• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • Rat

    EnysterSyster

    Tack för hejaropen, dina tips och för att du förstår mig. Jag har nu tittat mer noga på alla projektioner och hoppas jag kan få till det i dag när jag ska på besök. Kan tänka mig FM eller helst FL om jag kan välja en mindre storlek än 245g. Jobbigt att stå där med sina obefintliga bröst ochprova tycker jag. Får svårt att tänka klart och ställa de viktiga frågorna men jag ska försöka så gott jag kan.
    Förhållandet var riktigt illa ute ett tag. Kunde varken sova eller äta. Vi var på väg att separera men nu är det bättre. Inte HELT bra men vi försöker. Tack för omtanken

  • Swing

    Jag har McGhan's (Inamed) MM 360g, dom är mycket riktigt dom 'rundaste' anatomiska. Jag hade gärna velat ha runda geléhallon, men blev rätt nöjd med dom här. Kände väl när det gått nåt år att jag skulle velat ha FM och fått lite mer fyllnad upptill, men det tyckte inte läkaren på konsultationerna. Vi har inte diskuterat det efteråt och jag litar på hans kunskap. Men visst undrar man hur resultatet hade blivit med andra storlekar och modeller......

  • EnYsterSyster

    Swing

    Jag känner som du. Om man har ett lite högre implantat som börjar längre upp mot nyckelbenet med lägre projektion borde man minimera risken för synlig skarv. Verkar som om Charles på Victoriakliniken tänker så. Jag känner ändå att jag vill lita på min kirurg när hon sa att det här var det bästa alternativet. Det är väl också så att alla har olika åsikter om vad som är snygga och naturliga bröst.

    Jag kan inte känna nån kant alls när jag klämmer på mina bröst. Det ända jag kan känna är att det finns en fastare "kärna" långt inne i bröstet, men det är inget som stör mej.

  • pickolina

    Min erfarenhet är faktiskt tvärtom. Mitt ena implantat satt något högre än det andra och det var det implantatet som satt högst som man såg och kände kanten på upptill. Så jag tror faktiskt inte att högre implantat syns/känns mindre och blir mer naturligt. Min erfarenhet är ju som sagt precis tvärtom.

  • Ellenochså

    Hallådär.
    Klämmer in in ännu en fråga.
    Jag har 75B nu, och när jag var på konstulation sa vi att ca 300 skluue passa min kropp, vad blir storleken sen då? Uppfattande inte det? blir det en Ckupa, eller en liten D?

  • vioola

    Hejsan ellen

    De flesta verkar gå upp två storlekar med 300 cc, så du får antagligen en "vanlig" el "stor" D.

    Själv hade jag 75A-80AA å la in 330cc, har nu stor C/liten D.

    Kramis

  • pickolina

    Det där går inte riktigt att svara på. Se på EnYsterSyster som la in 215cc (minns jag fel) och fick en D-kupa!

    Jag la in 270cc och fick DD-kupa. Hade C-kupa innan op.

    Tittar man på nätet så finns det ju de som lagt in 400cc och fått D-kupa...

    Så det är väldigt individuellt.

  • EnYsterSyster

    pickolina

    Okej. Då kanske jag inte behöver fundera över om de kunde blivit ännu bättre ! När jag hör alla historier är jag så tacksam över att det gått så bra för mej ändå. Men det här att det inte syns..... Jag har ju valt ett litet implantat och har fått höra att det inte "kommer synas". Skitsnack, visst syns det ! INGEN har sagt nåt, men visst ser jag att de tittar, särskilt tjejkompisar. Tjejer är mer observanta, känns det som. Nu är det emellertid gjort och jag är nöjd och ångrar mej inte, i alla fall inte så här långt. Nu bryr jag mej inte lika mycket om att det inte får synas. Jag är samma YsterSyster, med eller utan silikonbröst. Fast jag kommer ALDRIG erkänna om jag blir konfronterad. Sån information stannar ju inte på ett ställe, det går runt.... Och som sagt, det är min kropp, mina pengar, min ensak.

  • vioola

    Hej igen Ellen å co

    Jo det är självklart att det är individuellt. Men gå in å kolla på plasticsurgery.mylava.net så ökar de flesta (alltså inte alla) ca 2 storlekar med 300cc. Eller gå in och kolla på www.qvinna.info där får du garanterat bäst svar.

    Kramis

  • ceciliaj

    Ellenochså:

    jag ökade fyra storlekar med 380 ml. men det är nog olika för de flesta. det är nog bäst att inte tänka så mycket på kupstorlekar, mer på hur stora bröst man vill ha. hoppas det låter hyfsat vettigt! jag gick alltså från 75a till 75d, o det "bara" med 380 ml..

Svar på tråden Bröstförstoring (4)