• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • fru AM
    Telis skrev 2009-05-19 13:16:03 följande:
    Fast idag tror jag att jag antingen A) fick ett felaktigt test eller B) har drömt alltihop för jag känner mig precis lika ogravid som vanligt.
    Äsch - det är ju ytterligare ett tydligt symptom!
  • Ore

    Hur är det nu, var mögelostar strictly forbidden, eller var det ok om man hade det i något som värmdes upp ordentligt? I så fall kan man ju hitta ett kryphål där, eventuellt...

    Grattis till Nennes sex ägg!!! Nu blir det tumhållning fram till lördag alltså. (Och jag kan säga att JAG känner mig nervös, så det vore väldigt konstigt om du var opåverkad...)

  • muggles

    Telis: jag var livrädd för MA de första 4-5 veckorna för jag kände verkligen ingenting! Helt normalt... Njut säger jag - tids nog kommer krämporna! Ang maten så kan du använda Ciccis devis - sunt förnuft. Jag åt nog det mesta på den "förbjudna" listan ngn gång under grav...

  • muggles

    Ore: när det tillagas så försvinner bakterierna så tillagning funkar för det mesta (tror det är över 60gr el ngt sådant).

  • muggles

    Ore: tack! Aha, var det din lillasyster Ska ringa vid tillfälle...

  • muggles

    Telis: fast jag förstår faktiskt i ditt fall om du vill vara extra noggrann. Den här lilla parveln är liksom inget man chansar med...

  • MSW

    Grattis till Lappis!

    Och grattis till sex ägg nenne! Låter super bra! *håller tummarna jätte,jättehårt*

Svar på tråden Livets stora och små frågor