Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Tack :) Är la bröllopsnerver LR nåt. Att hitta klänningen så tidigt gör mig nojig. Får inte gå upp ett gram med den klänningen. Satt idag och försökte pussla ihop något som liknar en preliminär bordsplacering. Det är allt annat än lätt, men honnörsbordet är iaf klart :) Det lättaste :)

  • Förälskade
    Dani skrev 2014-01-21 23:21:30 följande:
    Yes! här har jag hittat "min" tråd!

    13 september blir jag fru S, än så länge är lokal och vigselförrättare bokat och just nu håller jag på att försöka boka en fotograf som inte spräcker min budget totalt, samt bestämma ett färgtema, så att jag kan beställa inbjudningskort osv.
    Jag trodde att jag hade bestämt hur rmin klänning skulle se ut men nu har jag blivit så osäker! Är det bara jag som blir förvirrad av alla valmöjligheter när det gäller ALLT? Ska på mässan i helgen och förhoppningsvis klarnar allt lite då men just nu så är jag lite överväldigad haha!!
    Vad kul! Det är jätte förvirrande det här om du frågar mig! Hade en bild på en klänning och valde en helt annan. Men det bästa tipset jag har är att testa även om du inte tycker om den på galgen!

    Jag sitter här och garvar i min ensamhet, tänkte försöka hitta in och utgångsmusik för vigseln. Jag tål inte orgelmusik tydligen! Bara skrattar och inget låter vackert! Har ni valt musik?
  • Förälskade

    Tack! Nieven, den är ju underbar! Med rätt bh och brösten man får när man ammar (vet inte hur det är för dig men jag såg ut som Pamela Andersson ala naturel) så hade jag inte tvekat! Svåra blir ju med storleken.

  • Förälskade

    Snowstars, jag ska oxå ha sådana blad dem får fylla i själva! Ska bara hitta en kartong som jag kan klä om, tror en skokartong räcker. Hur många ex ska du ha av varje blad? Blir väl en del som inte fyller i och nån kanske gör flera. Jag har ingen aning om hur jag ska göra vigselprogrammen, vet iof inte ens vem vi får som präst än, kommer få den infon i april. Var och tittade på vigselringar igår tror vi fann dem på engång, vi har titan och kommer även ha det i vigselringarna. Den jag fastnade för är tunn med stenar runt om hela så man ser ingen metal. Mannens blir med en guldrand runt hela ringen, i mitten. Men eftersom vi ändrar på designen lite så väntar vi på prisuppgifterna. Dem skulle höra av sig nästa vecka :)

  • Förälskade

    K & T, har kanske kommit en bit på vägen men mycket är gjort den senaste tiden, iaf för min del. Så tid har ni! Vart gifter ni er?

  • Förälskade
    snowstars skrev 2014-01-26 14:43:48 följande:
    Jag vet inte riktigt hur många jag ska ha av varje.. Svårt att veta vad de vill fylla i för något. Papper kostar ju inte så mycket så det känns bättre att ha några för många. Vi räkar med 50 gäster, och så ska jag ha 10 varianter. Kanske 10-20 av varje? Blir himla mycket papper.. Åh, jag vet inte! :P 

    Härligt att ha valt ringar. Vi har också bestämt oss, vi ska bara bestämma gravyr så ska vi beställa. Det blir typ likadana som vi har nu, med en liten twist ;)  Jag ska ha en likadan guldring med några små stenar i och min blivande ska ha en likadan titanring som han har fast med guldinlägg i.  
    Hmm...funderar oxå på en 10 st av varje, det blir ju lite först till kvarn och har man för många av varje riskerar man ju att det bara är vissa som fylls i då dem är roligast, lättast ect.
  • Förälskade

    Vart så besviken nu, min frisör är bortrest när vi gifter oss :( Går alltid till en liten salong med bara två frisörer. Båda tjejerna är jätte duktiga men jag har klickat speciellt med den ena och hon kan såklart inte. Kommer ändå gå dit men det är så tråkigt, frågan är också om en ensam kommer hinna med min uppsättning + smink, sminka båda tärnorna och fixa den enes hår. Tur att vigseln är först halv 3!

  • Förälskade

    Då är frisören bokad, tyvärr är det bara en som jobbar den dagen då "min" frisör är bortrest. Så mina tärnor kommer dem inte hinna sminka, möjligtvis att hon hinner göra min ena tärnas hår, dem rekommendera ett ställe runt hörnet som kunde göra sminket på dem. Känns lite trist men det är även tärnornas val om dem vill ha hår och makeup då vi valt att inte lägga det i vår budget. Börjar undra hur lång tid det kommer ta med mig, dem pratade om tidig morgon och att vi kunde äta frukosten där. Vigseln är 14.30 och fotograferingen blir väl runt 13. Är det bara jag som är en tidsoptimist?

  • Förälskade

    Promenerade iväg med min blivande idag på em. För att kika på bröllopstårtor, av ngn anledning stänger konditorierna tidigt i vår stad så hann bara med ett. Sur tant och inga våningstårtor, bara tårtor på ställningar. Jag vill verkligen ha våningstårta tycker det känns mer bröllop. Så får leta vidare, önskar bara att jag hade bil så att man kunnat köra ut till konditorierna som ligger lite mer off. Vill ha en sagolik tårta med spetskant och lite viktoriansk inspirerat. Kikade även in i en blomsterbutik, interflora och frågade lite om brudbukett. Prisuppgift kan man inte få eftersom jag inte vet vilka blommor jag vill ha mer än i lila toner och lite vitt. Sen så vill jag ha den tät och droppformad. Vad har ni satt för budget på brudbuketten? Vet inte alls vad det kan hamna på, kan ingenting om blommor.

  • Förälskade

    Jo, jag har oxå förstått att det är dyrare, men eftersom jag är lång och vill inte ha ngn liten bukett som knappt syns för det blir inte heller fint, i min mening. Tärnorna skall bara ha ngt litet att hålla i och sen så behöver vi 5 ST corsage, har två marsalker, en tärnnäbb (min bäste vän som går med min son) och min son dom är näbb och självklart brudgummen ;) Mkt blommor.

Svar på tråden september 2014