• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • 74an

    Delighted

    Jag la faktiskt in precis sådana High Profile och det va ju tur, annars hade jag väl knappt märkt någon skillnad, hi,hi. Jag behövde inte ens nämna det för min kirurg hon valde High Profile så fort hon såg mina "före dettingar".
    Mina bröst e ju fortfarande svullna (har gått snart 4v) så i profil är de lite rundare ovan bröstvårtan än under. Hoppas dock de ska hänga till sig lite. kanske ska nämna ett mina är mentors runda, ej soft.

  • Delighted

    Hej 74an!

    Hihi, vad roligt att nagon mer har tagit high profile. Undrar just lite om, hur det ser ut. Jag menar. Haha, nar man ser bada implantaten "utanfor" sa ar det ju jatte stor skillnad pa ett som ej ar High, och ett som ar. Men hur upplever du att dina ser ut nu? Ar brosten mer toppiga an vad de skulle vara med ett vanligt!
    Forstar att det ar svart for dig att veta, eftersom du saklart inte kan jamnfora. Men jag har lite svart att forklara vad jag menar ocksa :) Ar nyfiken pa hur det ser ut helt enkelt!

    Vart gjorde du din op?

    Kramar!

  • loppalina

    Tack algit!! Vi hade en underbar dag och hoppas att framtiden ser ljusare ut :)

  • 74an

    Delighted

    Min kirurg var Birgit Stark på Plastikkirurggruppen i Stockholm. Hon uttryckte sig precis så att brösten skulle bli lite "toppiga". Jag har svårt att avgöra det själv, de är nog rätt framåtskjutande, det putar inte ut nåt på sidorna och så. Min kirurg sa att hon absolut inte ville att brösten skulle gå utanför bröstkorgen sidor om du förstår vad jag menar. Mina bröst ser med kläder på fortfarande små ut, ingen som inte vet har sett nåt. Men när jag tar av mig sport-bhn ser de ganska stora ut.

  • pickolina

    Jag måste bara säga att jag tycker att det är ganska komiskt när folk säger -"ingen som inte vet har märkt/sett något". *skratt* Det kan ni väl ändå inte veta, tror ni att majoriteten av alla människor skulle nämna något?!?! *skratt*

    Sett många som skriver så, både här och på andra forum och det är väldigt naivt tycker jag.

    Säger inte att det inte finns många som faktiskt inte märker sådana saker men de som märker det är MÅNGA fler än ni själva tror, helt klart.

  • agspags

    HEj tjejer,
    Nu har jag last hela forum 2 3 och 4. Mycket bra och larorikt. Tack tjejer!

    har da bokat konsultation hos Plastikkirurgigruppen, Victoriakliniken samt Akademikliniken.
    Bor for tillfallet utomlands, Irland. Sa jag har ju ocksa prelbokat op tider! Det ska bli 6.e eller 7.e mars!!!!

    Ska ga pa alla konsultationerna samma dag, ska bli spannande!
    Jag har bestamt att jag vill ha gelehallon men inte om de ska vara runda eller anatomiska, vill ju ha lite toppiga brost men ar valdigt spinkig pa overkroppen, sa jag far nog lata kirurgen bestamma. Gillar dock INTE att det ar san prisskillnad mellan runda samt anatomiska. Storleksmassigt tror jag 325 - 350 kommer ligga fint, men jag vet ej om det gar att kora sa stort pa mig....

    74an,
    Vad gav de for pris for runda/anatomiska gelehallon? Minns du eller de kanske inte gav nagot pris forran du bestamt dig?

  • Pernilla 25

    agspags:
    Hej och välkommen hit!

    Jag har själv geléhallon, 310, gick från en knappt existerande A-kupa till en c/d- kupa. Kirurgen vet vilket inlägg som kommer se snyggast ut på dig.

    Du har hittat en toppen sida/tråd här, man får verkligen svar på alla sina frågor och funderingar.

    Kram!!

  • agspags

    Maste bara beratta om en rolig sak namligen jag ska ha med min MAMMA pa konsultation. Behovs namnas att jag e 27 *skrattar* Men hela familjen har typ fatt hora klagovisan over mina brost sen jag var ca 15 sa hon har hunnit tankta igenom det tror jag. Varken min syster eller mamma har valsignats med minituttar sa de har ju svart att satta sig in i det dar..... men jag ar faktiskt mest nervos att min mor - en mycket bestamd polsk kvinna, ska sitta och domdera over stackars Charles (som formodligen aldrig fatt sin auktoriet ruckad) *hihi* och att hon sen sitter och sager, namen han var sa snygg, honom ska du valja. Hjalp.
    Nejda, jag har stor tilltro bade till mig sjalv och hela processen. Jag visste inte ens om att hela familjen inte ens skulle bli forvanad nar jag kom med nyheten! Nar jag ser pa tidigare inlagg kanner jag mig verkligen lyckligt lottad.
    Killen ar ju mest trott pa amnet, han var lite neggo i borjan, men nu ar han mest "det ar din kropp och dina pengar"

    Men GUD vad jag ar nervos redan! Det ar inte klokt.... varfor ska det vara en sa jattestor grej?
    Forlat att jag pladdrar, men ville bara snacka av mig. Vill ju inte tjata pa alla kompisar for de kommer ju trottna redan innan de sett resultatet av mina nya tutts.

    Pernilla 25,
    Har du runda eller anatomiska??

  • 74an

    agspags

    Jag betalade 40000 för mina runda, tror priset på anatomiska var detsamma eller möjligen 42000 minns ej riktigt.
    Men min kirurg rekomenderade inte anatomiska och försäkrade mig om att om man väljer "rätt" storlek får man inga "fotbollar" vilket jag inte heller fått. Kirurgen jag valde ansåg nog att de anatomiska mest var för rekonstruktion för de som varit tvugna att operera bort ett bröst vid bröstcancer te.x.
    Jag har sett så många bilder av runda resp. anatomiska och ibland ser de anatomiska to.m "rundare" ut, så jag tror på LAGOM storlek.

    pickolina

    kalla det naivt om du vill men jag menar såklart personer i min direkta närhet inte tjejen i Ica-kassan. Jag har inte talat om något för varken min pappa, lillasyster, kusinbarn eller bästa kompisar som jag träffar ofta och TRO mej de skulle säga nåt om de såg någon skillnad.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)