• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • Just-me

    Hej igen alla!! :)

    Snart har jag min konsultation.. lite mer än 1 vecka kvar.. Funderade på en sak. Ni som har gelehallon.. hur känns det att ta på dom? Någon skillnad mot att ta på ett par som har flytande silikon?

    Kram

  • Snovit

    Hej

    74:an och Mamma till 3
    Bra svar ni skrev. Tror jag ska vänta lite med att stretcha och försöka gå upprätt istället, ingen kutryggig-gammal-tant-stil. Det stämmer nog att muskeln behöver vila men känner man sig pigg så är det svårt att vänta.

    Delighted
    När brösten står ut FÖR MYCKET på sidorna tycker jag kan tyda på att de är opererade. Naturliga bröst är ju inte så fasta och cirkelformade att de kan stå ut så mycket på sidorna, gravitationskraften gör ju sitt så att säga. Men det är bara vad jag tycker...
    ha de bra tjejer
    kram

  • Elin Sofia

    Hej allihopa!

    Jag har tänkt och läst en massa länge, och jag känner mig nu säker på att jag vill förstora brösten. Men vore snällt om ni kunde tipsa och svara på lite frågor! Känner ni som gjort det att det är värt alla risker och pengar? Tänkte boka konsulationstider nu, något bra förslag på vart och vilken kirurg? Funderar på Akademikliniken, Falköpning, Viktoriakliniken m.fl! Jag vill nog ha runda gelehallon bakom muskeln. Vad tror ni om det? ..det är ju så mycket man måste bestämma och välja..! Svårt tycker jag. Men jag vill bestämma mig snart så jag kan boka op.tid!

    Blir jätteglad för alla tips och råd! :)
    *kram*

  • 74an

    Delighted

    Anledningen var att hon tyckte det skulle se oäkta ut precis som Snovit säger.
    Jag kan dock tycka att mina kunde vart lite "bredare" har man sportbh ser dem lite ihoptryckta ut mot mitten (detta tycker min kille med) men med en bh ser det ok.

  • 74an

    Mamma till 3

    Ja, du ser vad man inte vet. Kanske ska börja lite smått då.

    När har ni andra börjat med bygel bh förresten?

  • linslusen

    CPH :
    Jag kan säga att det här är det bästa jag har gjort, ingen nivå skillnad bara mjuka o goa bröst :D

  • EnYsterSyster

    Delighted

    Naturliga bröst pekar enligt min mening inte rakt fram utan lite ut åt sidorna. Jag tycker därför det ser värre ut om de sitter för tätt än om de står ut lite. Sen kan man ju trycka ihop dem lite med en BH om man vill så man får en fin klyfta, det kan jag göra.

    Det är nog ett större problem om man väljer stora implantat, då uppstår ju frågan hur man ska få plats med alltihopa !

  • valerina

    Hej alla glada tjejer som op. brösten och alla som tänker op.sig. Själv har jag äntligen tagit mod till mig och skall op. den 1/2. (Jag längtar!

    Är det någon som op. sig på Carlanderska hos Hans Holmström? Skulle isf gärna vilja veta vad ni tyckte om honom??

  • Delighted

    Haha, tack tjejer for era svar!

    EnsysterYster, haha, precis! Om man tar for stora i omkrets sa far dem inte plats, och da pekar dem ju utat vare sig man vill eller inte!

    Men, det ar val ok, om man ser en liten rundnibng i ex bikini (beroende pa modell saklart!).. Aja, tack for ara svar, blev lite konfunderad!

    Ar det nagon mer an jag som har svart att forklara hur man menar?!

  • mjuka bröst

    Har fått tid för konsultation och op. som sker dagen efter (i mars).. men nu skulle hon beställa hem två implantat, 350g och 400 g, hur ska man veta egentligen vad som blir bäst, och ni som opat er, om jag tar vatten och lägger i bhn hemma nu, kan man på något sätt jämföra det med det slutliga resultatet sen??

    Sen vet jag inte ens vilken sorts implantat hon ska beställa utan hon sa bara 350, 400, i och för sig vet jag ju naturligtvis att det är gelehallon, cohesiveII men vet ej vilken bredd, projektion eller sånt dom väljer.... eftersom jag inte ska ha lång tid mellan konsultation och op så måste dom beställa hem dom innan ? usch... känns osäkert... vad säger ni?

Svar på tråden Bröstförstoring (4)