Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Ninisen skrev 2014-05-20 21:54:04 följande:

    ÅH så läckert alltihop!

    Kronan är verkligen fantastisk. Och din kompis som gjort inbjudningarna har verkligen lyckats.

    Sambon har äntligen varit och kollat med butiken som han ska hyra sin frack i, superservice. Hela paketet förutom lackskor kostar 1200, och då ingår manschettknapparna TACK OCH LOV! En helmysig affär som tyckte att det inte spelade så stor roll när han hämtar eller lämnar den! Om det blir på måndagen efter bröllopet eller på fredagen kvittar. Älskar butiker med service.


    Tack! Ja, hon har verkligen gjort ett superb arbete med dem,

    gud vad härligt med sådan service!
  • Förälskade

    113 dagar kvar! Vart tog tiden vägen? Har en del kvar men vet inte vart jag ska börja...sitter och klipper ut gästboken med jämna mellanrum. Pillar med små saker och sånt men det viktigaste är nog just nu tärnorna klänningar som jag ska sy. Blir dock svårt då den ena är gravid och kommer ha stor mage när dem när dags OCH brösten på henne kommer ju ändras för att inte tala om viktuppgång. Det kommer få göras i sista minuten, så jag vill inte riktigt börja med min andra tärnas klänning då jag behöver köpa allt tyg på en och samma gång.

  • Förälskade

    Ninisen, ja det är ju inte lätt, men enligt henne så blir det ingen jätte förändring på bysten så jag håller tummarna för det. Vad kul att du hittade en slöja för det priset! Och att den är såpass gammal, hade passat ihop med min krona från 1930 ;) När det kommer till slöjan har jag tänkt om, igen, blir till att handla i butik vågar inte riktigt beställa.

    Idag har jag fått lite mer gjort. Papperna till hindersprövning är iväg skickade även efternamns bytet. Jag har bokat tid för provsmakning till tårtan. Och har lagt papper i blöt över natten för att se hur det ska gå att göra paper seeds. Nu när min sambo har sommarlov är han mycket mer delaktig än innan så det är väldigt avstressande.

  • Förälskade

    Så, nu ligger första massan ute och torkar för mina paper seeds. Detta är bara test för att se om det är genomförbart och värt all tid och energi. Än slänger ser det lovande ut :)

  • Förälskade

    Ninisen, ja det blir favours tycker det blir lite mer personligt om jag lyckas. Hoppas på att det ska ha hunnit torka tills jag slutar klockan 16.

  • Förälskade

    Sofiemagdalena, det är ju jätte bra upplägg. När det kommer till cupcakes så finns det en uppsjö av olika varianter. Ett tips är att leta runt efter recept på nätet LR biblioteket och testa dig fram. Finns dessutom massa fina formar som ger det hela en lyxigare känsla.

    vi skickade in papperna i fredags, ett par vänner till oss fick vänta i 2 1/2 månad på sin hindersprövning och min tanke är la att det tar lä,gre tid nu då det är semestertider.

  • Förälskade

    www.strosselannat.se/muffinsformar/

    Snygga formar till cupcakes och muffins

    Pappret har torkat så lägger upp en bild när jag har stansat ut det :) Får se till och göra det soliga dagar så att pappret kan torka i solen. Går lite snabbare då ;)

    Snyggt med sådana birdsplaceringar, vi ska ha enkla dubbelvikta i silver och lila text. Funderar dock över en bagatell, skriver man bruden och brudgummen eller våra namn?

  • Förälskade

    Mitt papper jag har gjort blev tyvärr för tjockt för att stansa ut, jag ska göra en till sats fast som kommer vara menat att använda till gästernas favorslådorna. Får bara lägga ner mer energi på att få det riktigt platt, nu var det en halv millimeter för tjockt så det funkar men jag behöver vara mer noggrann


    mitt
  • Förälskade

    Vi väntar på hindersprövningen, att den inte kommit än gör en lite nervös, vet att det inte alls har gått någon längre tid men det är la stressen som tar över.

    Igåe var vi och bestämde tårta och smaker, mysigt och roligt måste jag medge. Det blir en tårta med passion och chokladmousse på biskviebotten. Både laktos och glutenfritt. Den kommer täckas med vit sockerpasta och ha några lila rosor. Enkelt, stilrent och oss ja det ska även vara en spetskant i SP i vitt för lite effekt och självklart våningar :D

    Annars står det mesta still igen, jag jobbar väldigt mycket så hinner inte riktigt med. Men nu har jag tre fridagar så då blir det pyssel för hela slanten. Längtar så till veckan efter midsommar för då ska vi ha bröllopsplanering med alla inblandade!

  • Förälskade

    Fick tillbaka hindersprövningen idag så nu får vi gifta oss :) Igår satt jag och den ena tärnan med bröllopspyssel, gjorde servettringarna vi ska ha till dukningen. Blev inte helt färdiga så vi får fortsätta ikväll. Men det är mysigt och idag är det 100 dagar kvar!! Så nära!!

    Sofiemagdalena, jag hittade i en bröllops tidning ungefär hur man räknar drycken. Ett glas till förrätten, två till huvudrätten och ett till desserten. Då är det vin dem räknar på och avec till kaffet. Dem har räknat ut hur mycket man får ut per flaska med. Då är det

    Champagne -8 glas Vitt vin-6 glas Rött vin 5 glas och Avec 17 glas. På ett ungefär men det kanske hjälper lite iaf

Svar på tråden september 2014