• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • Rat

    Trodde jag äntligen hade bestämt mig, Haha trodde jag ja, men nu har jag precis pratat med en av sköterskorna på kliniken som säger att det inte finns 205g i den projektion jag valt??
    Nästa steg blir 245g. sa hon. HJÄLP! Vad ska jag göra? Vill inte ha för stora. Tror inte det passar på mig. Kan ni kloka kvinnor här ge mig ett råd! Ska dit imorgon på ett andra besök och prova.

  • Rat

    EnYsterSyster

    Vet att du inte heller ville ha stora och "utputande". Vad tog du för projektion?

  • AnneliJ

    Rat

    Hur lång är du och vad väger du? Bara så att man får en bild... Jag op. mig på Victoriakliniken för 3 veckor sen, tog 280g, anatomiska gelehallon. Jag är 168 lång och väger ca 58 kg. Vet inte riktigt vilken kupa det kommer bli, de är ju fortfarande svullna och så, men antingen en fyllig b eller c. Hoppas på B...
    Men vad tycker Charles? Jag litade på det han rekommenderade till mig och det blev jättebra:))
    Har han sagt vilken storlek han tror skulle passa dig bäst?

    lycka till imorron!

  • Sanasol

    Hej tjejer!

    Vad kostar förstoring med runda gelehallon bakom muskeln på viktoria kliniken? Någon som har koll?

  • Rat

    AnneliJ

    Jag är 168 lång som du och väger 50kg, har alltid varit lång och smal, dansat mycket som yngre och känt mig nöjd med min "danskropp" som också innebar små men FASTA bröst. Ålder och ammning har nu satt sina tydliga spår och jag har inte mycket till bröstvävnad kvar. Jag tror Charles tolkade mig mycket och försökte vara så lyhörd för mina önskningar som möjligt. Han sa inte vad han tyckte passade bäst om du förstår vad jag menar. Så det blev bestämt med 195g.på konsultationen. Sedan har jag gått och grubblat om det inte är lite väl lite ändå. Men nästa steg är 145g. i den projektion jag valt och det tycker jag känns för mycket. Vill inte ha C-kupa som de flesta här verkar vilja Vad tror du?
    Jättetacksam för svar!

    Gick din operation bra annars? Blev du bra bemött och hur känns det nu 3 veckor efteråt? Gör det fortf. ont i vissa lägen? Tänker på mitt ganska krävande jobb som lärare och hur länge jag måste var borta

  • EnYsterSyster

    Rat

    Jag är 165 cm, väger 54 kg. Hade innan utammad B-kupa, nu 70D. Jag tycker faktiskt jag blivit rätt "bystig", men det är ju hur JAG upplever det. Jag tog McGhan´s anatomiska MM 215 g. De är snygga och putar ut rätt bra. Vågar knappt tänka på hur det blivit om jag tagit större.... Det är nu drygt 2½ månad sen jag opererade mej.

    Om jag fick välja nåt annat skulle jag kunna tänka mej lite högre implantat med lägre projektion (FL) för att få lite "plattare" bröst, inte så utåtstående, om du förstår vad jag menar. Jag skulle absolut ha kunnat ta mindre, men jag är ju den enda här på tråden som tänker så. Jag kan inte fatta att det blev så stort med bara 215 g........ men det sitter nog mycket i mitt huvud. Sen är jag tunn och smal över ryggen.

    Sammanfattningsvis kan jag väl säga att en skicklig kirurg mäter brösten och bröstkorgen på alla möjliga sätt och ger sen förslag på vad som kan passa och det måste man nog rätta sej efter.

    Kan det vara så att ett implantat med högre projektion ger ett större intryck även om volymen är samma ?

  • EnYsterSyster

    Tänk om jag tagit 300 ml som många här har, jag skulle fått MEGAbröst !

  • Rat

    Ja du...det är inte lätt det här med storlekar. Jag som trodde MM var de "plattaste" (låter lite kul att man är ute efter de plattaste men DU förstår säkert vad jag menar. Jag vill helt enkelt att de ska passa till min kropp så bra som möjligt, är ju ingen 20-åring längre
    Min kille som alltid hävdat att han föredrar små bröst tyckte jag skulle gå på den större storleken, 245g.Hmmm...Ingen annan än han som vet vad jag ska göra så jag har ingen annan att rådfråga heller. MYCKET SVÅRT det här. Kan tänka mig att det låter urlarvigt för alla här som valt större storlekar men men.......Jag behöver ert stöd tjejer

    Kramar

  • Mamma till 3

    EnYsterSyster

    Klart att projektionen spelar stor roll och även implantatets form. Då jag har varit på mina konsultationer så har jag hört att just MM utav Inameds implantat är det som mest motsvarar ett runt implantat om du förstår vad jag menar. Inte så konstigt kanske om du upplever att du har stor byst då du har bara en mm mindre i projektion som mig som har 450 cc inlagt

    Rat

    Jo visst har jag pratat med kirurgen om detta.Jag var helt inställd på att plocka ut mina 300 cc framför muskeln då jag träffade Johan som kunde garantera att det skulle bli mkt bättre att lägga 450 cc bakom. Än så länge har jag bara pratat med Johan via Lotta om mitt missmod och det blir lite fel.

    Neeej jag litar nog inte på någon kirurg.Du jag har träffat sex st efter min första op och alla har haft olika åsikt om vad som skulle göras med mina bröst,så det är inte lätt Vem ska man egentligen tro på.

    Nu så här i efter hand så undrar jag om det bästa inte hade vart och tagit ut dem så huden fått återhämta sig och den gamla fickan fått läka.

    Jag har ju sett en del helt otroliga resultat på tjejer som har haft rejält häng.Och mina bröst var inte alls hängiga från början,lite utammade och tomma men absolut inget häng.Och nu har jag ett rejält häng och det är implantatet endast .Jag kan känna hela implantatet från bröstvårtan och ner under hela bröstet och då pratar jag om att det känns precis under huden alltså. Detta upplever jag som väldigt obehagligt då man inte känner någon som helst vävnad imellan.Detta tror jag ju bara kommer bli värre med tiden då huden på brösten är väldigt tunn och elastisk.Jaja nu är det ju bara snart en månad då jag ska på återbesök ,får se va de säger.Ska verkligen bli skönt.

    Kramar

  • EnYsterSyster

    Rat

    Det sista M:et står ju för medium projection. Finns ju low projection också. Han har ju gjort många såna bröst, kolla hans hemsida.

    Om jag ska vara ärlig så tror jag 20-40 g hit eller dit inte spelar nån roll egentligen. Det viktiga är ju att de hamnar rätt och att det inte tillstöter komplikationer. Lycka till !

    Hur är det med förhållandet förresten, hade inte du det lite trassligt ? Vill inte snoka, hoppas bara att allt blir bra för dej. Hejaheja !

Svar på tråden Bröstförstoring (4)