• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    110758 visningar
    711 svar
    711
    110758

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • CPH
    Äldre 20 Jan 09:01
    #0

    Tack för alla svar! Det är så himla bra att få höra många åsikter om hur det känns efteråt. Det lutar mer åt att jag kör med grymt vadderade bh:ar nu istället och väntar till jag fått barn. Min mamma gjorde en bröstförstoring efter att ha fött 3 barn och magrat enormt pga av allvarlig astma (tomma påsar kvar), hon har haft inläggen sen 1978. Gjorde på Sophiahemmet för 4000 pix! hihi

  • Elektr­a03
    Äldre 20 Jan 12:51
    #0

    pickolina

    Vad för slags olika operationer har du gjort och varför är du inte nöjd!!

    Jag har gjort förstoring + lyft, är inte nöjd med mina vårtgårdar nu, dom blev för små tycker jag!! Jag gillade mina som dom var innan.....

  • EnYste­rSyste­r
    Äldre 20 Jan 12:56
    #0

    Inlägg i debatten angående "nöjdhet":

    Ofta när vi gör stora grejer, t ex köper hus eller bil, renoverar kök eller badrum etc, åker på långa semesterresor känner vi ofta att vissa saker kanske inte blev exakt som vi tänkt oss. Med facit i hand kanske vi skulle gjort några saker annorlunda. På det stora hela är vi dock nöjda och glada över vårt val. Det blir nog så när man gör stora val och lägger ner mycket pengar. Sen beror det nog lite på vilket humör man är på. Är man deppig och synar varje skavank ser man bara felen, är man positiv ser man att det faktiskt blev jättebra, fantastiskt mycket bättre än innan. Kan det inte vara lite så, eller vad tror ni tjejer ?

    Inlägg i den nu avsvalnade debatten angående storlek:

    Jag provade länge och noga med ristestet. De blev exakt så stora som jag förväntat mej. Jag tog till lite större för säkerhets skull, framför allt för att kirurgen föreslog det från början och jag vet att man vänjer sej fort. Med facit i hand skulle jag nöjt mej med mindre, iallafall nu efter 2 månader. De känns INTE små, inte för mej, och jag tog bara 215 g ! Jag ångrar dock inte storleksvalet. Jag hoppas kunna ha dem länge och tror det är en bra storlek på sikt.

  • Deligh­ted
    Äldre 20 Jan 18:22
    #0

    CPH,

    jag beundrar dig for att du kan saga sa; "jag kor med grymt vadderade bh:ar i stallet".. Onskar att det vore sa jag kande med! Om du kan tanka sa, sa gor du nog ratt i att ej gora nagon operation!

    Lycka till iaf! Kram

  • Pernil­la 25
    Äldre 20 Jan 19:24
    #0

    agspags:
    Jag har runda och är jättenöjd med dem.
    Att vara lite nervös är nog bara normalt, jag var också jättenervös inför min konsultation. Jag hade min man med mig dit. Både han och jag fick stort förtroende för kirurgen. När det väl var dags för op var jag inte alls så nervös.
    Kram!!!

  • Grönög­a
    Äldre 20 Jan 20:46
    #0

    Var inne på Läkarhuset i Uppsalas hemsida och där skriver de om CUI cohesive gel anatomisk samt anatomisk style 410. Är det nån som vet vad det är för skillnad?

  • Snovit
    Äldre 20 Jan 22:41
    #0

    Hejsan

    Vad är detta jag hör om att man ska stretcha efter en operation? Har inte hört det från någon förrän jag läste era inlägg.
    Det låter dock rätt logiskt att stretcha eftersom jag går framåtlutad som en kutryggig gubbe, i och med att det spänner så. Nu är det tre veckor sen min op. Tror ni att jag ska stretcha och "dra ut" musklerna trots att läkaren inte har sagt något?

    kram

  • 74an
    Äldre 21 Jan 07:06
    #0

    Snovit

    Jag har också undrat över det där med stetching..
    Jag tror dock själv att musklerna måste få vila ett tag först dem delar ju oftast på muskeln under op så jag tror den behöver "reparera" sig i lugn och ro. Läkarna säger ju inga ansträngningar första tiden och stretching måste ju vara en ansträngning för en läkande muskel, eller?
    Det var nu ca 5v sedan jag gjorde min op och först nu känner jag för min egen del att jag nog skulle kunna börja stretcha.
    Men som min kirurg sa bara för att det ser läkt ut på utsidan och känns bra kanske kroppen fortfarande arbetar på insidan för att ta emot det konstiga objekt som blivit placerat där.
    Bara tankar..

  • Mamma till 3
    Äldre 21 Jan 11:07
    #0

    hally

    Det finns inga frågor som är dumma. Jag tror inte det skulle vara skadligt för kroppen på något sätt om du använder deo el absolut torr under armarna för att du har silikon inlagt i brösten.

    74an

    Det de skrivs om är försiktig stretching.(Alltså ingen träning i den bemärkelsen.) Vilket jag tror absolut inte skadar. Tvärtom som du säger så delas ju muskeln och även den ska läkas. Vid andra skador på just muskel och senor är ju rekommendationer just stretching och töjning av muskeln för att det är annars risk för att den blir för kort.
    Kram

  • Deligh­ted
    Äldre 21 Jan 13:00
    #0

    74an,

    det var en sak jag glomde fraga dig. Hur kommer det sig att din kirug inte tyckte att dem skulle ga ut pa sidorna?

    Till alla andra ocksa,

    min kirurg sa till mig att vissa absolut inte vill att brosten ska sticka ut pa sidorna, utan att det, sa att saga, bara ska vara en rak linje.. Vad har ni for tankar om detta? Jag hade inte tankt pa det innan, men andra kanske har?

    Tacksam! Kram

Svar på tråden Bröstförstoring (4)