• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • paprika

    Hej..mamma till tre
    Jag vet inte om du är inregistrerad på Mylava??frågor o funderingar..ang op!!

    Får den känslan..o är du hon lite över 40+ så har du fina bröst hur fina som helst!!..ögon op kan jag inte utala mig om eftersom jag inte vet riktigt ngt om det...Fast du hade bilder.Jag som person tycker du är hård mot dig själv!!,,kram från mig hoppas du inte tar illa upp.

  • melles mamma

    Snart dags för min del!
    Ska till Citadellkliniken 14 feb och lägga in 550cc gelehallon high profile soft touch! *L* längtar....

  • Rat

    Mamma till tre

    Någon sa till mig en gång att det är de finaste människorna som utsätts för de största prövningarn. Vet inte vad jag tror om det men jag tänker på det ibland. Funderar också på det här med att ta itu med sin insida innan man tar itu med sin utsida. Jag har jobbat med mig själv mycket i mina dar och förstått att klar kan man nog aldrig bli (som jag ser det).
    Resonerar nog i samma banor som många här.
    Man vill göra det bästa av sitt liv och öka livskvaliten lite. Hoppas du kommer fram till hur du vill göra

    Kram

  • algit

    Mamma till3:
    Trist du som var så nöjd ibörjan efter din op. jag håller alla tummarna för att Johan ska kunna fixa till det på ett bra sätt.
    Ja man ska väl inte ta något förgivet när man opererat sig.
    Det kan hända saker hela tiden vad jag förstår.
    Jag som är så nöjd med mina o blir nöjdare ju längre tiden går .Önskar alla fick ha det så.
    Stor kram

  • Mamma till 3

    paprika

    Hej hej !!! Jo det kan nog vara mig du sett då jag även är reggad där. ja hur fina som helst är väl att ta i. Allting är ju oxå relevant.Jag jämför ju med mig själv innan. Och som sagt det är ju inte bara det här med att de är olikformade. Storleken är ju inte heller vad jag tänkt mig från början då jag är liten i mig själv så har bröststorleken fört med sig mkt bekymmer då det gäller klädinköp. Jag kräver inte mer en xs i storlek och det blir alldeles för litet över brösten om jag inte hittar något som är väldigt stretchigt och töjbart materilal. BH hittar jag inte under tusenlappen. Visst det här kan tyckas som petitesser men allt det här på det andra blir stort till slut.Jag vill kunna trivas med mig själv även som sextioåring . Det finns ju ett liv efter det oxå. Jag tänker mkt på vad de här tunga implantaten kommer ställa till med.

    Och jag tar inte alls illa upp tvärt om så uppskattar jag din ärlighet.

    Rat
    Det ligger kanske något i det du säger.
    Precis som du säger så ska man absolut vara färdig med insidan innan man ger sig på det yttre.Då klarar man det mesta här i livet.Jag ser det här med ganska positiva ögon trots allt. Som jag sa så måste man ju kunna relatera och vara glad för det man faktiskt har.

    Men jag vet inte om jag håller med dig om att man ökar livskvaliten i ett par förstorade bröst. Den inställningen hade jag inte heller när jag gav mig in i det här. Men där är vi ju så olika som människor vad man finner viktigt här i livet.

    Kramisar till er alla och lycka till ni som ska opereras.

    Kram till pickolina tänker på dig. Jag har i allafall inte de bekymmren så jag behöver betala mina misstag varje månad. Då hade jag nog vart en mer besviken. Däremot så ser jag det som pengar som jag kunde haft roligare för.Hoppas nu det går bra för dig att du blir någorlunda nöjd med din fettsugning.Det ska säkert bli bra den här gången.

    Kramisar

  • Mamma till 3

    algit

    Precis. Jag kommer oxå ihåg att jag sa att det här är för bra för att vara sant. Det är ju så man är trots allt en sann optimist Jag kommer ihåg att jag oxå skrev man ska väl inte ropa hej förräns man är över bäcken

    Som jag skrev innan op oxå jag var väldigt ambivalent till en andra op.
    Jag hade bestämt mig redan då att blir det inte bra så plockar jag ut dem.

    Den här diskussionen hade jag även med Johan att blir det inte bättre så var jag inte beredd att betala för en ny op.Men Johan tycker att resultatet är betydligt bättre än innan.Då har inte kännt på mina bröst ännu. Jag känner bara ett stort implantat. Tyngdlagen, de kommer hänga ner ännu mer än vad de gjorde innan.

    Jag tycker det är jätteroligt med så många nöjda och överlyckliga tjejer och visst kan man önska att alla kunde känna så.Men så är ju tyvärr inte fallet. Jag tror det är ett stort mörkertal vad gäller tjejer som inte tyckte det vart så lyckat. De vågar helt enkelt inte träda fram för detta är ett så kontroversiellt ämne redan från början.Och många tror att det här kommer förändra livet och har man den inställningen så ska man absolut inte ge sig in på plastikoperationer.Livet måste man vara klar med först om du förstår vad jag menar.

    Ja tack får hoppas att Johan och jag kommer mötas och förstå varandra. Och att han är lika lyhörd som han varit innan.Han var helt införstådd med vad jag ville få ut av en andra operation som det verkade då i vart fall.Men det tror jag nog. Nu har vi ju bara pratats vid via Lotta.

    Kramisar

  • Rat

    Mamma till 3

    En liten rättning bara; Jag menade inte att
    man ska vara klar med sitt inre innan man opererar sig. Jag skrev att man kanske aldrig blir riktigt klar med sitt inre. Jag menar det kan man inte gå och vänta på heller innan man bestämmer sig. Då kanske det skulle bli bröstförstoring vid 80 års åldern för min del

  • EnYsterSyster

    Mamma till 3

    Angående det där med att "är man i balans och harmoni med sej själv blir man nog nöjd"......... förutsatt att resultatet av operationen inte blir misslyckat menar jag. Jag känner mej trygg med mej själv och tycker mej ha en god självkänsla. Det är därför jag efter 3 barn och snart 40 levnadsår vågat mej på det här. Blir resultatet INTE bra spelar det ingen roll hur balanserad man är, självklart blir man helt knäckt ! Jag minns hur jag mådde efter en månad när ena bröstet satt mycket lägre. Det har dels rättat till sej lite, dels har jag tittat på en massa före-efter-bilder och sett att de bröst jag innan operationen hade som ideal faktiskt också sitter lite snett när jag tittar noga.

    Jag tycker verkligen det är tråkigt att det inte blev bra, särskilt med tanke på vad du gått igenom innan. Vad är det som hänt egentligen ? Hoppas VERKLIGEN att det går att fixa till så att det blir bra !

  • pickolina

    Vilka härliga tjejer det är i den här tråden! Ville bara påpeka det.. :)

    KRAM på er alla och en extra till "mamma till 3". Håller tummen för att du ska få ordning på dina ögon och bröst, hur du nu än väljer att göra. *KRAM*

  • johanna_dalarna

    En fråga till er som gjort op!!

    Om ni blev missnöjda fick ni lov att bekosta nästa op själv??

    Jag opererades på Eriksbergskliniken i oktober och det är inte riktigt 100 (kantiga nertill och implantat på olika höjd) men till hösten när allt har "hängt" till sig och läkt så ska vi rätta till det. Och det kostar inget extra!!!! Och då ska jag väl tillägga att jag betalade "bara" 45000:- för ett rejält lyft + gelehallon.

    kram på er!!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)