• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110777 visningar
    711 svar
    711
    110777

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • Rat
    Äldre 16 Apr 16:26
    #0

    Bröstkaramellen

    Klart du ska köra! Jag ångrar mig inte trots ALLT. Humöret går väldigt upp och ner för mig. Det är en stor omställning för hela kroppen och det tar tydligen tid både med att vänja sig och att läka. men jag gillar det jag ser i spegeln
    kram!

  • famous­fairy
    Äldre 16 Apr 17:01
    #0

    rat..
    smärtan och återhämntning är så individuellt.
    Jag ha varit mycket "smärt tålig" hela livet, men nu efter dygtt 20 år av fysisk arbete har min kropp fått nog. herregud jag ha fortfarande tandverk! o det är 11 dager sen nu. Men man måste kommer ihåg att ett ingrepp är ett ingrepp, eller två:-man ha ju två bröst! Själv tror jag att man måste jämnföra med några dager sedan, hur var det då? och bilder sin egen uppfattning om bättringsvägen.
    Ångra du att du tog större? Som sagt jag ha mina 250 o kokt på mig och det är min MAX!!
    kram o glad påsk alla..

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 16 Apr 17:34
    #0

    Rat:

    Kul att du tittat in Jag ser att du inte fått svar på det där med "glappet" än. Jag hoppas någon kan dela med sig av erfarenheter. Just detta får man inte så himla mycket info om på konsultationer och så. Ses snart igen.

  • pickol­ina
    Äldre 16 Apr 18:10
    #0

    Rat

    Jag har inte läst allt från början men.. Du undrar om "glappkänslan", som att inläggen inte sitter fast... Jag undrar om du menar tex att du kan sticka in fingrarna under implantaten på undersidan av bröstet, är det så du menar???

    I sådana fall kan jag säga att det alltid kommer att kännas så. Jag hade mina implantat i 3år innan jag tog ut dem och det var en av de saker som störde mig, att man hela tiden kunde känna implantatet, kanterna runt hela, trycka in fingrarna under implantatet osv... :(

  • Jengir­l
    Äldre 16 Apr 19:29
    #0

    Rat

    Hej! Ja glapp känslan försvann efter ett tag, vet inte hur lång tid exakt, men det var nog när dom ramla ner på sin naturliga plats och typ fäste sig. Tar nog ett tag. Men nu känner jag inte alls det längre. Hoppas din smärta går över snart, jag hade nog ont mer än 2 veckor. Tänk på att det är en lång process med en bröst op. Så du kan nog räkna med några månader till innan du kommer att känna av mjukheten osv. Mitt vänstra bröst var ganska hårt i 6 månader medans högra bröstet läkte mycket snabbare. Så jag trodde att jag skulle få gå med ett hårt och ett mjukt bröst, men efter 6 månader så pang bom mjukna det och blev som det andra. Så ge det tid. .

  • Jengir­l
    Äldre 16 Apr 19:30
    #0

    Glam ? Linslusen?

    Allt är finemang.. Jaså nygift! Då får man gratulera frun

  • Rat
    Äldre 16 Apr 19:47
    #0

    Jengirl

    Tack för all info. snälla. Hoppas det blir samma för mig då. Tycker det känns MYCKET bättre med smärtan i dag i alla fall. Har slutat med alla värktabletter nu, 11 dagar efter operationen. Visst gör det ont men det är uthärdligt.
    Gruvar mig bara väldigt för att börja jobba på tis. med 20 vilda, kramiga barn. Hu vad läskigt. Men huvudsaken är att det går framåt... får väl försöka ta det så lungt som det går. Hur länge sen var det som du opererades? kommer inte ihåg.

    Pickolina

    Jag har haft så ont hela tiden så jag har inte vågat "sticka in några fingrar underimplantaten". Vågar knappt känna på dom än. lite har jag ju varit där och känt och dom är verkligen hårda. Speciellt högra bröstet som fått ett lyft också. Hoppas inte jag upplever brösten så obekväma som du gjort. Låter inte kul.

  • Rat
    Äldre 16 Apr 19:55
    #0

    Famousfairy

    Jag kan säga att går allt bra och jag slipper komplikationer så är jag mer än nöjd. MEN jag hade nog varit ännu nöjdare om jag tagit de mindre 190MM som jag tänkte från början. Fast man vet ju inte hur dom kommer att bli i slutändan riktigt än. Jag antar och HOPPAS att dom kommer se lite mindre ut när svullnaden lägger sig och dom faller på plats. HUR SOM HELST ÄR JAG GLAD ATT JAG ÄNTLIGEN HAR VÅGAT GÖRA DETTA SOM JAG TÄNKT PÅ I SÅ MÅNGA ÅR!!!!!

  • Rat
    Äldre 16 Apr 19:56
    #0

    Bröstkaramellen

    Vi är trogna besökare här vi

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 16 Apr 20:16
    #0

    Rat

    Klart de fortfarande är stenhårda. Hav tålamod, kvinna !

    Det där med att "sticka fingrarna under implantatet" har jag då aldrig kunnat. De ligger djupt under ! Däremot kan jag känna att det finns en fastare kärna djupt inne i brösten.

    Ta det lugnt angående glappet. De är ju anatomiska så de ska växa fast. Mina bröst var väldigt olika och läkte olika fort.

    Och det där med storleken..... vi är nog lika vad gäller det, du och jag. Jag tog också lite mer än magkänslan sa, jag litade på kirurgen. Hon sa 245 g, jag tog 215 g fast jag tyckte det var stort. Jag tycker också att mina är stora (har 70D nu, skulle kunna ha 75C men det blir för stort i ryggen), men vadå, de är snygga och jag kan nog leva med dem .

Svar på tråden Bröstförstoring (4)