• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • pickolina

    vioola

    När jag var och tog bort stygnen efter min förra operation såg kirurgen att jag hade reagerat på kirurgtejpen och då sa hon att jag inte behövde tejpa. Man ska ju tejpa men om huden är för känslig så kan det ge problem i sig och då är det bättre att låta bli.

  • paprika

    Hej igen!!:)
    Vet av erfarenhet att kirurg tejpens klister kan ge klåda. Tog lite Hydrokortisonkräm på 1% går att köpa på apoteket, det hjälpte bra men bara kortsiktigt!Vet inte om det finns andra typer av tejp!!Kanske bättre att låta bli att tejpa. kram..

  • pickolina

    ceciliaj

    De två gånger jag opererade brösten så tejpade jag faktiskt i 6mån, trots kliande, rödhet och irritaion.

    Det var nu efter min fettsugning som kirurgen uppmärksammade min hudreaktion. Även om hon sagt att det var OK att sluta tejpa så ville jag inte det. Köpte den bruna kirurgtejpen och hade pyttesmå tejpbitar över ärren så det gick ganska bra...

    Så jag vet faktiskt inte hur ärren blir om man slutar tejpa. Jag är för envis.. :D Men hade inte reaktionen lugnat sig lite och hållt sig i schack sedan så hade jag slutat tejpa.

    Det enda tips jag kan ge är att använda den bruna tejpen, lufta ett tag mellan man tagit bort den gamla och sätter på den nya och byt så sällan som möjligt.

  • EnYsterSyster

    Oj, vilken stiltje det blev på tråden !

    Jag har gjort två skönhetsoperationer: en fettsugning lår för 1½ år sen och en bröstförstoring för 2½ månad sedan. Jag är nöjd med resultatet och tycker det har gett mej ökad livskvalitet även om det på intet sätt har gjort mej lyckligare innerst inne (men det är jag redan, så det behövs inte )

    En fräsch bil, bra bostad, god mat och trevliga resor gör mej inte heller lyckligare, men det är rätt trevligt om/när man har råd !

    Ca 1 månad efter bröstoperationen var jag väldigt missnöjd eftersom jag tyckte det ena satt längre ner. Nu har jag kollat före/efterbilder och INGA är snyggare än mina tycker jag ialla fall. Jag tror det är viktigt att inte förvänta sej ett drömresultat. Detaljstuderar man sina bröst hittar man nog alltid nån detalj som man kan reta sej på.

    Jag förväntade mej inte att detta skulle påverka mitt liv. Jag ville få slankare lår och fylla ut tuttarna en aning, så jag är helnöjd ! Kläderna sitter bättre, jag har fått tillbaka det jag förlorade när jag ammade (och lite till) och låren är inte ivägen !

    Jag måste poängtera att JAG tror att man måste vara i balans och i harmoni med sej själv när man går igenom det här. Då blir man nog nöjd.

  • EnYsterSyster

    Det här är faktiskt inte det viktigaste i livet, det är en skitsak egentligen om man jämför med mycket annat. Ha distans till saker och ting och er själva, tjejer !

  • Tine J

    Hej!
    jag har en fråga till alla som har gjort en bröstförstoring på sommaren! Jag ska op mig i mitten av juni och har fått mycket reaktioner på det av andra som op sig! Dom säger att det kommer att bli jättejobbigt om det är varmt och att det är svårt att sola osv pga att man ska tejpa ärren. Men om man tejpar och skyddar med bikini ska inte det räcka? Skulle vara intressant att höra fler som har erfarenhet av det och hur ni tyckte att det var?

  • mjuka bröst

    Hej en ystersyster, finns du på mylava och vad heter du där i så fall??/Nyfiken på resultatret, jag kommer ihåg att du tyckte dom var så hårda efter operationen och att du var rädd att det inte skulle bli bättre. hur är det nu??

  • EnYsterSyster

    Tine J

    Första månader är brösten urfula, som två stenhårda strutar ungefär. Då skulle jag ALDRIG visa mej i bikini..... det var därför jag opererade mej i november så att de skulle hinna "hänga till sej" innan bikinisäsongen

  • EnYsterSyster

    mjuka bröst

    Jag är inte reggad på mylava...... är det dit alla försvunnit ? Jag kanske ska ta mej dit isåfall...........

Svar på tråden Bröstförstoring (4)