• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110751 visningar
    711 svar
    711
    110751

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • glassk­ompott
    Äldre 11 Apr 23:08
    #0

    Hello babes!
    Nu har jag också fått min op ovh har börjat gå till universitetet igen... Det har bara gått en vecka... Är det för tidigt egentligen? Känner mig lite matt...

    När kan man börja lyfta? Matkassar?

    Diskade idag... Inte lika hetsigt och vilt som jag brukar men det kändes ändå...!

    Kan man göra ngt för att undvika kapsel eller händer det oavsett om man gjort som man ska?

    Mycket som kom upp nu när man är på benen!

    Tur att ni finns!

  • Äldre 12 Apr 08:04
    #0

    glasskompott: Ta det lugnt i minst 14 dar och undvik bära och lyfta. Låt det ta sin tid. Kroppen bildar bindväv runt implantat m.m. Ibland hårdnar den (kapsel) och det kan man, vad jag vet, inte påverka själv. Man kan ju ta bort kapseln, men för en del funkar det helt enkelt inte med implantat, det bildas kapsel på nytt osv... Oroa dig inte!

    Tycker så synd om er som har det jobbigt, ont och är deppiga. Skickar styrkekramar!

    Själv var jag supertaggad. Hade önskat och planerat det i så många år och lät mig inte nedslås av nånting. Så nöjd och glad att det äntligen var gjort, kunde knappt fatta det! Gjorde bara vad jag ville och kände för. Vilade i sängen närhelst jag hade lust och fnissade åt urgamla tv-serier. Det var MIN vecka hemma och jag släppte för en gångs skull alla krav, som vanligtvis stressar mig rätt mycket. Efter ca 3 veckor kände jag mig ganska normal igen.

  • Rat
    Äldre 12 Apr 08:31
    #0

    TACK alla underbara uppmuntrare för att ni finns!
    Det gör så enormt stor skillnad när man mår så här. Min kille är faktiskt inte så mycket till stöd när det väl gäller och jag inte är den där starka och skämtsamma personen som jag för det mesta brukar vara. Verkar också som han är lite orolig nu när jag fått bröst, kanske svårt för männen också att ställa om sig.
    Hur som helst har jag ingen ork att sätta mig in i hur han mår och känner hela tiden just nu. skönt att han jobbar faktiskt

    Jag mår lite bättre nu faktiskt och i går tvingade jag mig ut på en väldigt liten promenad runt kvarteret, sen var jag helt slut. Har också slutat med de starkare värktabl. dexofen och tar bara alvedon nu.
    Skönt att inte stoppa i kroppen allt för mycket tycker jag. Sen har jag tagit bort den hårda vita tejpen i dag som suttit ovanför brösten och tryckt på väldigt hårt. Jätteskönt! och inga fula kanter syns till. Hurra!

    KRAM ALLA!!!!!!

  • Rat
    Äldre 12 Apr 08:38
    #0

    EnYsterSyster

    Det har nu gått en vecka sen min operation. Säg ärligt, blir de verkligen mjukare? Just nu är de VÄLDIGT hårda.
    Har du "soft touch" el. de "vanliga"?

  • Rat
    Äldre 12 Apr 08:41
    #0

    glasskompott

    Kul att du verkar så pigg. Vad olika det kan vara. Men du ska nog ta det lite lugnt. På Victoriakliniken sa de att man inte skulle lyfta för tungt på 3 veckor.
    Jag frågade vad som räknades som "för tungt" då sa sköterskan "1 liter mjölk ungefär".

    Kram och grattis till dina nya bröst!

  • paprik­a
    Äldre 12 Apr 09:08
    #0

    Hejsan!
    Jag tror jag till hör katogerin som skyndar långsamt ifall när det gäller op!
    Rat:)..Jag vet att du kommer bli gladare fast det känns lite motigt nu med allt. Det tar sina dagar innan man är på fötter igen.Killar har kanske lite svårt ibland men det antagligen för han tycker om dig, går igenom själv fundringar o lite rädsla. Min va tyst o sa inte så mycke. Började kvittra efter igen efter skratt ngr veckor
    Mjukare kommer de bli. Fast jag som är sölig tog det mig ca 3 mån, som jag är inne på nu...Sköt om dig o ch ni andra..kram

  • famous­fairy
    Äldre 12 Apr 10:36
    #0

    Hej allihop!
    Jag ha läste på och bara suga åt mig era råd och efarenhet. Konstigt, nu när min op ska bli av den 20:a (kunde inte den 3/4 pga dålig tand) är jag riktig nervös o ibland lite deppig! Jag tror att det kan vara de smärtstillande jag va tvungen att ta... Provade mina 250 rispåsar i en 75A igår. Fick panik o tänkte Nej jag vill inte ha bröst!!Sen stoppad jag ned de i en sport bh o mådde bättre..
    Är rädd att jag fortfarande ha infektion.
    Inte lyfta tungt förstår jag.. men en litre mjölk!? det är i för sig ett kilo, men jag bo ensam!! Jag ska börja frysa massa måltider idag
    Starkt glasskompott!!
    Rat.. håll uthårdnaden måste väl vara inflammation i mjukvävnaden runt omkring det är en läkningsprocess tror jag -- eller vad säga du swing!?
    jag få nästan tårar i ögonen av allt stöd man får här tack gode gud att ni finns, kram till alla

  • Äldre 12 Apr 10:44
    #0

    Klokt att frysa in mat osv. Ställ det du behöver i lagom höjd, lätt tillgängligt. Trots att jag inte hade några större besvär och inga problem med att dra kläder över huvudet eller så, så orkade jag faktiskt inte lyfta mer än ett mjölkpaket på ett par veckor. Det "går" liksom bara inte. Efter en dryg vecka följde mina tonåringar med och handlade. Jag pekade på varor, dom la i kundvagnen, jag betalade, dom packade påsarna. Det gick att köra bil korta sträckor, men det kändes inte särskilt bra. Att göra armrörelser "inifrån och utåt" kändes ganska obehagligt under ett antal veckor efteråt.

  • Rat
    Äldre 12 Apr 11:22
    #0

    Tror ni verkligen det är bra att tvinga sig ut på promenad när man blir alldeles anfådd av att röra sig? Brukar älska att promenera, går i timmar i bland så jag borde inte ha extremt dålig kondis.
    Sen undrar jag över den svullna magen som brukar vara helt platt. Känner mig nästan gravid. När gick magsvullnaden över för er då? Kan nog inte få igen mina vanliga jeans tror jag. Phuu
    Ena stunden känner jag mig riktigt upprymd och nästa låg som bara den och undrar vad jag sjutton jag har gjort. Tyckte jag såg lite kanter och så är de lite olika stora. Men de var dom ju i och för sig innan också. Finare är dom helt klart i alla fall
    Jag tror att om folk i allmänhet var mer accepterande vad gäller bröstförstoringar skulle allt kännas lättare. I alla fall för mig. Tur att jag har er!!!!!!!

    kramar

  • vioola
    Äldre 12 Apr 11:28
    #0

    Hejsan

    Jag var ute å gick me min 55 kg new foundland efter tre veckor. Och han drar rätt rejält... Och jag hade/har ingen lyx såsom en pojkvän som hjälper till inte haha. Han finns 60 mil bort ;). Det är ju för att du inte ska påfresta ärren som du ska ta det lugnt i tre veckor och det behövs ju tid för bröstmuskeln att anpassa sig. Men en eller två mjölkliter ska du allt kunna bära. Ta det lugnt bara. Du känner ju om kroppen säger ifrån. Alla är vi olika.

    Kramis

Svar på tråden Bröstförstoring (4)