• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • Tine J

    agspags
    Kul att du ska ha med din mamma:)....själv ska jag till Viktoriakliniken på fredag och jag har inte ens sagt nåt till min mamma! Sorjligt men sant...vet inte om hon skulle förstå, eller kanske hon skulle det jag vet inte, vi har aldrig tagit upp det så jag har ingen aning. Kanske jag berättar när jag vet när operationen blir!Annars får hon väl se själv, om det kommer att synas!Funderar jättemycket över storleken, vill absolut inte ha för stora, det landar nog mellan 250-300 men jag har ju ingen aning om hur det ser ut på mig. Har trott tills nu att 300 är jättestort men på bilder så ser det inte så stort ut! Men på mig kanske det gör det, snacka om förvirrande. Vill tvärtemot dig inte ha "toppiga"!
    Börjar också bli nervös, det hör ju inte till vardagen att man visar brösten som man helst velat dölja, och absolut inte för en främmande karl!!:).....Hoppas din mamma tar det lugnt med Charles:) :)

  • johanna_dalarna

    Hej alla vänner!

    en fråga till er som gjort op. Är det nån som haft problem med att implantaten sitter på olika höjd?

    Det är 3mån sen min op och jag upplever att det ena implantatet sitter högre upp (det ger ju oxå fel form på bröstet)

    Vet någon om man med ett mindre ingrepp kan "flytta ner" implantatet?

    /kram på er!

  • Mamma till 3

    johanna_dalarna
    Hej jej !!!Jag har precis samma problem. Jag hade ju dock inte så bra förutsättningar i och med att det var en korrigering och jag flyttade mina implantat från framför till bakom bröstmuskeln. Visst går det att fixa men min kirurg tyckte skillnaden var så marginell att man inta skulle göra något nytt ingrepp. Det är ju något man retar sig lite på för som du säger så ger det ju lite olika form på brösten. Det är två månader sen min op.

    Om du går in på denna sajt.
    plasticsurgery.mylava.net/ så finns det en del före och efter bilder att titta på där och fler som har samma problem.
    Kram

  • johanna_dalarna

    Mamma till 3

    hej..
    jag har hemskt svårt att surfa på den där saiten, går oftast bara segt å sen kan sidan inte visas. Har du upplevt det?

  • Mamma till 3

    johanna_dalarna

    Nej Aldrig. Vad konstigt det funkar jättebra. Pröva med att registrera dig som ny användare då och se om det kan funka bättre. Har du tagit upp det här med nivåskillnaden med din kirurg ?Jag skulle nog hellre flytta upp det ena på mig ser det ut så.
    Kram

  • EnYsterSyster

    johanna_dalarna

    Mina implantat sitter också på lite olika höjd. Jag kan inte bestämma mej för om det fanns en viss nivåskillnad redan innan op eller om den kom efteråt. Hur mycket det stör mej varierar. Det ena bröstet sitter snarare längre ner och har tagit längre tid på sej att läka (mer svullnad och värk där). Det är nu snart 2 månader sen jag opererade mej. Min doktor sa att man kan sy lite under bröstet fattade jag det som och på så sätt lyfta upp det. Hur man ska få ner ett implantat vet jag inte. Ring och fråga !

    Jag ska vänta och bestämma i samband med efterkontrollen om jag gör något åt det, de förändras ju fortfarande. Kanske hänger de till sej och skillnaden minskar.

  • pickolina

    Mina implantat satt oxå på lite olika nivå. Tror att det är mer regel än undantag då det är svårt för en kirurg att lägga dem på exakt samma nivå.

    Mig störde det så pass mycket att det blev ett av skälen att jag tog ut implantaten.

  • johanna_dalarna

    va skönt de är å ventilera sig lite! Tack för svaren.

    Faktiskt så ska jag på sista återbesöket hos kirurgen nästa vecka (3mån sen op) så naturligtvis ska jag fråga honom om detta. jag ville bara höra om nån hade erfarenhet ang detta

    jag hoppas att det inte är allt för omständigt att flytta ner det ena implantatet lite, det känns som att har man lagt ner så mkt pengar i det hela så ska man vara 100% nöjd. men.men.. får se vad kirurgen säger nästa vecka.

  • CPH

    det verkar lite som om alla här inne är lite, lite missnöjda med sin operation på nåt sätt, antingen att brösten sitter på olika höjd eller är olika stora eller att de sitter för högt och inte ser naturliga ut. Finns det nån här på forumet som säger: Det här är det bästa jag gjort, det blev asbra och jag är supernöjd!! ? kram

  • ceciliaj

    CPH:

    jag kan ärligt säga att jag är nöjd med ALLT! storleken, formen, känslan, verkligen allt! jag tror det är fler som är väldigt nöjda men det kanske är de som inte är nöjda som frågar om det här..

Svar på tråden Bröstförstoring (4)