• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • EnYsterSyster

    mjuka bröst

    De är betydligt mjukare nu. Jag är nöjd. Blir de ännu mjukare är det bara en bonus ! Fast de är INTE lika mjuka (läs sladdriga) som mina "gamla" bröst.

  • L-N

    hejhej!
    Jag har en liten fråga...
    HUr gör man om man redan har stora bröst (naturliga) Men vill ändra formen lite. Skulle kunna tänka mej lite rundare form, dom e lite "skålformade" nu. Sätter man inplantatet ovanpå bröstmuskeln i så fall? Jag vill ju inte ha "klot-tuttar", det ska ju helst inte synas att de är fejk..?

  • mjuka bröst

    En yster syster

    Ok... va kul att höra!!, lättnad för mig... är livrädd för hårda fejkbröst... som bara är fina att titta på.....

  • EnYsterSyster

    mjuka bröst

    Jag tror att implanttattuttar aldrig kan bli 100% naturliga, men ändå RIKTIGT bra så att det bara är du själv som märker det. Är man inställd på det blir man nog nöjd.

    Jag kan känna en lite fastare "kärna" i mina bröst om jag klämmer noga (det är implantatet). Vet inte om det försvinner med tiden.

  • Snovit

    Hej
    Hjälp, nu har jag satt mig själv i klistret! Efter en lång övertalningskampanj från kompisar så har jag gått med på att börja träna bla step up o aerobic. Men vet att jag "bör avstå från bröstmuskelträning i 3 månader" efter op enligt läkaren (observera "bör"). Och för mig har det bara gått 6 veckor...
    Vad tycker ni jag ska göra och hur gjorde ni med träningen? Har inte berättat för polarna om op och vill inte göra det heller. Vill träna men inte om något riskerar att gå sönder.

    Nu behöver jag verkligen era råd! kram

  • CPH

    Det är väl bara att fejka en skada som gör att du inte kan skutta omkring? Sen kan du ju ändå styrketräna eller vad du vill ändå. Typ en sträckning eller vrickning eller nåt.

  • Sara23

    mjuka bröst

    Hejsan! Såg att du är "rädd" för hårda bröst. Mina är jättemjuka redan nu efter 2 månader och jag har trögflytande silkon med texturerad yta.

    Kram

  • paprika

    Hej! snövit:)
    Jag skulle inte börja så tidigt,tidigast efter 3 mån.
    Men vet andra som börjat lite tidigare (försiktigt),med en stark sport bh! Jag tror det är bästa är att fråga kirurgen. Kram lycka till sedan med träningen!:)

  • pickolina

    EnYsterSyster

    "Jag kan känna en lite fastare "kärna" i mina bröst om jag klämmer noga (det är implantatet). Vet inte om det försvinner med tiden."

    Så kommer det alltid att kännas! Jag har större bröst nu än när jag hade implantat och de är mjuka rakt igenom, man kan trycka in fingarna till bröstkorgen.. När jag hade implantat så var brösten precis lika mjuka men om jag tryckte in fingret så kändes implantatet som en hårdare massa där inne... Hade mina i 3år så de var ju så mjuka som de kunde bli, men "naturligt" kommer ett implantat aldrig kännas...beroende på hur man menar förstås, men på det sättet...om du förstår vad jag menar?! *s* ;)

  • mjuka bröst

    Ja men tack ändå... för mig är det bara lugnande besked, låter jättebra tycker jag... jag ska operera mig i mars på citadellkliniken och vill verkligen att det ska bli bra.. Tack för svaren!!!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)