• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110806 visningar
    711 svar
    711
    110806

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • bröstk­aramel­len
    Äldre 13 Apr 18:37
    #0

    Tack snälla för era inlägg. Jag känner igen mig i beskrivningarna av just skola/vård/omsorg. Jag kommer förmodligen drabbas av en del fördomar men har bestämt mig för att tänka som EnYsterSyster: Min kropp! Mitt liv! Mitt beslut! En del lägger en massa pengar på att renovera huset eller på prylar och mår bättre då. Själv sitter mitt välbefinnande i min egen kropp, inte lika mycket i vad jag har för bil ex. Så jag hoppas att jag slipper några komplikationer och att jag kan få komma hem och må som AP75. Det är min högsta önskan just nu! Kram på er alla och heja på Rat!

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 13 Apr 18:38
    #0

    sposa

    Jag skiter väl fullständigt i vilken bröststorlek som är modern ! Jag kan dessutom aldrig tänka mej att mina snygga tuttar någonsin skulle kunna bli omoderna.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 13 Apr 18:41
    #0

    Däremot tycker jag att man måste vara beredd på att en del ser att brösten blivit större och en del har fördomar mot bröstopererade kvinnor. En hel del är ju faktiskt mycket negativa. Kan man inte leva med detta bör man nog tänka igenom sin operation en gång till....

  • Rat
    Äldre 13 Apr 19:29
    #0

    Har lite mindre ont dag för dag men har börjat oroa mig lite för en annan sak, det känns liksom som ett "glapp" i vänstra bröstet. Svårt att förklara men som om implantatet inte sitter fast. Det gör det kanske inte helt och hållet heller men det känns obehagligt. Har ju ingen sport BH som stöd heller eftersom Charles sa att det inte behövdes. Nån annan som känt liknande?

    EnYsterSyster

    Förstår precis vad du menar om att man har sett tragiska livsöden och att man ska vara tacksam för att man är frisk. Jag är också tacksam och hoppas att den högre makten har överseende med vad vi gjort.

  • Rat
    Äldre 13 Apr 19:34
    #0

    Mamma till 3

    Vart tog du vägen? Det var så länge sen du skrev nåt? Undrar bara hur du mår?

    Kram

  • Jengir­l
    Äldre 13 Apr 19:34
    #0

    Hej Rat!

    Det där med glappet känner jag igen. I början efter min op, när jag kände på nedre delen av bröstet så kändes det konstigt, lixom som att det inte satt fast. Jätte obehagligt att känna på.. Mådde nästan illa när jag var där och tryckte. Förhoppningsvis går det över för dig som för mig. när det har stadgat sig.

  • Jengir­l
    Äldre 13 Apr 19:52
    #0

    Det är ju inte jätte kul att skriva här längre. Får aldrig ett svar, eller tack ens längre . Saknar er som var med från början, helt plötsligt så är man inte med i matchen längre, även fast man var med först! Trist.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 13 Apr 20:32
    #0

    Jengirl

    Kul att se dej igen ! Jag har verkligen saknat dej och visst märker jag att du inte är kvar så mycket längre. Du och en handfull till var de som betydde mest för mej när jag var ny på tråden och precis hade börjat fundera riktigt på allvar.

    Inte klokt egentligen, att det finns människor som du som man inte har en aning om vem de är på riktigt men ändå varit en sån stor del i ett sånt här stort beslut.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 13 Apr 20:34
    #0

    Rat

    Jag känner igen mej lite. Mitt högerbröst var sånt, det tog mycket längre tid på sej att läka än det vänstra kändes det som.

  • Jengir­l
    Äldre 13 Apr 20:43
    #0

    EnYsterSyster

    Snällt sagt av dig. Tycker jag har svarat på ett och annat inlägg här för att hjälpa till (inte till dig menat) men som man inte ens får ett suck till svar av. Synd. Tar man sig ändå tid till att skriva några ord till någon, tycker jag man borde få något till svar. Hmm ja vad vet jag, jag kanske överreagerar, är gravid så då kan hormonerna spela en ett spratt då och då.. . Hoppas du mår bra i alla fall. Och att allt är bra med Boobsen!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)