• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110035 visningar
    711 svar
    711
    110035

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:51
    #0

    Angående nivåskillnaden på mina bröst: jag funderar över om det trots allt inte är så att den fanns (lite) redan innan fastän jag märkt den först nu när jag tittar på resultatet. Jag tycker inte jag märker av den så mycket nu. Undrar om den inte märks mindre och mindre i takt med att brösten mjuknar mer och mer. Pratade med min kirurg härom dan. Hon sa att man kan sy lite under bröstet (fattade jag det som) och på så sätt lyfta det om det behövs. Det är inte något stort ingrepp. Görs isåfall sent i vår i samband med slutkontollen och brösten hinner bli i form till sommaren.

    Man ska nog dock passa se för att omoperera om det inte ser bedrövligt ut. Risken är att det bara blir sämre.

    Angående silikonimplantat: jag har hormonspiral och den har ett silikonhölje. Jag har alltså tre silikonimplantat ! Jag har aldrig blivit informerad om några risker och tänk hur många som har spiral insatt.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 14:30
    #0

    algit

    Det som oroar mej lite är att tittar man på högerbröstet i profil (det är det som sitter lite längre ner) i en viss vinkel syns det fortfarande en liten skarv där implantatet börjar, på ovansidan alltså. Det gör det inte på vänster sida, där syns ingen skarv alls över huvud taget. Det känns också lite i bröstet på höger sida, som en lätt muskelsträckning ungefär. Jag funderar på om det bröstet tar lite "längre tid på sej" att läka. Det har varit mer svullet och krångligt hela tiden. Om ett tag kanske det inte syns något alls. Syns bara utan BH, de ser väldigt naturliga ut med BH.

    Trots all oro och allt annat besvär är jag jätteglad för att jag har gjort det här. Jag är mycket nöjd med storleke, precis som jag förväntade mej. Provade BH härom dan och min storlek är 70 D men de känns mer som C-kupa. Inte jättestora alltså.

    Bra idé det där med stretchingen, jag har slarvat och ska ta itu med det.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 18 Jan 22:41
    #0

    johanna_dalarna

    Mina implantat sitter också på lite olika höjd. Jag kan inte bestämma mej för om det fanns en viss nivåskillnad redan innan op eller om den kom efteråt. Hur mycket det stör mej varierar. Det ena bröstet sitter snarare längre ner och har tagit längre tid på sej att läka (mer svullnad och värk där). Det är nu snart 2 månader sen jag opererade mej. Min doktor sa att man kan sy lite under bröstet fattade jag det som och på så sätt lyfta upp det. Hur man ska få ner ett implantat vet jag inte. Ring och fråga !

    Jag ska vänta och bestämma i samband med efterkontrollen om jag gör något åt det, de förändras ju fortfarande. Kanske hänger de till sej och skillnaden minskar.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 20 Jan 12:56
    #0

    Inlägg i debatten angående "nöjdhet":

    Ofta när vi gör stora grejer, t ex köper hus eller bil, renoverar kök eller badrum etc, åker på långa semesterresor känner vi ofta att vissa saker kanske inte blev exakt som vi tänkt oss. Med facit i hand kanske vi skulle gjort några saker annorlunda. På det stora hela är vi dock nöjda och glada över vårt val. Det blir nog så när man gör stora val och lägger ner mycket pengar. Sen beror det nog lite på vilket humör man är på. Är man deppig och synar varje skavank ser man bara felen, är man positiv ser man att det faktiskt blev jättebra, fantastiskt mycket bättre än innan. Kan det inte vara lite så, eller vad tror ni tjejer ?

    Inlägg i den nu avsvalnade debatten angående storlek:

    Jag provade länge och noga med ristestet. De blev exakt så stora som jag förväntat mej. Jag tog till lite större för säkerhets skull, framför allt för att kirurgen föreslog det från början och jag vet att man vänjer sej fort. Med facit i hand skulle jag nöjt mej med mindre, iallafall nu efter 2 månader. De känns INTE små, inte för mej, och jag tog bara 215 g ! Jag ångrar dock inte storleksvalet. Jag hoppas kunna ha dem länge och tror det är en bra storlek på sikt.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 22 Jan 16:27
    #0

    Delighted

    Naturliga bröst pekar enligt min mening inte rakt fram utan lite ut åt sidorna. Jag tycker därför det ser värre ut om de sitter för tätt än om de står ut lite. Sen kan man ju trycka ihop dem lite med en BH om man vill så man får en fin klyfta, det kan jag göra.

    Det är nog ett större problem om man väljer stora implantat, då uppstår ju frågan hur man ska få plats med alltihopa !

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 30 Jan 11:46
    #0

    Oj, vilken stiltje det blev på tråden !

    Jag har gjort två skönhetsoperationer: en fettsugning lår för 1½ år sen och en bröstförstoring för 2½ månad sedan. Jag är nöjd med resultatet och tycker det har gett mej ökad livskvalitet även om det på intet sätt har gjort mej lyckligare innerst inne (men det är jag redan, så det behövs inte )

    En fräsch bil, bra bostad, god mat och trevliga resor gör mej inte heller lyckligare, men det är rätt trevligt om/när man har råd !

    Ca 1 månad efter bröstoperationen var jag väldigt missnöjd eftersom jag tyckte det ena satt längre ner. Nu har jag kollat före/efterbilder och INGA är snyggare än mina tycker jag ialla fall. Jag tror det är viktigt att inte förvänta sej ett drömresultat. Detaljstuderar man sina bröst hittar man nog alltid nån detalj som man kan reta sej på.

    Jag förväntade mej inte att detta skulle påverka mitt liv. Jag ville få slankare lår och fylla ut tuttarna en aning, så jag är helnöjd ! Kläderna sitter bättre, jag har fått tillbaka det jag förlorade när jag ammade (och lite till) och låren är inte ivägen !

    Jag måste poängtera att JAG tror att man måste vara i balans och i harmoni med sej själv när man går igenom det här. Då blir man nog nöjd.

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 30 Jan 11:48
    #0

    Det här är faktiskt inte det viktigaste i livet, det är en skitsak egentligen om man jämför med mycket annat. Ha distans till saker och ting och er själva, tjejer !

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 30 Jan 17:43
    #0

    Tine J

    Första månader är brösten urfula, som två stenhårda strutar ungefär. Då skulle jag ALDRIG visa mej i bikini..... det var därför jag opererade mej i november så att de skulle hinna "hänga till sej" innan bikinisäsongen

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 30 Jan 17:44
    #0

    mjuka bröst

    Jag är inte reggad på mylava...... är det dit alla försvunnit ? Jag kanske ska ta mej dit isåfall...........

Svar på tråden Bröstförstoring (4)