• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110907 visningar
    711 svar
    711
    110907

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 12 Apr 17:52
    #0

    bröstkaramellen

    Verkar vara många som hänger här som jobbar inom skola/barnomsorg.

    Jag skulle inte operera mej på våren, då är det ju uteslutat att visa sej i bikini på hela sommaren (för min del ialla fall).

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 12 Apr 18:43
    #0

    ... jag menar i början av sommaren så man är precis nyopererad när bikinin ska på !

  • Rat
    Äldre 12 Apr 19:42
    #0

    Vioola

    Ok. Tar åt mig lite mer än vanligt just nu, har alltid klarat mig själv (sen jag var mkt liten), har svårt för att be andra om hjälp så jag blev lite provocerad av det här med att jag skulle haft nån slags lyxtillvaro. Hoppas du förstår. Peace!

    EnYsterSyster

    Förstår precis vad du menar ang. männen. Långt ifrån flummigt

  • Rat
    Äldre 12 Apr 19:45
    #0

    VI SKA HÅLLA IHOP OCH STÖTTA VARANDRA ELLER HUR?
    Missförstånd uppstår ibland men det går att reda ut

    kram alla systrar

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 12 Apr 19:49
    #0

    EnYsterSyster:

    Det var överraskande. Och glädjande eftersom jag känner att det är mycket mer tabu-belagt med skönhetsop inom den "branchen". Skönt att inte vara ensam!
    Jag ska operera mig i slutet av maj så för mig blir det en månads återhämtning och sedan hoppas jag kunna ha bikini (modell täckande - ingen trekantsbikini här inte) eller åtminstone linne och bikinitrosa i juli. Jag hade alternativet att vänta ända till sommarlovet men då kände jag att det blev alldeles för länge. Hoppas på att kunna må hyggligt i juli och augusti och komma tillbaks pigg och glad till skolstarten. Men tyvärr måste jag dölja vad som hänt under min tillfälliga ledighet.... Ska tillbaks efter en liten vecka och försöka va som vanligt. Har hört att det ska kunna gå. Hoppas det gäller mig... Alltså är det svåraste beslutet om jag ska göra det i slutet av maj eller i slutet av juni...

  • Rat
    Äldre 12 Apr 21:01
    #0

    Bröstkaramellen

    Jag tror tyvärr det är många fördomar kring bröstförstoringar inom vård, skola och barnomsorg. Områden med mycket kvinnor
    Jag tror att vi, på många synliga och osynliga sätt,tidigt uppfostrs till att vara avundsjuka och konkurrera med varandra och baktala varandra istället för att hålla ihop och stötta varandra.
    Låter hemskt men det finns en hel del av den varan mellan kvinnor enligt min mening.
    Men här håller vi i alla fall ställningarna bra tycker jag

    Förstår att du har svårt att bestämma dig. Så där höll jag också på till jag bara bestämde mig. Tror det blir bra vilket du än bestämmer dig för.
    Kram

  • pyret7­8
    Äldre 13 Apr 06:58
    #0

    halloj! jag undrar hur ni fått tips om skötsel av ärren,ska man låta de vara "nakna" någongång eller ska man tejpa konstant? hur gör man med bad,bastu mm?? kram på er i vårsolen!

  • Diablo
    Äldre 13 Apr 07:50
    #0

    Bröstkaramellen: Jag jobbar inom administration. Sitter i en expedition och tar emot kunder osv.

    Tyvärr kan jag inte hålla med om att kvinnor skulle ha mer fördomar. Kanske jag upplever mer avundsjuka som hur vågade du, hur fick du ihop pengar osv. Men de flesta är nyfikna, vill titta och känna och som jag upplever är de otroligt positiva. På min arbetsplats så är jag ensam kvinna, resten män (20 st). Jag sa inget om varför jag blev sjukskriven. Talade om att jag blir borta i 2 v. Dock så kom det fram bakvägen som vanligt är. En fd vän (arbetar på en annan avd) op ögonen samtidigt och hon är gift med en kollega till mig. Så jag anar ju vem som skvallrat. Jag har märkt att det tisslas o tasslas, blicken glider liksom ett hyllplan ner när jag pratar med dom. Och jag har fått vissa tråkiga antydningar; som blondiner med stora bröst är blåsta, bimbos osv, men jag lossas som det regnar och att jag inte riktigt begriper.

    Nu kan jag villigt erkänna att jag upplever inte brösten som om det är någon jätte stor skillnad. Mina blev 2 1/5 strl strörre. Gick från liten 75A till stor 75C. Det är inte så att det första man ser är ett par bröst som kommer och går. Ingen som inte vet har inte frågat något, inte ens mamma!

  • Rat
    Äldre 13 Apr 08:24
    #0

    Godmorgon på er tjejer!
    Nu är jag i farten igen. Ang kvinnors fördomar tror jag som jag skrev att det är mer inom vissa områden, som t ex omsorg, INTE när det gäller arbeten inom reklam, mode, frisörer, affärer etc.
    Tror det handlar mycket om nåt gammalt som lever kvar inom vård, skoal och omsorg, att kvinnor ska vara till för andra i första hand, inte vara "självupptagna" eller bry sig för mycket om sitt utseende. Nåt helylle präktigt om ni förstår vad jag menar.
    Men som jag känner det nu efter min operation så får det gå som det vill med andras eventuella fördomar. Har ju inte mött dom än heller....ska tillbaks till jobbet efter påsk om det går annars sjukskriver jag mig 4 dar till. Men hur som helst, Det här är MITT beslut OCH MITT liv. Take it or leave it.
    Hoppas du kommer fram till vad du vill bröstkaramellen. Jag ångrar mig i alla fall inte, trots mycket smärta och pengar

  • AP75
    Äldre 13 Apr 09:12
    #0

    Hej alla,
    Nu har jag också opererats! Igår på Akademikliniken. Allt har gått bra hittills. Jag har ju ont förstås, men jag trodde det skulle vara värre. Men jag har ju bara varit hemma i 12 timmar ännu, så det kanske blir värre, vågar inte "ropa hej" ännu. Brösten är stenhårda, men det är de ju så här i början. Har ännu inte tittat helt under sportbh:n för att se vad som döljer sig där. Men känslan är att storleken verkar helt okej.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)