• Bröstförstoring (4)

  Lör 14 jan 2006 11:40 Läst 54143 gånger Totalt 711 svar
  EnYste­rSyste­r
  Visa endast
  Lör 14 jan 2006 11:40

  Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

 • EnYste­rSyste­r
  Visa endast
  Lör 14 jan 2006 11:51 #0

  Angående nivåskillnaden på mina bröst: jag funderar över om det trots allt inte är så att den fanns (lite) redan innan fastän jag märkt den först nu när jag tittar på resultatet. Jag tycker inte jag märker av den så mycket nu. Undrar om den inte märks mindre och mindre i takt med att brösten mjuknar mer och mer. Pratade med min kirurg härom dan. Hon sa att man kan sy lite under bröstet (fattade jag det som) och på så sätt lyfta det om det behövs. Det är inte något stort ingrepp. Görs isåfall sent i vår i samband med slutkontollen och brösten hinner bli i form till sommaren.

  Man ska nog dock passa se för att omoperera om det inte ser bedrövligt ut. Risken är att det bara blir sämre.

  Angående silikonimplantat: jag har hormonspiral och den har ett silikonhölje. Jag har alltså tre silikonimplantat ! Jag har aldrig blivit informerad om några risker och tänk hur många som har spiral insatt.

 • Lör 14 jan 2006 13:05 #0

  EnYsterSyster:
  Jag såg saker som inte är lika på mina bröst efter op. som tex att min ena bröstvårta eller vårtgården (hemskt ord) är större har jag aldrig tänk på innan.
  Och att det ena är lite större.
  Och ett är lite längre ner.
  Men efter vill man att det ska vara perfekt tror jag , men samtidigt så är det just på för perfekta bröst som det syns att det är implantat eler hur?

  Klart är det för stora skillnader så är det inte kul.
  Mina är så små det är ju bara jag som ser det.

 • Jengir­l
  Visa endast
  Lör 14 jan 2006 14:14 #0

  Hoho..

  Vad är det för adress nu igen till sidan om plastik operationer??

 • Lör 14 jan 2006 14:15 #0

  Till alla därute.

  Har ni ärren i vecken eller lite upp på brösten? Själv har jag lite nedanför vecket. Lite orolig för att det ska synas i bikini å i vissa behåar. Fast brösten kanske hänger till sig ännu mer. Idag har det gått 7 veckor. Vad tror ni?

  Kramis

 • EnYste­rSyste­r
  Visa endast
  Lör 14 jan 2006 14:30 #0

  algit

  Det som oroar mej lite är att tittar man på högerbröstet i profil (det är det som sitter lite längre ner) i en viss vinkel syns det fortfarande en liten skarv där implantatet börjar, på ovansidan alltså. Det gör det inte på vänster sida, där syns ingen skarv alls över huvud taget. Det känns också lite i bröstet på höger sida, som en lätt muskelsträckning ungefär. Jag funderar på om det bröstet tar lite "längre tid på sej" att läka. Det har varit mer svullet och krångligt hela tiden. Om ett tag kanske det inte syns något alls. Syns bara utan BH, de ser väldigt naturliga ut med BH.

  Trots all oro och allt annat besvär är jag jätteglad för att jag har gjort det här. Jag är mycket nöjd med storleke, precis som jag förväntade mej. Provade BH härom dan och min storlek är 70 D men de känns mer som C-kupa. Inte jättestora alltså.

  Bra idé det där med stretchingen, jag har slarvat och ska ta itu med det.

 • cecili­aj
  Visa endast
  Lör 14 jan 2006 19:41 #0

  jengirl:

  jag antar att det är plasticsurgery.mylava.net du menar..

 • aircon­dition
  Visa endast
  Lör 14 jan 2006 21:21 #0

  vioola: Jag har mina ärr lite, lite ovanför vecket. 3 år sedan jag opererade mig, så det är tunnt som sytråd nu. Man får kolla med mikroskop för att se ärren...

 • loppal­ina
  Visa endast
  Sön 15 jan 2006 12:30 #0

  Halloj tjejer!! Jag har haft lite fullt upp ett tag men nu är jag tillbax :) Numer som fru :D Gifte mig förra veckan! Blev jättelyckat :)

  Så nu hoppas jag att vardagen kommer tillbax igen o jag kan sitta här med er igen, jag har verkligen saknat er!!

  vioola: Jag har mina ärr strax ovanför bröstvecken så dem syns inte i bikini :) Men spring omkring hemma o prova vetjag :D :D

  EnYsterSyster: Jag kunde märka att det ena bröstet tog lite extra tid på sig att bli riktigt läkt, så håll ut ;)

  Kram loppalina

 • Sön 15 jan 2006 15:11 #0

  loppalina:
  Grattis önskar all lycka!!!!!!!!!!!!!

 • Deligh­ted
  Visa endast
  Sön 15 jan 2006 15:22 #0

  Tez82 och 74.an:

  Absolut Tez, det stammer. Allt du sa har jag ocksa fatt for mig! Det har med omkrets pa brostkorg och omkrets pa implantat! Jag ska ta High profile, for jag vill ha en hogre projection pa mina brost! Men, det ar ju induviduellt! Jag velar varje dag i fran att ta lagom, till liiiite mer an lagom. Vet ej :) spannande!!

  74;an: haha, jag vager lite mer an du, men ar ocksa lite langre. Haller pa att forsoka ga ner till min vanliga vikt (ca 52 kg) har lagt pa mig lite under vintern. Och vill ha allt sadant klart infor operationen! :)

  Langtar sa mkt till min operation. Obeskrivbart!

Svara i tråden: Bröstförstoring (4)
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Kropp & hälsa
Svara i tråden...

Innehåll