• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • EnYsterSyster

    Rat

    Jag hade faktiskt ont flera veckor och kände mej riktigt "låg" efter operationen. Min man var dubbelbokad så jag fick ta mej hem själv och ta hand om mej själv första dagarna. Jag var helt ensam, jättedeppig och tyckte allt var jobbigt. Jag bodde första dagarna i lånad lägenhet i Stockholm för att kunna vila, hade barnvakt till barnen hemma. Brösten var stenhårda, började inte mjukna förrän efter 3-4 veckor och är som sagt fortfarande lite hårda. Jag kände mej mycket ensam och hade ingen att prata med angående hur jag mådde eftersom ingen vet utom min man. Inte ens mina närmaste. Min man fattade ju inte riktigt heller, det kan man inte göra om man inte läst mycket om det eller gjort det själv. Jag kände att jag hade fått som jag ville och hade betalat en massa pengar, då kan man inte klaga.

    Det är så här, Rat, men det blir bättre ! Det är okej att vara deppig, du kommer snart känna dej bättre även om tiden går mycket långsamt.

  • EnYsterSyster

    famousfairy

    Nu börjar jag fatta ditt nick

    Jag tog okokt ris i plastpåsar. Min kirurg sa att jag skulle räkna bort 50 ml som muskeln "tar".

    Jag gjorde så här:

    Jag köpte en lagom stor BH (formpressad, så att brösten får snygg form även med knöliga inlägg) som jag ville fylla. Sen testade jag med rispåsar. Jag valde anatomiska geléhallon MM 215 g (ca 215 ml), det blir 165 ml i ristestet.

    Jag köpte även silikoninlägg på 1 dl och hade skumgummiinlägg på ½ dl i BH:n länge, det blir ju 150 ml. Jag räknade med att brösten skulle bli något större, och det blev de.

    Lycka till !

  • EnYsterSyster

    Jag fattar inte varför det ska vara sånt tjafs om våra tuttar. Jag får väl göra vad jag vill med min egen kropp så länge jag inte skadar mej själv eller andra ? Visst är det risker med att operera sej, det är därför man ska gå till en seriös kirurg.

    Varför mobbar man inte rökare eller folk som äter fel/för mycket (=överviktiga) på samma sätt ? Det de gör med sina kroppar är ju inte ett dugg bättre. Skillnaden är bara att dem blir folk inte avundsjuka på, det är bl a därför man inte ger sej på dem tror jag.

    "Det är inte naturligt att operera sej." Nä, det är det inte. Det är heller inte naturligt att ta medicin när man blir sjuk, använda preventivmedel och smink, syssla med olika riskabla sporter mm. Vi har alla olika åsikter om vad som är okej och var gränsen går. Jag har fött och ammat tre barn. Skulle männens kroppar utsättas för samma påfrestningar skulle debatten se helt annorlunda ut.

    Vad är det den där boken heter ? "Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som mobbar/inte hjälper andra kvinnor" eller nåt sånt. Ja, det gör det.

  • famousfairy

    En Yster Syster, va du är rolig! Jag ska vara helt ensam efter oxå nå jag..
    Jo nu förstår jag varför min kirurg vill att jag funderar på 280 (började med 215!) , för att jag gillar storleken på 245 det känns rätt för mig men om 50 försvinner.. ja då är jag där, eller hur?
    Så nu gå jag omkring med 250dl okokt ris i en sportbehå (billig 199sk) och det tycker jag är MAX för min lilla 160lång 48-50k kropp
    som knappt fyller en 70A idag!
    Du kanske hade lite mer att börjar med än jag. Min mamma lovad mig att jag skulle få lite större bröst efter jag hade fått barn, men det blev inga
    Få jag be o får din längd/vikt mm?
    ps gilla ditt extra inlägg;)

  • Diablo

    Verona

    Jag är förvånad över hur mjuka dom är när jag klämmer på dom! Har nu gått 7 veckor sen op.

    Men när jag rider kan jag känna att det rör sig innanför muskeln. Det gör inte ont men det känns obehagligt och jag blir lite illamående. Samt när jag spänner muskeln så flyttar det lixom inlägget åt något håll. Jag kan säga att jag nästan hela tiden när jag rör mig aktivt, känner av inlägget fast inte med någon smärta.

    Nu har det ju inte gått någon längre tid för mig. Så jag antar att det försvinner eller att jag slutar att lägga märke till detta med tiden.

  • Diablo

    Rat

    Håll ut, det är värsta är över! Du ska se att det går snabbt när det väl vänder.

  • Bröllopstokiig

    EnYsterSyster

    kommer ihåg att du mådde dåligt. När kunde du börja arb igen? Jag hade som mål att börja efter påsk men det känns fullkomligt orealistiskt. 20 vilda barn HJÄLP vad läskigt. Ringde kliniken idag eftersom mina starka värktabl. snart är slut, tror inte jag fixar det med bara alvedon. De ville att jag skulle komma dit så de fick titta på mig. Sköterskan sa att värken brukar avta och undrade om jag sträckt mig el. gjort några hastiga rörelser. Blir orolig att jag tog i för kraftigt de två första dagarna. De pratade så mkt om hur viktigt det är att röra på sig efter operationen och det tog jag fasta på. Jag har lite svårt för att vila i vanliga fall med. Känns ändå bra at höra att det tog tid för dig med, jag menar att det inte behöver vara nåt konstigt. Brösten är mer svullna idag också fast det är fem dagar efter operationen. men ingen rodnad el feber.

    Hur upplever du hårdheten då? Har de slutat att mjukna nu? Phuuuu.......nu måste jag vila.

    kram

  • EnYsterSyster

    famousfairy

    Kul att jag kan glädja någon ! Den här tråden är till för att vi ska kunna stötta varandra genom det här. Den är INGET debattforum.

    Du verkar mycket spenslig när jag ser din längd/vikt, särskilt om du är vältränad (muskler väger ju mer). Jag är 165 cm, vägde 53-54 kg innan op, nu uppe på 56 kg . Jag har inte kommit igång med träningen förrän nu (av många anledningar) även om det gått 4½ mån sen op. Jag hade en utammad 70B innan op, har nu 70D och tycker det blev stort, nästan för stort, för jag gillar små bröst till en slank kropp.

    Visst får du större bröst efter att ha fått barn ! Förutsatt att du går upp 10-20 kg, alltså. Vi som håller vikten får utammade påsar kvar.

    Rat

    Jag började jobba efter 9 dagar, men jag har ett ganska stillasittande jobb. Ja du, man får verkligen bita ihop.

  • EnYsterSyster

    Rat

    Jag tror nog att man får räkna med att de inte blir riktigt så mjuka som naturliga bröst. Jag kan känna en fastare "kärna" längst in, implantatet alltså. Jag känner däremot inga skarvar. Hoppas de mjuknar lite till, men det är frågan om de gör det nu när det gått så lång tid.

  • Rat

    Tack Diablo, men det känns inte som om det värsta är över eftersom värken inte minskar. Finns ju dom som tom ger sig ut på stan tredje dan. Förstår inte!!!!!!???Vad olika det måste vara

Svar på tråden Bröstförstoring (4)