svar på tråden Bröstförstoring (4)