• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110804 visningar
    711 svar
    711
    110804

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 13 Apr 21:30
    #0

    Jengirl

    Är du gravid !!! Grattis !!!

    Ja du, visst kan hormonerna ställa till ett spratt, iallafall för mej. Men du ska veta att du faktiskt betytt en hel del för mej, och jag har ingen aning om vem du är ! Festligt.

    Saknar även algit. Nån som vet vart hon tagit vägen ? Hon tränar väl inte ihjäl sej ?

  • famous­fairy
    Äldre 14 Apr 09:01
    #0

    Jengirl,vi har inte "träffats" men jag ville bara säga grattis! Själv kan jag inte ha barn o bli bara såååå glad när jag höra att nån är gravid!
    Jag hittad hit ca en månad sn tror jag.. i slutet av tråd 3. Fantastiskt stöd!!
    Rat ystersyster, swing, bröstkaramellen, AP71, Algit- var är du?
    Jag ha kanske glömt nån, men ta inte det personligt.. för även om Sven Svensson svara mina inlägg med stöd o råd bli jag glad o tacksam.
    Svullen mage se jag INTE framemot Jag HATAR det när min mage är stor... för då se mina bröst ännu mindre ut. Nej men vänta.. jag kommer att ha bröst. YIPPI!!!!!

  • Rat
    Äldre 14 Apr 09:38
    #0

    Jengirl jag är oerhört tacksam för ditt svar. Betydde jätttemycket för mig. Hamnade i ett gräl med min kille i går därför svarade jag inte och tackade direkt. Han gjorde faktiskt slut, var berusad och dum
    Hoppas du förstår. HÄNG KVAR HÄR SNÄLLA. Du har ju varit med hela tiden!!!

    GRATTIS till graviditeten, önskar dig verkligen lycka till!

    Kram

  • Rat
    Äldre 14 Apr 09:46
    #0

    EnYsterSyster

    Skönt att höra att det inte bara är mitt bröst som sitter lite löst. Det är konstigt nog det bröstet som jag har haft minst ont i hela tiden också. Det har börjat mjukna men det högra är fortf. mycket svullet. Men det var där jag gjorde ett litet lyft också så det kan väl ha sin förklaring.

    Lever i ett förhållande som är ganska jobbigt emmellanåt. Du kanske minns att vi höll på att separera förut. Inte roligt. Han var inte snäll i går. Fick ta flera sömntabletter för att kunna sova

  • Rat
    Äldre 14 Apr 09:51
    #0

    Famousfairy

    Magen blir rejält svullen men det blir mindre efter en vecka. Nu kan jag knäppa jeansen igen och i går var jag ute på en mini promenad igen. Ska träffa folk i påsk och måste ju bli stadig på benen någongång, så jag kämpar på.......

    Kram vänner!

  • AP75
    Äldre 14 Apr 10:13
    #0

    Rat, jag läste om att du känner att ditt ena inlägg känns som det sitter lite löst. Jag har inte den känslan just av inläggen, däremot en konstig känsla under huden på flera ställen runt op området (uppe vid nyckelbenen och på revbenenen bl a. Det känns som huden är svullen och att det samlats vätska därunder som "rör på sig" när man känner där. Känns nästan som bubblig kolsyra eller nåt. Någon som känner igen det här? Bör jag bli orolig? Eller är detta något som avtar vartefter (det är ju mindre än två dygn sen min op). Känns lite tokigt att ringa till kirurgens akutnummer om detta är något som är vanligt. Kollar med er först .

  • Rat
    Äldre 14 Apr 10:21
    #0

    AP75

    Har hört många här på de gamla trådarna som haft samma bubblighet. Det försvinner. Jag har också så, lite bara i ena

  • AP75
    Äldre 14 Apr 10:36
    #0

    Rat
    Tack så mycket för det svaret, då känns det lite lugnare. Ska idag duscha för första gången efter op och titta ordentligt på underverken ...

  • bröstk­aramel­len
    Äldre 14 Apr 11:02
    #0

    Rat:
    Jag känner för dig. Jag tror dessvärre att killar som ofta är otrevliga mot sina flickvänner är det för att "sänka" dem - en garanti för att de stannar kvar. Jag har ju självklart ingen aning om hur ni har det, men jag tror att just den typen av pojkvänner kan bli ännu värre om man snyggar til sig. Hotet blir större på något underligt vis. Andra killar verkar ju istället tänka - härligt. De (ny boobsen) är mina! HON ÄR MIN!!!

    AP75:
    Kul att det går så bra. Jag är väldigt nyfiken på hur det såg ut när du kollade . Hur mycket la du in i cl/ml (hur säger man)? Själva inplantatet heter väl MF420? Tror det i alla fall.

    Famousfairy:
    Kul att höra alla dina funderingar. Känner igen mig

    Till er alla: GLAD PÅSK!!!

    Ps. Skickar iväg ett par frågor också. Dels undrar jag över om jag nu är 80cm under och 86cm över bysten - vad kan jag förvänta mig sen efter ha lagt i 335? Och om man är nöjd med sin "grundform" - förstärks den bara eller blir de ofta totalt annorlunda efter? Ds.

  • Mamma till 3
    Äldre 14 Apr 11:06
    #0

    Rat

    Hej hej !!! Här är jag*L* Ja det va ett tag sen jag besökte denna sida. De få stunder jag får över brukar jag hålla till på den nya sajten,skönhetsoperationer.

    Vi har ju fått tillökning i form av en liten fyrbent varelse som heter Bella så jag har fullt upp hihi.

    Ser att du gjort din op skönt att det är gjort. Ett stort grattis. Hoppas du mår bättre då jag läste att du haft det lite jobbigt. Tråkigt det här med din sambo oxå det gör ju inte saken bättre om man inte mår tipp topp för övrigt heller ju.hoppas det löser sig för dig och att du blir nöjd med dina nya boobs i vart fall.

    jag var nere i Landskrona förra veckan och gjorde om mina ögonlock och jag är så glad och nöjd över resultatet. vart ner till Helsingborg igår och tog stygnen.

    Är i valet och kvalet om jag ska göra ett litetlyft via vårtgården trots allt. har bokat en prilminär tid för det i Okt. maken blev rasande då vi kommit överens om att jag inte skulle utsätta mig för mer missöden nu *L* när allt har gått så bra hittills. Han har verkligen aldrig reagerat som han gjorde nu Hmhm. Får ta mig en allvarlig funderare på vad som blir bäst. Jag är så fruktansvärt velig. Ena dagen tycker jag de duger och nästa så tycker jag de ser hemska ut*L* Det är jag det.

    AP75

    Precis som Rat sa så är det inte ovanligt att känna som du gör. Vätska och luft som uppstått under operationen är det som du känner som bubblor.Har troligtvis försvunnit inom ett par veckor.

    Rat är du aldrig på den andra sidan ?

    kram till er alla
    och Rat hoppas det löser sig med allt.Tänker inte bara på dig utan känner med dig. Tänk på att... är det värt allt om man måste ta tabletter för att kunna sova. Jag tror att det finns någon bättre för dig som väntar någonstans.Kramisar

Svar på tråden Bröstförstoring (4)