Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Okej, möjligt är det, men frågan är om man kan gå till en vanlig guldsmed, vi har titanringar och vill ha det även till vigselringarna. "I LOVE YOU" i förlovningarna och "I DO" i vigselringarna. Något som verkligen betyder något :)

  • Förälskade

    Hur går det för er nu? Här är allt på sparlåga, det är ju jul och allt nu :) Idag ska jag äntligen lägga Save the date korten på lådan, sen så ska jag köpa biljetter till Bröllopsmässan i februari. Ngn mer som ska gå på det?

  • Förälskade

    Marolo, det är ju snart! Har själv svårt att förstå att det snart är 2014 och vårt år att gifta oss! Saker och ting börjar hända nu, sparandet till bröllopet börjar ta fart, Save the date korten är skickade och nästa vecka ska vi träffa fotografen.

  • Förälskade

    Klart du hinner få ihop allt, började själv planera 1 år innan och det mesta har legat på is ett tag. Viktigast för oss var att få kyrkan vi ville gifta oss i och den bör man boka minst ett år innan. Och vi fick den tack och lov :) Hur vill ni gifta er? Borgerligt eller i kyrkan? Stort eller litet bröllop? Vet ni en viss kyrka ni vill ha så boka den så fort som möjligt. Grattis förresten!!

  • Förälskade

    Funderar på om man ska ha en photoboth men vet inte hur man ska lägga upp det. Utan att det blir som ett barnkalas och då får vi väl ha en kamera stående med utlösare? Hade vart roligt men jag vet inte...har ni förslag på hur man kan göra?

  • Förälskade
    snowstars skrev 2014-01-17 11:02:02 följande:
    Jag var på ett bröllop där de hade en filmkamera och så fick man gå dit och filma sig själv och hälsa till brudparet. Var dock väldigt liten så  jag var nog inte dit själv, men jag minns att det fanns. Men jag tror att en kamera med självutlösare är väl inte så dumt? Har läst här på BT att nån hade lite olika utklädningsgrejer också. Typ hattar och mustascher, inget som man måste direkt byta om för. 
    Ja, är inne på det oxå om man ska ha ett photobooth. Tycker det kan vara en rolig grej, annars kanske ena fotografen locka in gästerna för bilderna...
  • Förälskade

    Jag har hittat min klänning! Den hänger nu hos min sons farmor och farfar! Den satt perfekt när jag testade den! Sådan lycka! Hade satt en budget på 10.000 och kom undan med 2000:-!! För underkjolen gav jag bara 200:- och allt är nytt :) Nu ska man bara hitta slöja, skor smycken och underkläder så är det klart för mig. Vet vad mannen och sonen ska ha. Så får gå iväg med gubben så det är klart att hyra.

  • Förälskade

    Ja, nu ångrar jag mig nästan...ville ha mer klänning och spets. Men vet att när jag har på. Mig den så är jag förälskad. Problemet är att jag föll dör en la sposa klänning innan som jag inte kan få tag på igen till det priset. Jag vet att det kommer bli perfekt med kronan, slöja och smycken.

Svar på tråden september 2014