• EnYste­rSyste­r
    Äldre 14 Jan 11:40
    111000 visningar
    711 svar
    711
    111000

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • Just-m­e
    Äldre 28 Jan 16:48
    #0

    ja vart är alla??? jag har varit utan internet och du är alla borta! en del finns på www.plasticsurgery.mylava.net men saknar detta forum också...

  • vioola
    Äldre 28 Jan 17:53
    #0

    Hejsan

    Jag undrar hur länge ni tejpade under brösten? Min kirurg sa att jag kunde sluta nu när jag var nere å "kolla läget" efter 2 månader. Från början sa han att jag kunde sluta efter 3. Hur har ni gjort eller hur gör ni...?

    Jag undrar även ifall de flesta väntar 3 månader med at använda bygelbh, eller börjar nu före. Min nya boobies är nu 9 veckor.

    Kram kram

  • pickol­ina
    Äldre 28 Jan 18:20
    #0

    Jag tejpade i 6 månader efter båda operationerna. Det var vad jag blev tillsagd att göra.

    Jag började använda en sport-bh med bygel direkt efter operationen.

    Det är väldigt olika vad de olika kirurgerna rekommenderar.

  • pickol­ina
    Äldre 28 Jan 18:33
    #0

    Elektra03

    De operationer jag gjort är:

    *Bröstoperation, la in gelehallinimplantat.
    *Fettsugning av höfter, högst upp på insida lår + venus berg.
    *Intimkirurgi, förminskade blygdläpparna.
    *Bröstoperation, uttagning av implantat.
    *Fettsugning, mage uppe och nere, sidor (lovehandels), rygg nertill och höfterna igen pga att det inte blev bra första gången.

    Brösten ångrar jag ju så klart eftersom jag nu har fått uttänjd hud + ärr och att man kan se det som en väldigt dyr och onödig utgift. Just nu är mina bröst ändå väldigt fina pga att jag gått upp i vikt och fyller ut min uttänjda hud men jag försöker gå ner i vikt och risken är att de kommer bli väldigt tomma och tråkiga, vilket kommer innebära att jag vill göra ett lyft förr eller senare. Vilket kan ge ytterligare ett resultat som gör mig missnöjd samt att jag inte alls har råd med det. Skuldsatt så det räcker i många år framöver.

    Första fettsugningen blev inge bra men dum som jag var så gick jag inte tillbaka och klagade för att kanske få göra om operationen, jag orkade helt enkelt inte gå igenom det en gång till. Vilket jag ångrade senare.. Bortslängda pengar.

    Intimkirurgin är jag glad över men hade nog klarat mig utmärkt utan den oxå. Har förstås inga problem med att det ömmar pga tajta byxor längre osv...

    Fettsugningen jag gjorde nu senast blev ojämn, så jag ska se om de kan göra om det och fixa till det. Hoppas, för det var vansinnigt mycket pengar.

    Jag känner verkligen att dessa operationer inte gett mig något, inte gjort mig ett smack lyckligare. Om jag ser tillbaka på det nu hade jag mycket hellre varit skuldfri!

  • Rat
    Äldre 29 Jan 10:51
    #0

    Pickolina

    Ledsen för din skull att du inte känner dig nöjd med dina olika operationer. Tycker i alla fall du är modig som vågar erkänna för dig själv och för oss andra hur det ligger till.

    Kram till dig

  • paprik­a
    Äldre 29 Jan 10:56
    #0

    Hej!
    Tycker faktiskt lite synd om dig.Pickolina!
    Jag tror man finne glädje inifrån, den kommer bara av det man minst anar!...*L*..inget man kan ta på!!*L*
    Tänk inte.
    -om jag op mig blir jag anorlunda.Du är du!!
    -o sörj inte ang pengarna de ska inte rulla,bara man inte sätter andra på pottan eller sätter sig i personlig konkurs!!..Lev nu o må gott tyck om dig!!.

  • paprik­a
    Äldre 29 Jan 10:58
    #0

    oppsan,..menar att pengar ska rulla!!kram..från mig!!*L*

  • pyret7­8
    Äldre 29 Jan 11:58
    #0

    hej tjejer:) jag undrar hur lång tid ni var sjukskrivna efter op? och hur lång tid efter ni kunde träna på ex:löpband och cross maskin..och hur "hårt" ni kunde köra??KRAM

  • pickol­ina
    Äldre 29 Jan 16:18
    #0

    Rat

    Tack för dina ord. Kram tillbaks.. :)

    paprika

    Tack.. Visst har du rätt, lyckan kommer inifrån. Det är ju just det jag insett. Pengarna är tyvärr ett ångestmoment då jag är orolig för hur jag ska klara min framtid. Just nu klarar jag mig finfint, jag har ett jobb som betalar ganska bra så trots att jag är sjukskriven sedan länge så klarar jag mig gott och väl men när som helst kan de ändra så jag får sjukersättningen istället och det skulle jag inte klara ekonomiskt. Framtiden då, jag har ingen utbildning och har nu inte råd att plugga. Om jag blir arbetslös eller byter jobb så kommer jag få sämre betalt och då vet jag inte hur jag ska klara mig.

    Jag har satt mig själv i skiten helt enkelt. det är bara att hoppas på att det löser sig.

    Huah!

    Men det gör mig glad att höra om era positiva erfarenheter. Plastikkirurgi kan verkligen vara något superbra.

  • vioola
    Äldre 29 Jan 16:24
    #0

    Hej

    Finns det nån som tycker det kliar då ni är tejpade? Ja provade att gå utan tejp i en vecka å det blev genast mycket bättre. Men nu har den åkt på igen, måste ju va tejpad liksom, har provat både den vita å den bruna kirurgtejpen. Nåt man kan göra?

    Kramis

Svar på tråden Bröstförstoring (4)