• Tine J

    Bröstförstoring (4)

    agspags
    Kul att du ska ha med din mamma:)....själv ska jag till Viktoriakliniken på fredag och jag har inte ens sagt nåt till min mamma! Sorjligt men sant...vet inte om hon skulle förstå, eller kanske hon skulle det jag vet inte, vi har aldrig tagit upp det så jag har ingen aning. Kanske jag berättar när jag vet när operationen blir!Annars får hon väl se själv, om det kommer att synas!Funderar jättemycket över storleken, vill absolut inte ha för stora, det landar nog mellan 250-300 men jag har ju ingen aning om hur det ser ut på mig. Har trott tills nu att 300 är jättestort men på bilder så ser det inte så stort ut! Men på mig kanske det gör det, snacka om förvirrande. Vill tvärtemot dig inte ha "toppiga"!
    Börjar också bli nervös, det hör ju inte till vardagen att man visar brösten som man helst velat dölja, och absolut inte för en främmande karl!!:).....Hoppas din mamma tar det lugnt med Charles:) :)

  • Tine J

    Hej!
    jag har en fråga till alla som har gjort en bröstförstoring på sommaren! Jag ska op mig i mitten av juni och har fått mycket reaktioner på det av andra som op sig! Dom säger att det kommer att bli jättejobbigt om det är varmt och att det är svårt att sola osv pga att man ska tejpa ärren. Men om man tejpar och skyddar med bikini ska inte det räcka? Skulle vara intressant att höra fler som har erfarenhet av det och hur ni tyckte att det var?

Svar på tråden Bröstförstoring (4)