• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • pyret78

    hej tjejer!
    nu e det bara 8 dar kvar tills jag opereras!!Pirrigt:) jag kommer ha koksalt runda moderate profil...vill veta allt om era erfarenheter!! hur masserade ni? hur lång tid innan de "la" till sig? ja tell me all!!!*kram*

  • EnYsterSyster

    vioola
    pickolina
    mamma till 3

    Jag var på Lindex en timme igår, hittade inget bra....... jag har gett upp tanken på att hitta en bygellös, jag kör med sportBH och min gamla amningsBH och börjar så smått med bygel, men jag hittar ändå inget bra. Måste ha 70D.

    Att jag inte hittar nåt bra kan bero på att jag bor i en håla , jämfört med Storstan alltså ! Sortimentet är helt annorlunda även om affärerna tillhör samma kedja.

  • pickolina

    Ah, förstår... Född, uppväxt och boendes i sthlm så man tänker inte riktigt på att det inte är lika lätt för alla som inte bor i sthlm.

    Trist att du inte hittade något!

  • Mamma till 3

    EnYsterSyster
    Är du helt säker på storlek så har dessa otroligt mkt att välja på. De har t.o.m ner till 65 i omkrets.

    www.figleaves.se/

    Rat
    Vad gulligt av dig.
    Jag hade 300 cc framför bröstmuskeln. Jag hade 70 B innan op el 75 A.

    Ja jag håller på och velar ena dagen så är jag helt säker på att jag vill ta ut dem och nästa så funderar jag på om det kanske går att göra något hmhm. Kanske låter helt snurrigt men det är ju inte bara att plocka ut heller och det är inte bara att ge sig på en ny op heller. Det gäller att fatta ett beslut som man inte ångrar oavsett vilket jag väljer att göra.Otroligt rädd för hur mina bröst ser ut utan implantat nu ju då de verkligen både har ändrat form och blivit otroligt hängiga. Neeej det här inte lätt*L*

    Kram och ha en trevlig lördagskväll

  • EnYsterSyster

    Mamma till 3

    Verkligen synd att det inte blev bra med tanke på allt du gått igenom.

    Jag velar fram och tillbaka om jag ska försöka få mitt högerbröst "lyft". Med BH och när jag "kutar" med ryggen är det inte så stor skillnad. Sträcker jag på mej, drar bak axlarna och skjuter fram bröstet skiljer det 1 eller kanske tom 2 cm i nivå på bröstvecken. Jaja, det är ingen världkatastrof, jag är nöjd ändå och lättad över att det gått bra trots allt. Är vi riktigt kloka som gjort det här ? Ja, jag ångrar mej inte iallafall. Vi får väl se vad jag tycker om 20 år.

    Brösten blev faktiskt större än vad trodde jag skulle tycka att de var och jag tror faktiskt att det syns. Jag försöker ha lösa kläder men sitter de åt lite märker jag att folk inte ser mej i ögonen när vi pratar utan blicken åker längre ner , och det är tjejer ! Män verkar inte se nåt däremot, iallafall visar de det inte ! De har väl tränat på att inte låta blicken sjunka ner.....

  • EnYsterSyster

    Jag lade som sagt bara in 215 g, men jag är liten och smal.....

  • Yaia

    hej...

    en liten undran, hur gjorde ni med jobbet när ni var hemma, semester?? komp, eller bara ledigt, var det "svårt " att få ledigt för att operera sig??

    En som undrar hur jag ska göra...

  • pickolina

    Jag gjorde som många här är emot att man gör, jag sjukskrev mig.

  • EnYsterSyster

    Yaia

    Man har rätt att sjukskriva sej. Är man borta mer än en vecka behöver man sjukintyg och där står det ju vad man gjort. Jag (och många andra här) ville inte skylta med vad jag gjort så jag tog komp/semester.

  • Rat

    Nu har jag bestämt implantatstorlek, 205g. Jag leder nog när det gäller att välja de minsta implantaten här va? Eller finns det någon annan som valt mindre?
    På Victoriakliniken trodde de det skulle bli en B-kupa och det är vad jag vill ha.
    Vill bara ha det gjort NU!

    Mamma till 3
    Förstår att det måste vara svårt att fatta ett beslut. Har du pratat med din kirurg om hur du känner? Kanske inte är det lättaste att lita på nån kirurg när det inte blivit som man tänkt sig? Hoppas det löser sig till det bästa för dig

    Kram

Svar på tråden Bröstförstoring (4)