Inlägg från: agspags |Visa alla inlägg
  • agspags

    Bröstförstoring (4)

    HEj tjejer,
    Nu har jag last hela forum 2 3 och 4. Mycket bra och larorikt. Tack tjejer!

    har da bokat konsultation hos Plastikkirurgigruppen, Victoriakliniken samt Akademikliniken.
    Bor for tillfallet utomlands, Irland. Sa jag har ju ocksa prelbokat op tider! Det ska bli 6.e eller 7.e mars!!!!

    Ska ga pa alla konsultationerna samma dag, ska bli spannande!
    Jag har bestamt att jag vill ha gelehallon men inte om de ska vara runda eller anatomiska, vill ju ha lite toppiga brost men ar valdigt spinkig pa overkroppen, sa jag far nog lata kirurgen bestamma. Gillar dock INTE att det ar san prisskillnad mellan runda samt anatomiska. Storleksmassigt tror jag 325 - 350 kommer ligga fint, men jag vet ej om det gar att kora sa stort pa mig....

    74an,
    Vad gav de for pris for runda/anatomiska gelehallon? Minns du eller de kanske inte gav nagot pris forran du bestamt dig?

  • agspags

    Maste bara beratta om en rolig sak namligen jag ska ha med min MAMMA pa konsultation. Behovs namnas att jag e 27 *skrattar* Men hela familjen har typ fatt hora klagovisan over mina brost sen jag var ca 15 sa hon har hunnit tankta igenom det tror jag. Varken min syster eller mamma har valsignats med minituttar sa de har ju svart att satta sig in i det dar..... men jag ar faktiskt mest nervos att min mor - en mycket bestamd polsk kvinna, ska sitta och domdera over stackars Charles (som formodligen aldrig fatt sin auktoriet ruckad) *hihi* och att hon sen sitter och sager, namen han var sa snygg, honom ska du valja. Hjalp.
    Nejda, jag har stor tilltro bade till mig sjalv och hela processen. Jag visste inte ens om att hela familjen inte ens skulle bli forvanad nar jag kom med nyheten! Nar jag ser pa tidigare inlagg kanner jag mig verkligen lyckligt lottad.
    Killen ar ju mest trott pa amnet, han var lite neggo i borjan, men nu ar han mest "det ar din kropp och dina pengar"

    Men GUD vad jag ar nervos redan! Det ar inte klokt.... varfor ska det vara en sa jattestor grej?
    Forlat att jag pladdrar, men ville bara snacka av mig. Vill ju inte tjata pa alla kompisar for de kommer ju trottna redan innan de sett resultatet av mina nya tutts.

    Pernilla 25,
    Har du runda eller anatomiska??

Svar på tråden Bröstförstoring (4)